[ X ] BANSHEE vs [ Robbers ] Zaioo

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

След като Валю и Кан паднаха подсечени в кървавия сблъсък, дойде време и Robbers да се простят с първият си пометен съотборник.. Баншe нанесе смъртоносния удар по Зайо Байо.. и са съжаление го отказа от играта :( ... Ето и самата историйка...

[quote=""BANSHEE""]
Просто аз съм Банши , видим ли флота литвам :) ... тоя просто ми е любимец .. преди 1 месец ,даже по малко го атаквах , ама влезе преди да го думна . и почна да ми се кани ,ала бала ,кой съм аз ,че видиш и такива глупости .ама разбира се пред мен тия номера не минават и си казах,че ще го пречукам рано или късно .обаче беше он същата вечер и реших да го провокирам ,като го атакувам . атакувах и върнах . а той видя че имам 3 мил ресурс на планетата и си викам -сега като няма с кво да дигна ,че нападне ..ама разбираш ли така и направи .нападна ме .върнах защото видях че е офлайн и организирах да го приберам в склада на банши -да ,ама не . върна 1 мин преди атаката. и днес викам на мими да го спайне :) . тя го спайна .видях ресурса, сметнах набързо битката теоретично на ум . пратих рецките ,ала бала .. 3, 2 , 1 - няма го -бум..
[/quote]

Капитан Кърк не остана безмълвен обаче

[quote=""James T. Kirk""]
Еми какво да ти кажа...добра
битка си направил
Успех за напред в играта и се
пази че може и аз да намина
[/quote]

[ X ] BANSHEE vs [ Robbers ] Zaioo

Мога само да добавя.. успех на Robbers, но не им завиждам, че така сами се вкараха в месомелачката :b030:
Последна промяна от Jones на пон апр 02, 2007 11:30 am, променено общо 1 път.
James T. Kirk
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 7:35 pm
Контакти:

Мнение от James T. Kirk »

Тая битка освен разбивация друго не е...като сметнем и че остави още милион рециклаж на бойното поле нещата стават сериозни...иначе битката наистина е красива според мен...
Фаянсе,за разлика от теб ние в нашия съюз се уважаваме,поемаме ударите заедно...като те видях как си обиждаш съотборниците в други теми...нямам коментар просто...който играе играта, не форума знае как стоя нещата в нашата война ;)

И още нещо ми е интересно...защо ти я постваш тази битка при положение,че нито е твоя нито е на твой съотборник,нито е и на член от съюз със който сме във война...така че не виждам смисъл да я причисляваш към войната между НАШИТЕ съюзи. (Е обирането на лаврите покрай чужди успехи е много лесно разбира се ;) )
Последна промяна от James T. Kirk на пон апр 02, 2007 8:53 am, променено общо 1 път.
vorheeees
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
Контакти:

Мнение от vorheeees »

James T. Kirk написа:Цитат(James T. Kirk @ Apr 2 2007, 09:43 AM)
Тая битка освен разбивация друго не е...като сметнем и че остави още милион рециклаж на бойното поле нещата стават сериозни...иначе битката наистина е красива според мен...
Фаянсе,за разлика от теб ние в нашия съюз се уважаваме,поемаме ударите заедно...като те видях как си обиждаш съотборниците в други теми...нямам коментар просто...който играе играта, не форума знае как стоя нещата в нашата война ;)
Мен само не ми е ясно какво общо има съюза [X] в тази война , но както и да е ;) ...
Иначе битката не е лоша.
Доколкото го познавам това момче Банше , банши ,баншо или там както е ..знам ,че е голяма машина .. играе за да занулява , не му пука от рециклажи и така нататък ;) ..
давай Банше чакаме още :-).
няма да е зле обаче да направиш още няколко танкера :Р
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

James T. Kirk написа:QUOTE(James T. Kirk @ Apr 2 2007, 09:43 AM)
И още нещо ми е интересно...защо ти я постваш тази битка при положение,че нито е твоя нито е на твой съотборник,нито е и на член от съюз със който сме във война...така че не виждам смисъл да я причисляваш към войната между НАШИТЕ съюзи. (Е обирането на лаврите покрай чужди успехи е много лесно разбира се ;) )
Ами аз бях пратил Конрад да се заеме със Зайо.. но той така подметнал на доброто си приятелче Бланши, че Заека се разсейва и да го удари ако случайно го спипа по бели гащи...

