[AEPTOH] valu vs [Ядрен гъз] Faqns
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Лошо за нападателя... И с двама се познаваме. С валу от старият рунд с фаянса от тоя
Нападателя е направил голяма грешка ... трябва да шпионирва преди удара. Нищо живота продължавата
Успех и на двмата и не оставяйте боклука на хиените
)) За мен валу си е добър играч ... човешко е да се греши но герой е тоя ,който не повтаря грешките си 
Последна промяна от Petar на вт мар 27, 2007 2:20 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
-
.......
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
- Контакти:
супер битка,Браво на Фаянс. и сега разбирам защо когато флотата ми е на планетата Валю,не ме нападаше,щот съм бая под него а имам 2 пъти и нещо по-голям флот от тея 340 кръста. Но все пааак мисля че това не му е целия флот,се пак на 50к е ??? А Ако е целия

If you want to be rich ,you gat to be a bitch
-
James T. Kirk
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 27, 2006 7:35 pm
- Контакти:
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Темата е почистена и отворена за обсъждане.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на вт мар 27, 2007 2:22 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Не си ми достатъчно симпатичен за да летя към теб.. радвай се чедо.. вместо да се заканвашTHE_BEST написа:QUOTE(THE_BEST @ Mar 26 2007, 07:54 PM)
ахахаах Фаянса е голяма смешка от 5 месеца все иска да лети към мене ама нещо май няма кораби![]()
е нищо айде аз тогава ще литна към него![]()
да му замажа малко бомберите които има![]()
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
хах ВАЛУ и в 3=та се издани така и в уни 1 кво да говоря
някои каза не е видял спая и е рискувал ХА ХА ХА ХА ХА че кои добър играч БИ РИСКУВАЛ ТАКА
като не можеш видиш спаи и си с нисък веднага казваш на някои по голям да спаине и циркат приключва .Чудно и що самият валу не си е дал мнението
ама кво да говора корабите да са му ниско долу и тва е
него не му требват такива животни
Или пък объркал за рецикалтори бомбери хахахаха Според мене му писнало да играе и си направил последна битчица така като стори и с уни 3 тва ми е наи логичното обяснение писнало му и айде
някои каза не е видял спая и е рискувал ХА ХА ХА ХА ХА че кои добър играч БИ РИСКУВАЛ ТАКА
като не можеш видиш спаи и си с нисък веднага казваш на някои по голям да спаине и циркат приключва .Чудно и що самият валу не си е дал мнението
Или пък объркал за рецикалтори бомбери хахахаха Според мене му писнало да играе и си направил последна битчица така като стори и с уни 3 тва ми е наи логичното обяснение писнало му и айде
Последна промяна от tralalaik0 на ср мар 28, 2007 7:50 am, променено общо 1 път.