за газта

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Неприемливо! Количеството в астероидите си е нормално. В крайна сметка само астероиди ли ще гоним или ще се бием?
[url=http://nemexia.bg][/url]
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

LoL нали за да е интереесно тряаа да е трудно бе :D секи само мисли как да е по лесно, виж ако предлагаше разнообразие "да" ама тфа е тъпо
Последна промяна от kael на съб мар 31, 2007 8:56 pm, променено общо 1 път.
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

kael написа:Цитат(kael @ Mar 31 2007, 08:56 PM)
LoL нали за да е интереесно тряаа да е трудно бе :D секи само мисли как да е по лесно, виж ако предлагаше разнообразие "да" ама тфа е тъпо

Неварвам на очите си.Неможе да бъде :lol: :lol: :lol: Точно ти ли го казваш господин рециклирам си сателитите за да не ми ги рециклират другите :lol: :lol: :lol: :lol: .Да не си бил пиян или пък друсан като си го писал този пост :lol:
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

недей изпростява моля ти се ставаш смешен :p140: за тебе тряаа да се въведе ограничение 12+
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Не гледай в чинията на другия ти си глей тебе си и си играй кво си се загрижил за другите.
Hell was full so...
i came back!
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

kael написа:Цитат(kael @ Apr 1 2007, 01:39 AM)
недей изпростява моля ти се ставаш смешен :p140: за тебе тряаа да се въведе ограничение 12+

Забавен хахахахаха

Както и да е по темата сега :) .Та наистина гаста на мене лично не ми стига 1 сейван ми иска около 300к газ :dizzy: .Ама ко да се праи денонощно по астероиди и ако искарам късмет мога да зема газ за 3 дена напред и да съм спокоен замалко :) .
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

CLASSIFIED написа:Цитат(CLASSIFIED @ Apr 1 2007, 10:08 PM)
300к газ за сейв ? ти да не летиш през 4галактики за тоя сейв ? недей говори глупости..а отностно темата - колкото вземеш от астероид толкова ... нито трябва да се увеличава нито трябва да се намалява количеството на газ от астероидите .. ако си по съобраителен ще си изградиш схема на грабене на тези летящи касички за газ ...

Моя грешка :) явно съм написал 1 нула повече без даискам :) .И то на много малък процент.Имам близо 500 унита.Неискат малко газ повярвай ми :)

Според мене си имат достатъчно гас астероидите.Кофтито е че има много астероиди които още от пускането им имат неповече от 10к газ.Иначе да набарам някой с около 150к газ веднага го источвам за отрицятелно време :) .А и астероидите са много малко според мене.Преди време бях споменавал ама нестана работата да се увеличи бройката.Имало точно определена бройка която не ми казаха.Няма смисъл да се спами излишно,нито ще увеличат бройката на астероидите нито пък газта която могат да съдържат.По астероидите няма повече да работят освен ако не се бъгнат нещо.
Отговори

Върни се в “Предложения”