iveki[BlackArmy] vs JackDaniels[Punishers]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Влизам си в акаунтчето и гледам някой е имал наглоста да ме атакува.
Ще помоля админите да проверят имало ли е наливане в случая, ако имало изгубената флота да ми бъде въстановена, а нападателя наказан.
Ето битката, то разбира се нападателя е направо смешен направен:
Резила му
Чакам отговор админи, надявам се да отделите време. Благодаря.
Ще помоля админите да проверят имало ли е наливане в случая, ако имало изгубената флота да ми бъде въстановена, а нападателя наказан.
Резила му
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ти нали не си вярваш?JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Apr 6 2007, 06:34 PM)
Влизам си в акаунтчето и гледам някой е имал наглоста да ме атакува.
Резила му
Иначе битката може да бъде оприличена с размазване на муха в стъкло
Raid: Пояснение : опа убиха ми флотата нападателя бъгва
Последна промяна от Fallen_angel на съб апр 07, 2007 2:33 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
ще се отнасям с уважение към останалите играчи от форума за да не бъда наказан
Последна промяна от JackDaniels на съб апр 07, 2007 2:34 pm, променено общо 1 път.
Оправи си битката ! Че Нищо не се вижда като хората кое кво е .....
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
xeb, наливането е ясно, че се наказва.Смешни са исканията да му се възстанови нещо.Особено след като играе на защита.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Не обичам да спамя ама когато някой се държи като олигофрен не мога да се сдържам, идваш, четеш и не спираш да спамиш в темата, още малко ще поискаш мен да накажат защото играя на защита. Щом някой се е налял с рециклажа който от части е изграден от мойте сателити и рециклатори, то тогава флотата ми трябва да бъде върната, ако ли не това означава че всеки защитник трябва да служи за разбиване и наливане. За мен ти си един абсолютен ол....Ако не ме харесваш може да ми го напишеш лично а не в темата.
Моля някой модератор да премести темата в раздел Докладвай за нечестна игра. Идеята ми беше да постна битката тук, та ако някой е обрал рециклажа без предварително да е уведомен за битката да си каже. Но изглежда че винаги се намира някой глупак да осере темата. Благодаря на модератора който премести битката. Пропаднали, ако имаш проблем пиши ми лс или иди на прост... ако нямаш жена.....
Raid:Внимавай да не получиш читателски статус и пиши в докладвай за нечесна игра от Тук
Моля някой модератор да премести темата в раздел Докладвай за нечестна игра. Идеята ми беше да постна битката тук, та ако някой е обрал рециклажа без предварително да е уведомен за битката да си каже. Но изглежда че винаги се намира някой глупак да осере темата. Благодаря на модератора който премести битката. Пропаднали, ако имаш проблем пиши ми лс или иди на прост... ако нямаш жена.....
Raid:Внимавай да не получиш читателски статус и пиши в докладвай за нечесна игра от Тук
Последна промяна от JackDaniels на съб апр 07, 2007 2:51 pm, променено общо 1 път.
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
Със защита рундове не се зимат
и не виждам какво имаш предвид под "Наглоста да ме атакува" ,че ти кой си какво като имаш защита ще се намери се някой с бомбандировачи и ще те видим тогава
Поздравления за нападателя и смелоста му да те нападне 
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Раид, объркал си се нещо, не съм казвал че рунд ще печеля, играя на защита защото нямам време, в трета играх на защита до 50к, бутнах я, сега трета знс ще пускам, а съм на 70к, играя за кеф, акаунта в първа е само за уплътняване на времето, а това което си цитирал от моето мнение се нарича ирония, все пак човека ме атакува с кораби които не успяват да бутнат нито един гаус, е може би си прав вместо наглост трябваше да напиша глупост....А наздраве за победата.
>>>>
Kisi не ми се получава нещо бекъпа, не излизат картинките, не зная защо, преди са ми излизали, ама отскоро...., ако толкова ти се гледат картинките на корабите, направи ми един бекъп ти. Благодаря.
>>>>
Kisi не ми се получава нещо бекъпа, не излизат картинките, не зная защо, преди са ми излизали, ама отскоро...., ако толкова ти се гледат картинките на корабите, направи ми един бекъп ти. Благодаря.
Последна промяна от JackDaniels на съб апр 07, 2007 6:13 pm, променено общо 1 път.