Предложение относно шпионкте:
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Хубава идея НО свършенето е вече свършено , наказаните са наказани !
Искам да знам какво ще се случи за напред и какви норми трябва да се спазват , за да играя по неписаните правила или по така казаните неписани случей ? Утре ще бъде наказан някой заради пиратски ? Да се пренапишат ако трябва правилата
Искам да знам какво ще се случи за напред и какви норми трябва да се спазват , за да играя по неписаните правила или по така казаните неписани случей ? Утре ще бъде наказан някой заради пиратски ? Да се пренапишат ако трябва правилата
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Много добра идея. Защото пращането на много шпионки не би трябвало да се нарича флудене, наистина това да виждаш точно колко време остава на шпионката до твоята планета не е от никакво значение, нека просто да излиза в съобщенията за шпионаж.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Mar 31 2007, 02:59 AM)
Много добра идея. Защото пращането на много шпионки не би трябвало да се нарича флудене, наистина това да виждаш точно колко време остава на шпионката до твоята планета не е от никакво значение, нека просто да излиза в съобщенията за шпионаж.
Напротив има много голямо значение мога да ти кажа.Ами аз пък неискам противника да знае каква ми е армията.Дори и да е една част от армията ми пак може да се разбере горе доло каква е армията на противника от това кои кораби на кое ниво са.
-
gargaroblaster
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 03, 2007 9:31 pm
- Контакти: