[maniq]don_dan vs [X]Mu_mu

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Браво,не е толкова лесно да уловите зомби като илко :) :) :c022: Поздравления и за двамата и успех по-нататък!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

ухаааа унито си показва силатаааа :)

иначе браво и на защитника за добрита проценти и флота...
успешно възстановяване... :crazy_pilot:
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Много мощно размазване, браво.

Интересно ми е само, минлия рунд някой (не помня кой беше) подгони Mu_mu, тя се скри при нас, целия съюз се хвърли да я защитава Защитихме я от един, друг я занули. Този рунд гледам че само сменя съюзите и пак занулена. Не знам какъв е случая.
Последна промяна от krasivia на вт апр 03, 2007 4:06 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка чудесна работа :P брано на дон дан :crazy_pilot:
Това което ме издразни в тази битка а може би и не само мене е публикуването на самата битка , нещо на което може да се обърне по специално внимание
Нападател: [5:237:9] (Атака: xx%, Защита: +xx%)
Защитник: [5:181:1] (Атака: +110%, Защита: +100%)
Е извинявай дон дан но така изобщо не е честно или аз бъркам ??
Хубава битка хубава история но пак цигански номера се прават ..... не че е трудно да се сметне %-тите ти ама айде :p019:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Apr 3 2007, 05:04 PM)
Е извинявай дон дан но така изобщо не е честно или аз бъркам ??
Хубава битка хубава история но пак цигански номера се прават ..... не че е трудно да се сметне %-тите ти ама айде :p019:
Напълно подкрепям Киси в случая.. Отбор Маняци са действително добър съюз.. мачкат наред и грабят касите на поразия... но номерцата им просто нямат край... Те са хора дето имат свободно време в изобилие и е много трудно да бъдат спипани по бели гащи.. Затова и надали някой ги дебне... но ако продължават с номерцата, ми се струва, че ще имат проблеми, когато из вселената полетят ЗНС-та :crazy_pilot:
Последна промяна от Jones на вт апр 03, 2007 10:21 pm, променено общо 1 път.
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

оригинален доклад

Много ме е яд за съотборничката, но съм сигурен че бързо ще се възстанови. Дон дан дин донг или там къвто и да си, не се възгордявай, че това води до умопобъркване, а тогава се виждат звезди посред бял ден :) :k082: :k015:
Последна промяна от fub4e на вт апр 03, 2007 11:44 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Битката е суперска и каква флота само от страна на нападателя... юнитата мажат якооо :b065:
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”