Хардкор - реклама

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Във вселена хардкор играели малко души ?
А написа ли се някъде освен форума, че вселената ще стартира, а направи ли се някъква реклама за това.
Когато другите вселени стартират, има рекламни прозорци за това дори в други сайтове, а при стартирането на хардкор, не беше написано дори и на главната страница на играта !
Не мислите ли, че това трябва да се промени и да се рекламира малко вселената и по този начин да има по голям интерес ?
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

Още 1 който не си е написал домашното :lol: .
Говоря специално за 1-ва сигурен съм че и за другите вселени е имало и същото.Та беше пратено масово съобщение,че харда е почна и съобщението съдържаше и информация какви са условията на игра в харда.
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

а я си представи че някой е бил занулен и си е оставил акаунта и чака рестарт...... ъмм как ще си види съобщението
не малко хора са така
Последна промяна от kael на пон апр 02, 2007 12:39 am, променено общо 1 път.
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

Хахахаха аз ко да напрая,че някой ви е свил сармите хахахаха.Вината да не е на хората анимаващи се със играта!?Много ти се моля това,че си слаб играч и че са те занулили никой не ти е виновен освен ТЕБ.
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Сега тия махленски нападки какво общо имат с предложението .Ама и то не е много ясно .
Автора масова рекламна кампания ли предлага ?
Или някакъв нов метод за реклама ?
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

мда, неска наистина ме занулиха и кфо?!?! ( аз няма да мога да играя ;( - училище но един фр се заема ) ама има потенциални играчи КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ, но са си оставили акаунтите. не се прави на бог щото ако на мен не ми бяха казали за рестарта на 2ра нямаше да разбера никак( не обвинявам никого за тфа ). незнам как ще се реши това нямам идеи :/ админите мисля че са много ппо НА ТИ с тея неща. да не се мъчим с с тая тема повече, а ?
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

nicksi_bs написа:Цитат(nicksi_bs @ Apr 2 2007, 10:36 AM)
Хахахаха аз ко да напрая,че някой ви е свил сармите хахахаха.Вината да не е на хората анимаващи се със играта!?Много ти се моля това,че си слаб играч и че са те занулили никой не ти е виновен освен ТЕБ.

абе,тенекета,играли сте ми по 1рунд и големи разбирачи станахте,аз пък може да не играя в другите вселени и да чакам да почне хард-а,как да разбера че почва?врачката е в отпуск!
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Apr 3 2007, 03:24 PM)
абе,тенекета,играли сте ми по 1рунд и големи разбирачи станахте,аз пък може да не играя в другите вселени и да чакам да почне хард-а,как да разбера че почва?врачката е в отпуск!

Мога да ти кажа,че съм играл 3 рунда вече в първа.Опитах да играя и харда ама не ми се отдава да развивам 2 акаунда наведнаж.Затова няма ми говориш ти колко си играл и аз колко съм играл.То резултата е налице :lol: .Шматка такава.
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

О.К. Де всеки играл колкото - толкова, ама има хора дето не са я играли играта. Те как да разберат за рестарта на вселена 2 ако няма реклама.То дори и в сайтовете за гласуване за последно се вижда реклама за рестрата на вселена 2
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

Да и аз мисля,че постъпиха много тъпо!Прибирам се аз от училище и гледам вселена хардкор започна.И кво регистрирам се и всички с по 8 точки а аз почвам и до сега съм така по назад-един равен старт няма в бф
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Отговори

Върни се в “Предложения”