След като Валю и Кан паднаха подсечени в кървавия сблъсък, дойде време и Robbers да се простят с първият си пометен съотборник.. Баншe нанесе смъртоносния удар по Зайо Байо.. и са съжаление го отказа от играта

... Ето и самата историйка...
[quote=""BANSHEE""]
Просто аз съм Банши , видим ли флота литвам

... тоя просто ми е любимец .. преди 1 месец ,даже по малко го атаквах , ама влезе преди да го думна . и почна да ми се кани ,ала бала ,кой съм аз ,че видиш и такива глупости .ама разбира се пред мен тия номера не минават и си казах,че ще го пречукам рано или късно .обаче беше он същата вечер и реших да го провокирам ,като го атакувам . атакувах и върнах . а той видя че имам 3 мил ресурс на планетата и си викам -сега като няма с кво да дигна ,че нападне ..ама разбираш ли така и направи .нападна ме .върнах защото видях че е офлайн и организирах да го приберам в склада на банши -да ,ама не . върна 1 мин преди атаката. и днес викам на мими да го спайне

. тя го спайна .видях ресурса, сметнах набързо битката теоретично на ум . пратих рецките ,ала бала .. 3, 2 , 1 - няма го -бум..
[/quote]
Капитан Кърк не остана безмълвен обаче
[quote=""James T. Kirk""]
Еми какво да ти кажа...добра
битка си направил
Успех за напред в играта и се
пази че може и аз да намина
[/quote]
[ X ] BANSHEE vs [ Robbers ] Zaioo
Мога само да добавя.. успех на Robbers, но не им завиждам, че така сами се вкараха в месомелачката