[Archangels] SaShKu vs. [PITBULLS] werty
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
ЦитатSaShKu
2007-01-04 13:05:52
Шпионирвам си наляво и надясно с цел да намеря я забравена флота , я някой ресурс за грабене, но все на камък удрях. Нищо съществено не намирах и така цяла нощ. Почти се бях отказал когато сондите ми извадиха следния доклад :
2007-01-04 04:15:09
Докладвай
Доклад от шпионирането на
[3:112:14]
метал: ***** кристали: *****
газ: ***** Енергия: *****
Информация за флотите /
защитата:
Кръстосвач: 59 (* ниво)
Рециклатор: 13 (* ниво)
Ш. Сонда: 2 (* ниво)
И веднага се свързах с dingo и се уговорихме за събирането на рециклажа, за часа на атаката и ред
подробности. Пуснах атаката, но изморен от дългото търсене неусетно съм заспал пред РС-то. Събуждам се стреснат и си викам леле изтървах го този и даже не се обадих на dingo да прибере остатъка от рециклажа. Ама си викам blablabla да става каквото ще и с тайната надежда dingo да
стане и да го събере остатъка. И ето го резултатата :
БИТКА
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
240000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
72760 метал
312760 кристали
156380 газ.
[/quote]
А ето и продължението
Dingo каза:
Цитатсашку ми праща един доклад и ме пита ще помагаш ли но искам да пуснеш 2 вълни рецки едната да мине преди моите другата след моите да взема сега кристал а другото после и се разбираме да ми се обади в 6 за да пусна рециклатори ставам аз сутринта към 8 гледам рециклаж литвам после гледам кво сме се разбирали със сашку координатите съвпадат :-) все пак стигнах
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
72760 метал
312760 кристали
156380 газ
0 метал
0 кристали
0 газ. [/quote]
А ето и отговора на защитника:
werty
2007-01-04 13:25:43 Докладвай
sno6ti nakam 9:54 mi sprq
neta ne bqh pusnal seivan
o6te 4akah do 1-2 prez no6ta
net nqma legnah si stavam
sutrinta imam net flota go nqma
bqha me udarili i v treta ama
samo transove malko hora na
moite to4ki sa mi naviti da mi
vleznat na 750 boini
2007-01-04 13:05:52
Шпионирвам си наляво и надясно с цел да намеря я забравена флота , я някой ресурс за грабене, но все на камък удрях. Нищо съществено не намирах и така цяла нощ. Почти се бях отказал когато сондите ми извадиха следния доклад :
2007-01-04 04:15:09
Докладвай
Доклад от шпионирането на
[3:112:14]
метал: ***** кристали: *****
газ: ***** Енергия: *****
Информация за флотите /
защитата:
Кръстосвач: 59 (* ниво)
Рециклатор: 13 (* ниво)
Ш. Сонда: 2 (* ниво)
И веднага се свързах с dingo и се уговорихме за събирането на рециклажа, за часа на атаката и ред
подробности. Пуснах атаката, но изморен от дългото търсене неусетно съм заспал пред РС-то. Събуждам се стреснат и си викам леле изтървах го този и даже не се обадих на dingo да прибере остатъка от рециклажа. Ама си викам blablabla да става каквото ще и с тайната надежда dingo да
стане и да го събере остатъка. И ето го резултатата :
БИТКА
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
240000 метал
0 кристали
0 газ
72760 метал
312760 кристали
156380 газ.