Заслугата е изцяло на отбора X но пък удоволствието да постна битката си остана за мен :girl_witch:
Последна промяна от Jones на пон апр 02, 2007 8:59 am, променено общо 1 път.
James T. Kirk
Редник (Private)
Контакти:

ген. Фон Клинкерхофен написа:QUOTE(ген. Фон Клинкерхофен @ Apr 2 2007, 09:57 AM)
Ами аз бях пратил Конрад да се заеме със Зайо.. но той така подметнал на доброто си приятелче Бланши, че Заека се разсейва и да го удари ако случайно го спипа по бели гащи...

Заслугата е изцяло на отбора X но пък удоволствието да постна битката си остана за мен :girl_witch:

Иначе казано да се похвалиш с чуждия успех...това че твоя човек на съседна планета до зайо не успя да го занули,а Банши на няколко системи успя говори за тоя дето си го пратил...всичко останало са просто извинения :c022:
а до колкото и разбрах Банши не знае даже че си я сложил в трибуната тая битка
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

James T. Kirk написа:QUOTE(James T. Kirk @ Apr 2 2007, 10:03 AM)
Иначе казано да се похвалиш с чуждия успех...това че твоя човек на съседна планета до зайо не успя да го занули,а Банши на няколко системи успя говори за тоя дето си го пратил...всичко останало са просто извинения :c022:
а до колкото и разбрах Банши не знае даже че си я сложил в трибуната тая битка
Няма да спорим повече.. само факта че съм сложил цитат на Банше е красноречиво доказателство, че съм говорил с него и с негово позволение съм поставил битката... Мисля, че просто вие не можете да понесете факта, че все по често попадате в трибуната и се чудите как да замажете положението :c022:

А колкото до Конрад.. не е важно кой е свършил работата, а че е свършена и продължаваме напред :crazy_pilot:
James T. Kirk написа:QUOTE(James T. Kirk @ Apr 2 2007, 09:43 AM)
Тези които четат внимателно знаят за въпросната първоаприлска шега.. А относно това кой си уважава съюзниците... Мисля, че постъпката с изгонването на един от най-добрите ви играчи The_Best говори, че вашия съюз бива разкъсван от вътрешни проблеми... Явно на г-н Псоихолога му идва в повече войната с нас и не иска други врагове, провокирани от машината за унищожение The_Best..

Както и преди съм казвал, казвам и сега.. никога не е късно за мир между нашите съюзи :a055:
Последна промяна от Jones на пон апр 02, 2007 10:28 am, променено общо 1 път.
James T. Kirk
Редник (Private)
Контакти:

ген. Фон Клинкерхофен написа:QUOTE(ген. Фон Клинкерхофен @ Apr 2 2007, 11:06 AM)
Няма да спорим повече.. само факта че съм сложил цитат на Банше е красноречиво доказателство, че съм говорил с него и с негово позволение съм поставил битката... Мисля, че просто вие не можете да понесете факта, че все по често попадате в трибуната и се чудите как да замажете положението :c022:

А колкото до Конрад.. не е важно кой е свършил работата, а че е свършена и продължаваме напред :crazy_pilot:
Тези които четат внимателно знаят за въпросната първоаприлска шега.. А относно това кой си уважава съюзниците... Мисля, че постъпката с изгонването на един от най-добрите ви играчи The_Best говори, че вашия съюз бива разкъсван от вътрешни проблеми... Явно на г-н Псоихолога му идва в повече войната с нас и не иска други врагове, провокирани от машината за унищожение The_Best..

Както и преди съм казвал, казвам и сега.. никога не е късно за мир между нашите съюзи :a055:

За беста не знаеш просто как стоят нещата...там няма нищо общо с провокирани войни,а просто с неспазване на правилата на съюза.

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=39595

в тая тема може и да не съм разбрал но ясно казваш :

"Но те предупреждавам, че опиташ ли се да отмъщаваш на по-слабите ми съюзници, които са си бая нооб-ве."

Но стига сме омазвали битката...сега чакам Банши да си каже становището по въпроса защото и аз говорих с него..
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

Прав си спираме :a055: .. :a074:

бтв.. много време мина от тогава и вече ги дигнах на крака и се справят доста добре със сейвове и прочие :a049:
Последна промяна от Jones на пон апр 02, 2007 11:04 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

хубава битка си направил BANSHEE :) А до колкото се отнася за качването на битката. Аз казах да я качи. Не виждам какъв е проблема. Дали аз ще кача битката в форума или фаянса няма абсолутно никакво значение.Война няма междо нас с съюз Robbers.Х съюза нямаме война с никогото колкото и на някой да им се иска. Успех и на двамата.

Само да добавя с Фаянса имаме общи идей и цели.
Последна промяна от Petar на пон апр 02, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”