alex09:
EMPERORS за любимия ми съюз за зануляване - следващия ще бъде NIK ! приятна игра NIK - дишай докато можеш !
благодаря на drakster за сметоизвозващите колички който отнесоха боклука
Браво на алекс стопил му лагерчетата ... с арабел за момент си помислихме, че няма да вземете реца
Добре че не сте пратили и атаки за грабеж, намазах му кристалеца и газта като видех, че е занулен :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
alex09:
EMPERORS за любимия ми съюз за зануляване - следващия ще бъде NIK ! приятна игра NIK - дишай докато можеш !
Първо искам да те поздравя за битката - издебнал си го, занулил си го,но не отправяй заплахи . EMPERORS е съюз с много изненади , а и ти си мой любимец още от Вселена 1 понякога оперативките продължават по - дълго и флота няма кой да го наглежда
Alex09 не те ли е срам като те знам как играеш, нали ако ти се лепне някой няма да излезеш от МОД освен да направиш опресняване. Битката наистина е хубава, но не се изхвърляй. Ще береш големи ядове.
На Алекс09 му е голяма устата... Спомни си предният рунд като се колонизирах до теб, колко време беше в мод... месец ли, два ли??? Поне споменете че човекът не е играл 2 дена преди да го занулите ...
Rumburak написа:Цитат(Rumburak @ Apr 2 2007, 10:29 AM)
Alex09 не те ли е срам като те знам как играеш, нали ако ти се лепне някой няма да излезеш от МОД освен да направиш опресняване. Битката наистина е хубава, но не се изхвърляй. Ще береш големи ядове.
Напълно съм съгласен с Теб ....Той знае как да се крие с месеци наред