Спасете харда
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Генералисимус,моите уважения към теб но поясни отговора си аз не знам какво точно иска да каже това
и сори за увличането ми във форума ама се бех изнервил от лапето,приемам забележката ти
ето това е тои
а сега моля те обясни ми какво точно иска да каже думата

и сори за увличането ми във форума ама се бех изнервил от лапето,приемам забележката ти
а сега моля те обясни ми какво точно иска да каже думата
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
Да, така е. varkulak, няма проблем, ама понякога ми иде да ти делна сичките мнения
Но много се отвлякохме от темата...
Значи искам да кажа, че аз очаквах да има повече играчи и 5те галактики да не са толкова много, но сега изглеждат много. Другото, което забелязах, е, че повечето играчи са във 1ва и 2ра галактика, малко в трета, а в 4та и 5та - минимален брой. Не знам дали е случайно, но мисля, че е за добро, имайки предвид създалата се ситуация
Но много се отвлякохме от темата...
Значи искам да кажа, че аз очаквах да има повече играчи и 5те галактики да не са толкова много, но сега изглеждат много. Другото, което забелязах, е, че повечето играчи са във 1ва и 2ра галактика, малко в трета, а в 4та и 5та - минимален брой. Не знам дали е случайно, но мисля, че е за добро, имайки предвид създалата се ситуация
[url=http://nemexia.bg][/url]
Генералисимус тук си наистина прав за галактиките аз сам в 5/та галактика и в двете страни накадето и да погледнеш сичко е зелено сега си руша колонията шото нема ресурс и няма смисал от нея и ше хварча по други планети за да занулявам и граба
но наистина в 4 и 5/галактика сега просто е неописуемо колко е трудно положението
затова съм решил да се места вав 2/рата галактика и там да си дигна иследователските и да започвам яко,просто няма спасение в 5/та
нещата са извън контрол,незнам знаете ли или не знаете но това ще доведе до много проблеми,аз лично ви гарантирам,че следващия рунд тук във 2/ра няма да има никои.А също така мисля че това е с цел от вас админите да спрете втора,просто през мозъчето ми минават всевъзможни неща,и всичко това се поражда заради тая тема
некак си требва да се сабереме по наблизо един до друг.
Ако стане така както Илиан даде предложението,ше е добре,но разбирам че нема да стане.
Просто,е аз се регнах с такова желание да играя в втора вселена но сега не ми е приятно,мога да кажа че трета вселена за мен ше остане наи добрата,просто няма по добра от нея.Изгоря ми компа и требваше да се изтрия повече от месец ме бавиха с компа,имаше нерви доста.Така е а сега много се дразня че няма каси ,до мене,че то дори нема кои да занула,затова се места вав втора галактика на тая вселена
очаквам добар резултат там
незнам
но наистина в 4 и 5/галактика сега просто е неописуемо колко е трудно положението
затова съм решил да се места вав 2/рата галактика и там да си дигна иследователските и да започвам яко,просто няма спасение в 5/та
нещата са извън контрол,незнам знаете ли или не знаете но това ще доведе до много проблеми,аз лично ви гарантирам,че следващия рунд тук във 2/ра няма да има никои.А също така мисля че това е с цел от вас админите да спрете втора,просто през мозъчето ми минават всевъзможни неща,и всичко това се поражда заради тая тема
некак си требва да се сабереме по наблизо един до друг.
Ако стане така както Илиан даде предложението,ше е добре,но разбирам че нема да стане.
Просто,е аз се регнах с такова желание да играя в втора вселена но сега не ми е приятно,мога да кажа че трета вселена за мен ше остане наи добрата,просто няма по добра от нея.Изгоря ми компа и требваше да се изтрия повече от месец ме бавиха с компа,имаше нерви доста.Така е а сега много се дразня че няма каси ,до мене,че то дори нема кои да занула,затова се места вав втора галактика на тая вселена
като захапем -не пускаме
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Генералисимус, точно за това говоря, има ненаселени вселени и не би било много трудно "петимата" играчи от 4 и 5 галактика да се преместят в една от първите три, шанса е 1 на милион, но има по голям шанс ако някой с по голяма власт прочете темата, в момента състоянието на харда е по плачевно дори от това когато беше платен.Може и да бъде първият наистина провален рунд на някоя от вселените и накрая 30 играчи да се борят да са в топ 5 а не в топ 100.
Варкулак темата е единствено за вселена хардкор...
Варкулак темата е единствено за вселена хардкор...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Броя на галактики нямаше време за да се оправи този рунд, но и да са 5 при случай, че всеки играя има по 8 планети всеки ще колонизира във всяка галактика. Според мене единствената грешка е, че не са дигнати мините. При мини 21 ново, ресурса, който ще се прехвърля по играчите ще е с 2 по-малко, следователно и битките ще са двойно по слаби...
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
-
Xstrem
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
- Контакти:
Taison написа:Цитат(Taison @ Mar 30 2007, 08:37 AM)
Броя на галактики нямаше време за да се оправи този рунд, но и да са 5 при случай, че всеки играя има по 8 планети всеки ще колонизира във всяка галактика. Според мене единствената грешка е, че не са дигнати мините. При мини 21 ново, ресурса, който ще се прехвърля по играчите ще е с 2 по-малко, следователно и битките ще са двойно по слаби...
Следователно и да не мислиш че те по нататъка ще станат повече играчите напротив ще намалеят значително и 10 планети да можехме да правим пак щеше да е малко за 5 галактики
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 30 2007, 10:29 AM)
JackDaniels, проблема не е в това да се чете темата от някой с власт, а да се вземат мерки от РР. Според мен за тоя рунд това няма да стане. Все пак от играчите зависи как ще се развие ситуацията, ако има мераклии - ще има бой![]()
Ами мисля че щом успяха да въведат промените в търговския център по време на рунд, не би било проблем да прехвърлят двайсетина играчи от 2 галактики в първите 3, дори бих се съгласил играчите които ще бъдат преместени да си изберат номер в системата и произволно да се бутнат в някоя галактика, работа за 2 часа. Иначе от втората част на мнението ти, надявам се да си прав, много се надявам, но да не е бой като в предния рунд, защото и там имаше бой, ама бой между вълци и зайци.
Последна промяна от JackDaniels на пет мар 30, 2007 6:21 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."