рециклиране на сателити ?
OMG L2READ каде сам казал за знс каде виждате, а ?!? някои умник реши да зачеркне темата за знс; представи си че си на сеиван нямаш флота но имаш сателити и не искаш да ти ги стчупят - рециклираш ги после влагаш ресурса я в някое проучване я за нещо друго. запомнете НЯМАМ предвид ЗНС просто като стигнеш 20 ниво соларни резбираш че сателитите са по изгодни.
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
kael написа:Цитат(kael @ Mar 31 2007, 12:47 AM)
OMG L2READ каде сам казал за знс каде виждате, а ?!? някои умник реши да зачеркне темата за знс; представи си че си на сеиван нямаш флота но имаш сателити и не искаш да ти ги стчупят - рециклираш ги после влагаш ресурса я в някое проучване я за нещо друго. запомнете НЯМАМ предвид ЗНС просто като стигнеш 20 ниво соларни резбираш че сателитите са по изгодни.
Хахахахахахахахахахахахахаха
това ли било хахахахахахахаха то ще направиш 50 сателита и те ще ти дадат енергия за 21,22,23 и 24 ниво панели ко да не би пък да са чак толкова скъпи
13600 метал, 13600 кристали и 6800 газ.Та аз да направя 1 астроплоатация ще зема толкова газ че кат я превърна в метал и кристал ще получа 4 пъти повече ресурс.Стига сте се излагали бе хора ставате смешни
знаеш ли някои хора предпочитат да не дадат тоя нищожен ресурс на тея дето го атакуват, за това и като ме нападнат винаги им поставям под 10 ресурс, да запомнят че няма да земат нищо а грешка могат да ми смакнат сателита щото тфа и планетата са едистфените неща които не можеш да контролираш ( планетата в по малки степени )