[Тамплиери2]dddeeekkk vs [Death Star]Wayner

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

action man написа:Цитат(action man @ Mar 31 2007, 07:10 AM)
едва ли някой си го прибира за 10 мин ,ама аз чат пат за 16-18 мин в моята слънчева :)
рециклажа изчезна за около 35-40 минути :) А иначе и без рециклажа аз пак съм на печалба и то с много :) така че ми е все тая за рециклажите на този етап :P
Последна промяна от dddeeekkk на съб мар 31, 2007 8:19 am, променено общо 1 път.
[url=http://userbarz.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Danny написа:Цитат(Danny @ Mar 30 2007, 01:19 PM)
Смешна битка, слаби проценти, несъбран рециклаж.
Незнам дали е нужно показването й.

Gen: Нека квесторите да преценят това, а?
Dan: ...
/off
Битката е част от дадена война и то срещу лидера. Което й придава достатъчна важност.
Малка е, но не е смешна.
Процентите не са смешни, напълно нормални за флотата са. Колко процента атака/защита трябва да има човек, че да постне битка, та да ви хареса? 150/150% доволно ли е или пак е смешно?
"Щом не е събран рециклажа - битката не се признава" - хубавото на това правило е, че е само в твойта глава.

При следващ подобен коментар, придружен със заяждане към Questor, който по никакъв начин не те е провокирал, специална промоция за теб - едноседмичен бан. Като имаш битки - поствай, като не ти харесват тези на другите - не отваряй тоя раздел.

Послепис: Generalisimus E и квестор, но за да го разбереш, трябва да почетеш малко, където трябва. За каквото не се знае, трябва да се мълчи - имаше една такава мисъл.

/
@dekster - продължавай, няма значение с какви средства - 'врагът' си е враг ;) .
Последна промяна от LoaD на съб мар 31, 2007 10:26 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 31 2007, 09:05 AM)
/
@dekster - продължавай, няма значение с какви средства - 'врагът' си е враг ;) .
То война, обявена официално няма, но аз съм си във война с тях и смятам скоро пак да се помлатя с този(ма трябва да събере малко флота :P )
Последна промяна от dddeeekkk на съб мар 31, 2007 10:26 am, променено общо 1 път.
[url=http://userbarz.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”