Значи , ще постна тази битка на аномандарис.
Много хора ще кажат - да ,битка си е ,но е слабичка .
Може и така да е ,но за точките на Анно е супер . А като се има впредвид ,че той почна доста по късно , занули над 10 човека , постояннен е .. Направо -съюзник мечта .Винаги бих играл гръб до гръб с него .
[quote=""Анно аверчето""]
историята - Vorhees ми пусна информация за един дето си забравил флота, но легна да спи и нямаше кой да ми помага с реца... На другия ден литнах по него, но минутки преди удара той влезе... Ядосах се, защото загубих много газ и литнах по един друг, дето не беше влизал от 4 часа сутринта...Та конкретния маркер - го ударих, рециклирах и извозих от чиста спортна злоба... [/quote]
Мисля ,че рециклажа е в складовете на Анно , с любезната помощ на Attila [ПСИХО]
[ ARMAGEDDON ] Annomandaris -[ БОЛИД ] marker
Днес получих аз лично - някакви лс-та от TheDzurk ..
че мой човек е занулил негов , и виж ти -какво ще ме правят мен . .Заплашиха ме мен.. с побой разбира се ... И така . Иначе приятни пичове, но това си е Анномандарис..Добре ,че сме от 1 съюз ,защото иначе.. Ще ми срутят Балкона (цитирам Иво Мусаката)..
Лека ви вечер . Брат - още битки да правиш , да ни радваш и успехи!
[ARMAGEDDON]Annomandaris -[БОЛИД]marker
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Съюз [ БОЛИД ]
А нема ли да ги кефи повече да го прекръстят на [ ДРАГСТЕР ]
...
Послепис: Може на индийски диалект 'Болид' да значи 'Патриот' - де да знай човек :D
А нема ли да ги кефи повече да го прекръстят на [ ДРАГСТЕР ]
Послепис: Може на индийски диалект 'Болид' да значи 'Патриот' - де да знай човек :D
Последна промяна от LoaD на нед апр 01, 2007 1:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Jovan4o
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 27, 2007 2:03 pm
- Контакти:
Ахаха, прати го в "Хита на сезона" ! Цепи мрака на 3 ! Голем умник ! " Ще му върне ли ресурсите ?" ХАХАХАХАХАХАХAnnomandaris написа:Цитат(Annomandaris @ Apr 1 2007, 01:28 AM)
Я гледай какви съобщенийца са пращали на Vorhees:
ПП-иначе битката си е много добра, ама как се казва оня съюз "БОЛИД" хахаха, ше се спукам от смех хахахаха
Добра битка със стил, дали не копира някой. Продължавай в този дух. 
Последна промяна от amigo на нед апр 01, 2007 7:06 pm, променено общо 1 път.
-
crusader2000
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
- Контакти: