[CCCP]SeXy vs [чингис хан]BLADE

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

SeXy
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 10:20 am
Контакти:

Мнение от SeXy »

Здравейте и от мен , какво да кажа.. имах 30 к гас и неможех да си пусна флотата на 100 % и затова е пуснах на 50-60 някаде и искарах късмет и резултата е на лице: Битката

Нямах достатъчно рециклатори - само 34 и затова беше мн важна намесата на dingo който ми помогна с рециклажа:

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
300000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
59680 метал
359680 кристали
179840 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
59680 метал
359680 кристали
179840 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от SeXy на вт апр 03, 2007 1:04 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Страхотна битка със страхотен рециклаж :P
Я вижте какъв последовател на дявола си имаме :a055:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Добри War points направи пича-бравос :) :a055: Явно в СССР е пълно със спийдър манияци :) :) :P Нападателят е един от малкото,които развиват повече защита отколкото атака-наистина рядко виждам такова съотношение на бонусите ;)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

браво добра битка на нащо момче пак мачка

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Hehe никнейм не съм казал,че е зле да се развива повече защита отколкото атака-според нуждите,ситуацията или ресурса се решава :) Всеки си има собствен вкус-просто ми направи впечатление :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
SeXy
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 10:20 am
Контакти:

Мнение от SeXy »

Мерси много :) ами риск си беше и до последно тръпнех да не влезе , има дълга история който не иска да се занимава да не чете нататак :)

Истината е че 3 минути преди удара - Бладе влезе в игра, много се шокирах.. викам си: дано да не я дигне дано.. молих се на господ да не е дигне и тръпнех с нетърпение. След малко видях доклада,викам си дигнал е дигнал е.. но видях че атака е била успешна,много се очудих. Реших да питам жертвата защо не е дигнала флотата и от отговора разбрах че Бладе имал собствена ПС зала обаче с един ИП адрес и играли много хора от там. Впоследствие им били изтрити (предполагам вчера или днес) на играчите от залата и той очаквал да бъде изтрит и неговия аккоунт и решил да не ми прави сечено и оставил флотата на земята и след удара си изтри аккоунта, според мен това е истинска постъпка на добросъвестен играч. Еми това е :) другия път да имам същия късмет , а и също така да не оставям без гас хихи :)
Последна промяна от SeXy на вт апр 03, 2007 9:11 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”