Нанокредити срещу добри битки
-
msk94
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
- Контакти:
Ма на мен не ми е до кинтите аз играя в 3 вселени и в 3те съм генерал,но става на въпрос че в днешно време всичко опира до кинти,поне добрите,но ограничени играчи да имат някакъв шанс да се докажат,а и може например ако направиш битка с 2 000 000 метал 2 000 000 кристал и 1 000 000 газ да се дава 10 нанота и нали се сещаш че в деатмача всички се удрят и тогава се печелятяко нанки...Замислете се при условие че има начин как да се печелят нанки защо да давате пари,а и кое е добре с 5 нанки илки без?
Последна промяна от msk94 на чет апр 05, 2007 8:08 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
-
msk94
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
- Контакти:
Не съм за нанокредитите бе човек,аз мога да си ги добавя по много начини,но ти говоря примерно за човек без тел (много добър),какво прави той,лишава се от екстрите ли?Поне да има някъв начин...Леле какви милярдери имало в България,а викат че сме бедна страна... 
Последна промяна от msk94 на чет апр 05, 2007 8:39 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Каел да млъкнеш можеш ли ще съм ти много благодарен
Знаете ли какво , знаете ли как се зима рунд , ми не не знаете зима се с нон стоп копуване на ресуси , зима се с висене дебнене на и-та и т.н.
Но в момента ще акцентирам в/у нанокредитите - наистина 20 нанокредита за 2,5 сумарно рециклаж не е зле
1во това ще подтикне хората да се бият
2ро ще разнообрази играта и ще даде смисъл на това да дебнеш някой - стумилът ще е по-голям
Също не е задължително да се получават кредити на всяка битка - може да има битка на седмицата , на месеца
Бтв това ще подтикне големите играчи да си показват битките , много често те си ги крият и ние само разбираме че е имало меле , но не и какво се е състояло , а когато с/у това меле играчът може да получи 400-500 кредита ще се замисли дали да не пусне битката в трибуната
Също така каос ( майче беше той ) спомена за възнаграждение при спечелване на рунд
ПОмислите в/у предложението на момечето , не е чак толкова глупаво
Знаете ли какво , знаете ли как се зима рунд , ми не не знаете зима се с нон стоп копуване на ресуси , зима се с висене дебнене на и-та и т.н.
Но в момента ще акцентирам в/у нанокредитите - наистина 20 нанокредита за 2,5 сумарно рециклаж не е зле
1во това ще подтикне хората да се бият
2ро ще разнообрази играта и ще даде смисъл на това да дебнеш някой - стумилът ще е по-голям
Също не е задължително да се получават кредити на всяка битка - може да има битка на седмицата , на месеца
Бтв това ще подтикне големите играчи да си показват битките , много често те си ги крият и ние само разбираме че е имало меле , но не и какво се е състояло , а когато с/у това меле играчът може да получи 400-500 кредита ще се замисли дали да не пусне битката в трибуната
Също така каос ( майче беше той ) спомена за възнаграждение при спечелване на рунд
ПОмислите в/у предложението на момечето , не е чак толкова глупаво
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Ами копува ваучери за там колкото кредити му трябват и ги дава на някой приятел , който праща смс-ите от своя телmsk94 написа:Цитат(msk94 @ Apr 5 2007, 08:37 PM)
Не съм за нанокредитите бе човек,аз мога да си ги добавя по много начини,но ти говоря примерно за човек без тел (много добър),какво прави той,лишава се от екстрите ли?Поне да има някъв начин...Леле какви милярдери имало в България,а викат че сме бедна страна...![]()
Ами бедни сме я , нека Хера извади колко кредити пращат чужденчетата и колко българите ( въпреки че луд умора няма , има и такива )
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- FEAROTH
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
- Контакти:
Предлагано хиляди пъти-отхвърляно.Няма смисъл тоя и оня да си чешат езиците в темата.Давайте си мненията и толкова,без излишен коментар.Според мен начина на игра не трябва да определя нанокредитите,на едни играчи им харесва да строят флот и да се бият отначало,други мислят в перспектива и развиват инфраструктура,не трябва стратегията да определя нанокредитите.Ако ги няма и играта няма 90% от скапаните си нововъведения ще е най-добре,само едно генералство и никви други изгъзици...но това е лично мнение...
[b]White Pride World Wide[/b]