Колко пъти трябва да ни го кажат? НИЕ СМЕ МИШКИ. На Булфлийт мишки не им трябват. Трябват им играчи с висок стандарт. Марш да берете ягоди в Англия, че още от малки сте заприличали на клошариSerial_H написа:Изказваш мнение че цената за тази екстра е висока. Според твоите стандарти, критерии и база за сравнение. Неизвестно какви ...
7полета за 100 нанки
Последна промяна от macumba на чет апр 05, 2007 6:40 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
macumba написа:Цитат(macumba @ Apr 5 2007, 06:39 PM)
Колко пъти трябва да ни го кажат? НИЕ СМЕ МИШКИ. На Булфлийт мишки не им трябват. Трябват им играчи с висок стандарт. Марш да берете ягоди в Англия, че още от малки сте заприличали на клошари![]()
Много показателно мнение
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ако си нокс и ти се падне планета с 90 полета, след 2месеца игра само процентите ще ти заемат 30 полета, корабостроителница, роботи и изледователски още 20 полета, фабрика поне 7/8, скорости поне 25 полета, шпионаж 10 полета, складове 15/20 полета, компютърни системи поне 8/9 полета, на практика полетата няма да ти стигат, да не говорим ако си конфед или пък тертер, на практика играта е платена, а на теория играта е безплатна във всеки сайт в който се рекламира. Или играта трябва да се води платена или да се премахне задължителното купуване на нанокредити.
Последна промяна от JackDaniels на пет апр 06, 2007 5:13 am, променено общо 1 път.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
Миналия рунд във втора бях миньор и не си купих нито веднъж полета. Как на мен ми стигат, а на вас - не? Не съм дигал до 30-то ниво, но щях да имам място и за него. Правите си планетите на последните места в системата и си гледате кефа...
Сега например в Харда на главната планета ми се паднаха 184 полета, а на колонията (15-то място) имам цели 216. Мисля, че ще стигнат и за най-големия миньор...
Сега например в Харда на главната планета ми се паднаха 184 полета, а на колонията (15-то място) имам цели 216. Мисля, че ще стигнат и за най-големия миньор...
[url=http://nemexia.bg][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Gen, това, че на теб ти стигат, не озачава, че стигат на всички, прочети ми по горния пост в който ти описвам как дори на нокс не му стигат полетата, аз като ми привършат полетата бутам мините, в трета от 5 планети три са ми с под 100 полета, дори да не ми се налага да купувам полета, в тази тема давам мнения единствено защото смятам, че е по възпитано да се съобразя положението на играчите на които не им стигат полетата, а не да казвам: на мен не ми трябват полета, значи и на вас не ви трябват, прекалено самовглъбено би звучало, трябва да мислим за всички ако желаем някой ден когато ние изпаднем в подобно положение, някой да се замисли за това което описваме, а не да описва личен случай без да погледне нашия...
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
ЪЪЪ, откога процентите, фабриката, скоростите, шпионажа и компютърните системи заемат полета на планетата?JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Apr 6 2007, 06:11 AM)
Ако си нокс и ти се падне планета с 90 полета, след 2месеца игра само процентите ще ти заемат 30 полета, корабостроителница, роботи и изледователски още 20 полета, фабрика поне 7/8, скорости поне 25 полета, шпионаж 10 полета, складове 15/20 полета, компютърни системи поне 8/9 полета, на практика полетата няма да ти стигат, да не говорим ако си конфед или пък тертер, на практика играта е платена, а на теория играта е безплатна във всеки сайт в който се рекламира. Или играта трябва да се води платена или да се премахне задължителното купуване на нанокредити.
[url=http://nemexia.bg][/url]