[ Тамплиери ] RRStoyanov vs. [LooneyTeam] statistic (екс-лидер, изтрил се)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

ИСТОРИЯ : Все по-трудно ставаше да намеря жертви из галактиката и за това започнах да шпионирам и по другите. Видях статистика да оставя много ресурс на планетата си без флота, но ми беше твърде далеч. Напарих колония до него и...

Ден 1 - опипване на почвата : Шпиониране + опит за атака, но му пращаше СМС и влизаше. По-късно през деня разбра, че съм дошъл да дебна него и ми изпрати няколко съобщения, че съм щял да видя аз какво значи дебнене.

....Аз често съм онлайн по около 20 часа, а след шпиониранията ми и той започна да седи мноооого време. Разбрах, че ще бъде трудно, но все пак...

Ден 2 - първи опити : Шпиониране, пращане на атаки с транспортьори, смс, влизане от негова страна, сейвъни. Реших, че няма да стане така... Двигнах шпионаж.

Тук някъде имаше една атака от негова стара с около 75 кръстосвача... естествено взе около 500 ресурс.

Ден 3 - първи успешни атаки : Пробни атаки с транспортьори, няма смс. Бърза пробна атака и... 41 негови сателита назад (нямаше ресурс, но просто не издъжах). Пусна си Widget. Вечерта мод.

Ден 4 - без кометар: цъкам си аз, намерих няколко жертви, но нещо не стигаше газта и... статистика излязал от мод и седи онлайн. Гледам, мигам и се чудя какво да правя :p140: Реших да го спайна докато е онлайн, пък може най-накрая да разбера каква флота има, връща се сондата и какво да видя... около 400к метал, 200кристал и 100тина газ, нещо от сорта - изтрил съм репорта :e014:

Код: Избери всички

Транспортьор    42 - 6то ниво  :c034: 
Кръстосвач    90 - 4-то ниво
Боен кораб    7 - 1-во ниво
Рециклатор    1
Ш. Сонда    5
Сателит     36
Спийдър 9
Смятам евентуална атака и... мнодо добра печалба се вижда. Викам си "Все някой ден ще го засека". Е да ама нямам мира аз... пускам пробна атака с транспортьор, никаква реакция. Гледам, гледам... на изгасна. Пускам пак транспортьор и смятам колко газ ще иска, за да пратя цялата флота (без пари излезе :) ). Светна... Аз обаче нагъл, пак пускам атака... на 15-тата минута някъде светна пак. Чакам аз да видя дали ще изгасне после пак... Гасне. Пак пращам транспортьор с надеждата да се обади човека, че е онлайн и го дразня вече, че поне да ми убие ентусиазма :) Е да, ама не... Почвам да търся човек за такъв рискован рециклаж (все пак не се знае дали наистина не е онлайн). Едва, едва намерих човек... Пускам танкерите, пуска (пожела да не му споменавам ника) неговите... 20 минути след това литва и флотата...31 минути чакане - статистика ту светва, ту изгасва и все на различно време. Аз обаче през 2-3 минути пускам сонди и всеки път всичко си седи, даже по едно време се върнаха още 6 рециклатора с 40-тина хиляди газ. 40-тина секунди преди атаката светна 0 минути - тук си помислих, че се е приготвил по-рано да вдигне флотата, но...

БЕКЪП

6 минути след това минаха мегите и 2-те партиди за прибиране на боклука. Флотите се върнаха, статистка продължава така странно да светва и изгасва, нищо не ми пише... пращам върналите се транспортьори и след 30 минути имаше вече и 3-ти удар. 25 минути след 3-я удар статистика се беше изтрил без да каже нещо. Така и двамата които ме заплашваха си заминаха (първия го треснах снощи в единия час в който беше оффлайн, но той миньор и нямаше никава флота (щом грабих с танекри....). Той поне не се изтри.

В крайна сметка резултатите са:

Откраднати са: 170786 метал, 118273 кристали, 36513 газ.
Откраднати са: 85772 метал, 59393 кристали, 18314 газ.
Откраднати са: 47060 метал, 32527 кристали, 9795 газ.
и рециклажа

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

553984 метал
246016 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
307968 кристали
276992 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
307968 кристали
212032 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
64960 газ.
Малко загуба на газ, но така или иначе съм на доста голяма печалба...

Ами това е!

Поздрави и приятна игра!
There Is OnLy One!
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

X тук Х там битка добра вид ЖАЛЪК.
Hell was full so...
i came back!
RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

Едно допълнение... останала газ съсщо е прибрана :)
There Is OnLy One!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Ами нека и миньора дето си го грабил да кеже нещо:
ГРАБИ ЩОТО СЕГА ТИ СЕ Е ПАДНАЛО.
А ако си мислиш,че за 200-300к ресурс и малко унищожена
флота ще се трия много се лъжеш,мислех този рунд да играя
малко по-спокойно,без много битки да пробвам как е със копане
ама явно нема да го бъде.Още малко влеме ти остана да грабиш. :P
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво на РРСтоянов :) Много добра акция, а самата битка не е лоша също :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет апр 06, 2007 9:15 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

За битката-ми добра е браво :) защитника да почне да прави флотата както каза малко по-горе за да е интересно :)
Последна промяна от dddeeekkk на пет апр 06, 2007 9:17 am, променено общо 1 път.
[url=http://userbarz.com/][/url]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Темата за скритите проценти приключи. Щом така желае нападателя - това е лично негов избор. Който има зор нека да си ги сметне. Трябва да уважим желанието му да ги скрие. Толкова.
[url=http://nemexia.bg][/url]
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Ах браво добре е станала битката :)
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”