нова защита

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
georgi92
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон май 22, 2006 7:22 pm
Контакти:

Мнение от georgi92 »

JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Apr 1 2007, 05:17 PM)
уха чакай че нещо превъртях. Несхванах всичко ама я дайте да има и по 1 базука и някой талибан дето с 1 снаряд да сваля цялата противникова флота и т.н.. Вие представяте ли си да се въведе такова нещо? че аз на 30 големи щита и 120 плазми ще си живея цял рунд ако има такова нещо за обездвижване.
ако имаш късмет-да
[color=grey]If you want to survive...don't disturb us![/color]
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

georgi92 написа:Цитат(georgi92 @ Apr 1 2007, 12:39 PM)
много ясно
пък и трябва да има някакво равновесие

към CLASSIFIED
пич ти май не си гледал Star Wars
препоръчвам ти да го гледаш
особено 5та част
и да не земеш да обясняваш-ма тва е измислено, щото и тая игра е направена на принципа на фантазията
така ще има много повече хора които ще играят на защита и няма да се отказват толкова рано
или с други думи- ще има повече играчи, битките ще са непредсказуеми и ще трябва да си прецениш шансовете!!
а не просто да видиш 200 леки лазера и да кажеш-ха ха тоя няма да ми вземе и 1 точка (при положение че имате еднакъв брой точки)
защото в момента на 6500 точки можеш да имаш 200 кръста
кажи ми какава ще е тая защита на толкова точки,която да се победи 200 кръста
аз поне не се сещам
Хахахаха за ресурса за тия 200 кръста мога да ти направя защита която да победи 300 кръста.Явно ти си нямаш ни най-малка представа за играта.Сметни колко струват тия 200 кръста и сметни колко струва моята защита като се има впредвид че съм тертети.Нали като искаш да играеш защита битрябвало да си тертети.Затова е направена и тая раса.Значи направи битка без никакви проценти със
300 кръста 5-то ниво срещу 2617 Л. лазер и 50 М. Щит.
Рециклажа ще бъде 97% от нападателя и 3% от 100-те лазера дето ще изгуби защитата.
Затова не се прави на голям умник и тука да расправяш врели некипели.

Иначе идеята за защитата е добра ще има повече хора на защита повече бомбери и повече рециклажче за мене. Бухахахахахахаха.

:oh_kotiooo:
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

мноо добро предложение но, може ли дапопитам някой който разбира мнооооооого от математика да сметнт колко % е шанса да се проведе битка от 10 рунда където всеки един рунд действа ефекта на батерията(мисля 4е ще е или 20% или 5% мои сметки вероятно греша), нали осъзнавате че сигурно ще има битки изцяло базирани на шанс така :/ , представете си не цяла битка, 5 рунда да се задейства - ще е ужасно. идеята е страхотна но или трябва да се намали шанса или да има ограничение за броя на рундовете - да кажем да не може повече от 3 пъти за битка .
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

То според мене 10 рунда нападатерля ще има флота ама то вече нищожна.То да ти обезврежда 50% от корабите секи рунд то ще останеш с нищожна атакуваща сила.Ама това няма да се допусне ти кат си с мно бомби ще ги размажеш.Просто ще гледаш до 2-рия рунд да е паднала защитата.Предполагам,че първия рунд ще удря с пална мощ атаката.Се пак 1 бомбандировач без никакви бонуси и нива прави 21к атака.Данеговорим ако е 4-5 ниво и 100% атака. :)
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

nicksi_bs написа:QUOTE(nicksi_bs @ Apr 4 2007, 12:34 PM)
То според мене 10 рунда нападатерля ще има флота ама то вече нищожна.То да ти обезврежда 50% от корабите секи рунд то ще останеш с нищожна атакуваща сила.Ама това няма да се допусне ти кат си с мно бомби ще ги размажеш.Просто ще гледаш до 2-рия рунд да е паднала защитата.Предполагам,че първия рунд ще удря с пална мощ атаката.Се пак 1 бомбандировач без никакви бонуси и нива прави 21к атака.Данеговорим ако е 4-5 ниво и 100% атака. :)
Тва като мойте бомбандировачи :)
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »