Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
347888 метал
347888 кристали
173944 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Код: Избери всички
Нападател намалява свойте точки с 360Цялата истина е че не си реагирал адекватно на погодената ти първоаприлска шега.. Не живеем в каменната ера и все си мисля че можеш да се добереш до най близкия интернет клуб и да си пуснеш най-малко ваканционен мод.. това че те е мързяло си е отделен въпрос.. и както виждаш всеки проявен мързел се наказва.. Отделно съществува опцията ''обади се на приятел''.. Ако незнаеш какво означава това.. обади се на Ники Кънчев простоterror_drone написа:QUOTE(terror_drone @ Apr 4 2007, 12:39 AM)
Бате аз така и не разбрах кой ме беше ударил :D Може да ви се стори смешно но не очаквах че си ти Точно в тоя ден стана най- ама най- голямото наказание на света Тоя боклук от нета ми го беше спрял... за да се изгаври с мене за 01.Април.... е май добре се изгавриПич браво добра атака направи... но нечесно извадена победа... Нищо играта продължава.... само където ме върна в 1ви клас... !!! За всички които се чудат как е тоя от нета мога само да кажа че си е добре просто вече не съм на него.... смених си доставчика
А и забравих да помоля тоя дето изби и останалите 230 полеви да каже защото доклада ми беше истрит аз като влязох
А на отворкото Fallen Angel мога да кажа.. като не ти харесваFallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Mar 22 2007, 11:53 PM)
Vorhees, да ти имам меродавната преценка.Може да си я сложиш в....Сещаш се.