Хардкор - реклама
Във вселена хардкор играели малко души ?
А написа ли се някъде освен форума, че вселената ще стартира, а направи ли се някъква реклама за това.
Когато другите вселени стартират, има рекламни прозорци за това дори в други сайтове, а при стартирането на хардкор, не беше написано дори и на главната страница на играта !
Не мислите ли, че това трябва да се промени и да се рекламира малко вселената и по този начин да има по голям интерес ?
А написа ли се някъде освен форума, че вселената ще стартира, а направи ли се някъква реклама за това.
Когато другите вселени стартират, има рекламни прозорци за това дори в други сайтове, а при стартирането на хардкор, не беше написано дори и на главната страница на играта !
Не мислите ли, че това трябва да се промени и да се рекламира малко вселената и по този начин да има по голям интерес ?
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
а я си представи че някой е бил занулен и си е оставил акаунта и чака рестарт...... ъмм как ще си види съобщението
не малко хора са така
не малко хора са така
Последна промяна от kael на пон апр 02, 2007 12:39 am, променено общо 1 път.
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
Сега тия махленски нападки какво общо имат с предложението .Ама и то не е много ясно .
Автора масова рекламна кампания ли предлага ?
Или някакъв нов метод за реклама ?
Автора масова рекламна кампания ли предлага ?
Или някакъв нов метод за реклама ?
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
мда, неска наистина ме занулиха и кфо?!?! ( аз няма да мога да играя ;( - училище но един фр се заема ) ама има потенциални играчи КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ, но са си оставили акаунтите. не се прави на бог щото ако на мен не ми бяха казали за рестарта на 2ра нямаше да разбера никак( не обвинявам никого за тфа ). незнам как ще се реши това нямам идеи :/ админите мисля че са много ппо НА ТИ с тея неща. да не се мъчим с с тая тема повече, а ?
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
nicksi_bs написа:Цитат(nicksi_bs @ Apr 2 2007, 10:36 AM)
Хахахаха аз ко да напрая,че някой ви е свил сармите хахахаха.Вината да не е на хората анимаващи се със играта!?Много ти се моля това,че си слаб играч и че са те занулили никой не ти е виновен освен ТЕБ.
абе,тенекета,играли сте ми по 1рунд и големи разбирачи станахте,аз пък може да не играя в другите вселени и да чакам да почне хард-а,как да разбера че почва?врачката е в отпуск!
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Apr 3 2007, 03:24 PM)
абе,тенекета,играли сте ми по 1рунд и големи разбирачи станахте,аз пък може да не играя в другите вселени и да чакам да почне хард-а,как да разбера че почва?врачката е в отпуск!
Мога да ти кажа,че съм играл 3 рунда вече в първа.Опитах да играя и харда ама не ми се отдава да развивам 2 акаунда наведнаж.Затова няма ми говориш ти колко си играл и аз колко съм играл.То резултата е налице
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
О.К. Де всеки играл колкото - толкова, ама има хора дето не са я играли играта. Те как да разберат за рестарта на вселена 2 ако няма реклама.То дори и в сайтовете за гласуване за последно се вижда реклама за рестрата на вселена 2
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
- daniellisimus
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
- Контакти: