Нанокредити срещу добри битки

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

Както си ходя аз до тоалетна в нас ядосан че не ми се дават нанокредити за протекция ме обзе мисълта че може да дам едно предложение.Не съм единствения на който са му нужни екстрите срещу нанокредити не съм и единствения на който не му се дават тези пари,затова предлагам следното:
Срещу добра проведена битка с останал рециклаж да се дават определен брой нанокредити,за да не се печелят много лесно предлагам за да се дават нанокредити срещу битки да е останал рециклаж над
1 000 000 метал 1 000 000 кристал и 500 000 газ и примерно срещу една такава спечелена битка да се дават 20 нанокредита...
Знам че администраторите веднага биха отхвърлили предложението ми защото от това се пълни джоба на хората,но все пак... :c022:
Последна промяна от msk94 на чет апр 05, 2007 8:38 pm, променено общо 1 път.
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
kefo
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 10:57 am
Контакти:

Мнение от kefo »

Абсолютна тъпотия!!! :)
Така де...ако ще се дават нанота да се дават,а не....

Абе това е пълна идиотщина...нанокредитите са си нанокредити и се печелят като изхарчиш 2,40....
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от msk94 »

Еми да де но така хората ще се стараят да правят по добри битки=> ще се задържат по дълго в играта за да дебнат някой => ще им харесва много повече играта ;)
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от msk94 »

То трябва да си мега милярдер за да не искаш понякалъв начин да си спестиш някой лев...
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

msk94 написа:QUOTE(msk94 @ Apr 4 2007, 07:53 PM)
Както си ходя аз до тоалетна в нас ядосан че не ми се дават нанокредити за протекция ме обзе мисълта че може да дам едно предложение.Не съм единствения на който са му нужни екстрите срещу нанокредити не съм и единствения на който не му се дават тези пари,затова предлагам следното:
Срещу добра проведена битка с останал рециклаж да се дават определен брой нанокредити,за да не се печелят много лесно предлагам за да се дават нанокредити срещу битки да е останал рециклаж над
1 000 000 метал 1 000 000 кристал и 500 000 газ и примерно срещу една такава спечелена битка да се дават 5 нанокредита...
Знам че администраторите веднага биха отхвърлили предложението ми защото от това се пълни джоба на хората,но все пак... :c022:
и знаеш ли кога ще сабереш 100 нанота ?!?!?!?!? да ти подскажа (никога).
нанотата са за да се плаща щото представи си тея които се занимават с играта са хора, а аз незнам някой да баца за без нищо
kefo
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 10:57 am
Контакти:

Мнение от kefo »

Абсолютно съм съгласен с Каел...пичовете от БФ и те трябва да ядът!!!То верно,че не работят само в-у БФ,ама все пак тръдът трябва да се заплаща!!!
to4ilimonada
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от to4ilimonada »

ми кат не ти се закусва слагаш в касата парите за геврек или баничка и готово
апак както каза "каел" ще сабереш 100 нано за целия рунг ако не и повече
по бъзо са събират парички от колкото ноно с атаки :lol:
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Ако ще се дават нанки да се дават , какво е това по 5 кредита :c022:

Иначе не е толкова трудно да си спестиш кинти , не говорим за някви левове , а дори и по 20стинки да пестиш на ден в края на месеца ще имаш 6 лева => купуваш си ваучер и харчиш на воля :crazy_pilot:

А иначе ми хрумна нещо като 3 най-добри битки от седмицата във всяка вселена да печелят нанки като може да участват битки само с над 55% загубена структура от точките на нападателя точките - както е в харда . И да се раздават повечко кредити - поне 200 . Но тези битки си ги правят по-напредналите хора , които и нямат проблеми с кредитите :a055:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Apr 5 2007, 03:00 PM)
Ако ще се дават нанки да се дават , какво е това по 5 кредита :c022:

Иначе не е толкова трудно да си спестиш кинти , не говорим за някви левове , а дори и по 20стинки да пестиш на ден в края на месеца ще имаш 6 лева => купуваш си ваучер и харчиш на воля :crazy_pilot:

А иначе ми хрумна нещо като 3 най-добри битки от седмицата във всяка вселена да печелят нанки като може да участват битки само с над 55% загубена структура от точките на нападателя точките - както е в харда . И да се раздават повечко кредити - поне 200 . Но тези битки си ги правят по-напредналите хора , които и нямат проблеми с кредитите :a055:
:ok:
Отговори

Върни се в “Предложения”