За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
1во.
Ако може да направите малко повечко проценти за скороста на флотите...Моля ви!Аз примерно нямам мн време за игра и като пусна флотата и немога да го направя така че да пристигне горе-долу когато аз се върна у нас...Имам предвид да не е на всеке 10% а примерно на всеки 5%
2ро.
И дипломатите да могат да виждат Общия статус на съюзниците си,ако са БФ генерали)
Моля ви!!!
Ако ги е имало тези предложения моля да ме извините...
1во.
Ако може да направите малко повечко проценти за скороста на флотите...Моля ви!Аз примерно нямам мн време за игра и като пусна флотата и немога да го направя така че да пристигне горе-долу когато аз се върна у нас...Имам предвид да не е на всеке 10% а примерно на всеки 5%
Предлагано е много пъти!Не е прието до сега сиурно и сега няма да е!Просто си поиграй малко повече и си намери удонана жертва на 10%(на удобно разстояние)не е невъзможно!
1. Направо да сложим бутонче "Лягам да спинкам, не ме атакувайте до 9:00 часа!" ?
2. Генералите имат тази екстра. Няма смисъл и дипломатите да я притежават.
Значи отхвърляме с две ръце каквото е останало от предложенията
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Че ако на дипломата му се даде да вижда общия статус на сички съ'зници каква ще е разликата тогава с генерала????
А и до първото предложение няма да стане 100% съм сигурен.А и може да си потарсиш някое удобно (и) което да те устройва така че флота ти да се върне горе доло като си налице в играта