[Red Army]letalenizhod vs [UNIUNEA] tart
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Най летящия наскоро червеноармеец letalenizhod отново показва силата си ... Особеността на тази битка е разликата в точките ...
letalenizhod е бил към 100 000 ... а защитника около 170 000 ...
letalenizhod каза: Цитатmnogo mi e neudobno za tart .mai samo az ne bqh zanulqval vuprosniq rumunec.izklu4itelno korekten igra4 za koeto mu blagodarq dano se vuzstanovi burzo sled poredniq udar.predistoriq nqma .spy vidqh flotata i litnah uspqh da go udarq i tova e .[/quote]
Самата битка: [Red Army]letalenizhod vs [UNIUNEA]tart
Докладите на Василка ООД:
Цитат
Секретар на сметището
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
3851874 метал
1308126 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
2543748 кристали
1925937 газ.
0 метал
920000 кристали
0 газ
0 метал
1623748 кристали
1925937 газ.
0 метал
700000 кристали
0 газ
0 метал
923748 кристали
1925937 газ.[/quote]
letalenizhod е бил към 100 000 ... а защитника около 170 000 ...
letalenizhod каза: Цитатmnogo mi e neudobno za tart .mai samo az ne bqh zanulqval vuprosniq rumunec.izklu4itelno korekten igra4 za koeto mu blagodarq dano se vuzstanovi burzo sled poredniq udar.predistoriq nqma .spy vidqh flotata i litnah uspqh da go udarq i tova e .[/quote]
Самата битка: [Red Army]letalenizhod vs [UNIUNEA]tart
Докладите на Василка ООД:
Цитат
Секретар на сметището
3851874 метал
1308126 кристали
0 газ
0 метал
2543748 кристали
1925937 газ.
0 метал
920000 кристали
0 газ
0 метал
1623748 кристали
1925937 газ.
0 метал
700000 кристали
0 газ
0 метал
923748 кристали
1925937 газ.[/quote]
Последна промяна от LorD DemoniC на пон апр 02, 2007 7:40 pm, променено общо 1 път.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Apr 2 2007, 09:22 PM)
Красота - унитата мачкат, няма какво да говорим![]()
Добре че и аз не съм бил он тогава че да намажа от рециклажа!Тоя Тарт е зомби,кога спи кога се храни...божа работа!Аз бях решил да го занулявам,но все не можех да го хвана!Браво за битката!
P.S.Кой им дава на тия румънци карти на наши мобилни оператори!Милия се е заключил!))))
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Ше ме извинявате за офтопика...
letalenizhod
03:42:28
2007-03-04
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
sivanite sa za hora kato tebe .az igraq samo s mod .qsen li sum ili da risuvam za da razbere6?
Аз съм безмълвен - извинявам се, че ние простите хора правим сейвъни.Гордостта на Ред Арми...така ли беше Геро?
letalenizhod
2007-03-04
sivanite sa za hora kato tebe .az igraq samo s mod .qsen li sum ili da risuvam za da razbere6?
Аз съм безмълвен - извинявам се, че ние простите хора правим сейвъни.Гордостта на Ред Арми...така ли беше Геро?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти:
Иначе битката е добре
доста даже 
Последна промяна от daniellisimus на вт апр 03, 2007 5:54 pm, променено общо 1 път.
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Аз пък играя без мод само когато се наложи
Хубава битка , но резултата е къде къде повече от 1 за България срещу съседите ни
Тарт този рунд кой го не е ударил все едно не е играл
Хубава битка , но резултата е къде къде повече от 1 за България срещу съседите ни
Тарт този рунд кой го не е ударил все едно не е играл
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Вие "ти сам се нарече така" закъснявате за сейвъните ... виж защитника ... аз също играех на модове за това имам само една нежелана битка от мен за 7 рунда изиграни и то във втория ми рунд (Вселена 2 Рунд 1)Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 3 2007, 02:46 AM)
Ше ме извинявате за офтопика...
letalenizhod
2007-03-04