[/quote]
А ето и продължението
Dingo каза:
Цитатсашку ми праща един доклад и ме пита ще помагаш ли но искам да пуснеш 2 вълни рецки едната да мине преди моите другата след моите да взема сега кристал а другото после и се разбираме да ми се обади в 6 за да пусна рециклатори ставам аз сутринта към 8 гледам рециклаж литвам после гледам кво сме се разбирали със сашку координатите съвпадат :-) все пак стигнах
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
72760 метал
312760 кристали
156380 газ
0 метал
0 кристали
0 газ. [/quote]
А ето и отговора на защитника:
werty
2007-01-04 13:25:43 Докладвай
sno6ti nakam 9:54 mi sprq
neta ne bqh pusnal seivan
o6te 4akah do 1-2 prez no6ta
net nqma legnah si stavam
sutrinta imam net flota go nqma
bqha me udarili i v treta ama
samo transove malko hora na
moite to4ki sa mi naviti da mi
vleznat na 750 boini
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
просто тоя рунд нешто не варви за сега
в началото почвам супер даржа се винаги в парвите 10 места и от там компа си отива една седмица без комп
после компа го оправиха и продалжавам развитието си в рамките на една седмица вдигнах
4-5к точки направих няколко битки сабрах около 100 краста от които няколко оште са здравички благодарение на това че се строех оште
и идва другият проблем нета. Идвами да занесем модема на доставчика и да му го счупим от главата
Все пак станала е добра битка една от наи - добрите до този момент
надявам се до края на рунда поне на малко касмет което едва ли ште се случи
в началото почвам супер даржа се винаги в парвите 10 места и от там компа си отива една седмица без комп
4-5к точки направих няколко битки сабрах около 100 краста от които няколко оште са здравички благодарение на това че се строех оште
надявам се до края на рунда поне на малко касмет което едва ли ште се случи
Последна промяна от werty на нед апр 01, 2007 11:43 am, променено общо 1 път.
....
Кофти е - нета е най-големия враг (след админите :РР).За това пък последните споменати са измислили СМС модаwerty написа:Цитат(werty @ Apr 1 2007, 02:41 PM)
просто тоя рунд нешто не варви за сега![]()
в началото почвам супер даржа се винаги в парвите 10 места и от там компа си отива една седмица без комппосле компа го оправиха и продалжавам развитието си в рамките на една седмица вдигнах
4-5к точки направих няколко битки сабрах около 100 краста от които няколко оште са здравички благодарение на това че се строех оштеи идва другият проблем нета. Идвами да занесем модема на доставчика и да му го счупим от главата
![]()
надявам се до края на рунда поне на малко касмет което едва ли ште се случи![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
Ето и моя коментар:
Съжалявам, че защитника е нямал интернет, неприятно е знам. Пожелавам му бързо възстановяване и повече късмет!
А Сашку няма да чуеш моето Браво
, въпреки че битката е добра и е с хепи енд. Спор няма късмет голям си имал, че ти е събран рециклажа, но ако не беше си е жива загуба да ти кажа. И не искам оправдания виновен си, да заспиш и да не се обадиш на време
Поздравления за dingo, че е бърз и е съобразителен.
Съжалявам, че защитника е нямал интернет, неприятно е знам. Пожелавам му бързо възстановяване и повече късмет!
А Сашку няма да чуеш моето Браво
Поздравления за dingo, че е бърз и е съобразителен.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
-
sashku
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
- Контакти:
е па ако щеш ми казвай браво . аз си играя за кефа
и да не го бях събрал толкоз ми пука . важното е да ти е кеф за боя
а и нали лидера им се е ядосал ни обяви война само за дет занулих 1 - това не е ли смях ?
стига си глеала толкоз насериозно
отпусни се релаксирай , а ако не знаеш как обади ми се ще ти разкрия някои нещица 
И сам войнът е войн .
wip не мисля че сме по малко аз с тази флота каде иам в момента мога да мина през тебе кат мангал жица ама караи до 1 седмица иам минимом 120 краста а ти внимваи че иам оште свободни планети
LoaD: До седмица? Да бе, вервам ти. Аз дотогава само на едната колония ше имам повече бе... хаха... (кат ше се заяждате, къде без мен бе?)
LoaD: До седмица? Да бе, вервам ти. Аз дотогава само на едната колония ше имам повече бе... хаха... (кат ше се заяждате, къде без мен бе?)
Последна промяна от werty на нед апр 01, 2007 1:53 pm, променено общо 1 път.
....
1.Не коментирай, без да знаеш каква е флотата миwerty написа:QUOTE(werty @ Apr 1 2007, 12:53 PM)
wip не мисля че сме по малко аз с тази флота каде иам в момента мога да мина през тебе кат мангал жица ама караи до 1 седмица иам минимом 120 краста а ти внимваи че иам оште свободни планети![]()
и
2. не се и съмнявам, че за една седмица ще направиш минимум 120 кръста, ти си миньор от класа