Малко разнообразие

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

Small_elf, айде не си изкарвяй ядът в мойте теми... това с Ядрения апокалипсис де го виждаше...

Аз тая тема съм я пуснал, за да се дават (надявам се смислени) предложения. Никъде не пише, че точно тоя вид самолет или проучване искам... дайте нещо умно, па може да се измисли... :crazy_pilot:
Потребителски аватар
small_elf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
Контакти:

Мнение от small_elf »

Mor7aLSho7 написа:Цитат(Mor7aLSho7 @ Mar 28 2007, 11:39 PM)
Small_elf, айде не си изкарвяй ядът в мойте теми... това с Ядрения апокалипсис де го виждаше...

Аз тая тема съм я пуснал, за да се дават (надявам се смислени) предложения. Никъде не пише, че точно тоя вид самолет или проучване искам... дайте нещо умно, па може да се измисли... :crazy_pilot:

Еми това с ядрения апокалипсис го предложих на шега и вие съвсем насериозно не го харесахте. :) :) :)
Иначе в момента не се сещам за нищо приемливо.
Ай ем бак!
kael
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 12, 2007 1:27 pm
Контакти:

Мнение от kael »

еи шшшшшшшшш баце-занулен. Иди ма видиш във втора да видиш "занулен" :D
а по темата 4та рса не трябва по скоро оравновесете малко расите - конфедерацииката е малко по-ъмммм... прецакана
за стелта- ако между полеви и скаут ще става само за началото. по скоро да е по силен от спиидер да е с 9к скорост и както казах ако нямаш нещо по бързо от него ( включват се и бонусите за скорост ) невидима атака- без проценти и шансове
Последна промяна от kael на пон апр 02, 2007 12:45 am, променено общо 1 път.
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

На мен идеята ми харесва!
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Отговори

Върни се в “Предложения”