Вечерен бюлетин 30.03.2007г.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Xstrem
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
- Контакти:
Вселена 1
[BoLdLY]kokala vs [The Future]prizraka
ЦитатВчера вечерта тъкмо мислех да си лягам и получавам това лично от
един пич който бил във война със съюза на защитника:
Доклад от шпионирането на
[1:75:8]
метал: 136403 кристали:
25567
газ: 93552 Енергия: 2223
Информация за флотите /
защитата:
Транспортьор: 102 (0 ниво)
Кръстосвач: 151 (5 ниво)
Рециклатор: 15 (0 ниво)
[Ш. Сонда: 2 (0 ниво)
Позамислих се доста дали да летя понеже 1/2 от флотата ми се строй в момента заради
зачестялите напоследък битки.Накря реших да удрям пратих атаката и рециклаторите го удариха
като обрах сичкия рециклаж без 200к газ , а нея я взе един познат.Общо взето това е иначе сам спайвал и преди ,но флота му не беше на тази планета.[/quote]
[Saky Say]Sobieski vs d[OTAN-NATO]arking
ЦитатШпионирах го от доста време от няколко атаки успя да се измъкне но днеска просто нямаше как да стане това и зануляването е на лице[/quote]
[The Agents]Big_Noob vs [BoLdLY]thece
ЦитатAми историята е следната: преди 4-5 дена бях видял, че thece си е забравил флотата... и въпреки че бях на 1-а галактика разтояние от него аз реших, да си пробвам късмета... обаче лошото беше, че битката щеше да е равенство ... и за това помолих ferrata да го довърши... за съжеление обаче защитника влезе 5 мин преди мойта атака.... дигна се и след като атаката ми мина той върна флотата така че ферата да се самозанули в него... така и стана... след като разбрах какво е станало реших, че трябва да има отмъщение... колонизирах до него и след 3-4 дни дебнене битката е вече факт[/quote]
Вселена 2
[ШАХМАНИЯК]Jeisan_X vs Някой изтрил се
ЦитатНама история видях го снощи и фрас[/quote]
[ШАХМАНИЯК]NickStriker vs [WinnerTeam]ReSiDeNt^EvIL
ЦитатEми доста пъти го атакувах досега по едно време ми стана зелен сега пак побеля и го атакувах[/quote]
[ШАХМАНИЯК]Fox_Mulder vs Някой изтрил се
ЦитатАми каква история, видях днес че не е влизал от 4 часа следобед и го шпионирах. За мой късмет си беше оставил флотата на планетата и така го ударих...[/quote]
Интервю с Jeisan_X
1.Как се казваш?
-Димитър.
2.На колко години си и откъде си?
-На 19 от Поморие сега живея в Бургас.
3. С какво се занимаваш?
-6-7 месеца студент ,5 месеца портиер в сб.
4. Как съчетаваш булфлийт и училището?
-Hа савени.
5. Какви са очакванията ти за рунда във втора вселена мислиш ли че ще има някаква интрига?
-да към 50 000 точки и смятам да свърша играта в топ 5.
6. Какво е играта според теб?
-губене на време.
7. Кой е първия съюз в който си се подвизавал?
-ШАХМАНИЯК
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
-даде забавление, взе съня.
9. Как разбра за булфлийт от приятел или...?
-не играл съм в 1 вия рунд, като имаше само 1 вселена.
10. Кое е най-предното класиране което си заемал досега?
-бил сам 1 ви в 2 вселени по 2 месеца, съм се задаржал 1 ви, в хардкор и в 2 рия рсстарт на вселена 1.
11. Някакви хобита или интереси освен булфлиийт имаш ли?
-…да играя билярд и ходя на зала…
12. Как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
-о да, ми с протекции всеки петък, събота и неделя си е пускам
13. Има ли нещо което искаш да кажеш на нашите читатели?
- не играйте булфлийт не е хубаво.
Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.
Последна промяна от Xstrem на пет мар 30, 2007 8:17 pm, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой