Защо задаваш отговори ?GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 26 2007, 07:20 PM)
Що ли са ми познати от същия онзи сайт, откъдето са взети и нашите![]()
Айде бре няма ли художници ?
PsyComa написа:QUOTE(PsyComa @ Mar 29 2007, 01:24 PM)
да - точно като онова кой ще ми преведе онази част ще му дам еди колко си нанокредита ... ти схвана ли какво написах изобщо или пак решиш да показваш колко си остроумен , пробвай и в рими да говориш ще ти се отдава ... когато хората плащат за някакъв продукт , какъвто се явява играта , се очаква да получават и някакво качество , сменил човека скина ама сложил старите картинки , вие направете нови,ние ще ви платим нали ... що не напишеш просто че както обикновено иска да мине тънко с конкурсче нещо , ако стане ,щото на него я не му се занимава , я не му се дават пари на някоя фирма да му ги направи ... иначе много интересно явление , модератор ли си , устата ти знае като за 10 и на всичко винаги намираш отговор , като минеш от другата страна , тоест си без права мнението ти се обръща на 180 градуса ...
Дай ми сканирана скица да те учудя на какво съм способенkefo написа:Цитат(kefo @ Mar 31 2007, 10:38 PM)
LorD DemoniC аз съм начинаещ художник...8ми клас в кудеожествената и сега още се уча,но ще се опитам да ги направя!
Обаче няма да са 3Д а ще са със фотошоп...Ще пробвам първо със 1,2 кораба,а ако има интерес ще продължа(едвали ще ви хареса де)...![]()
Ще си ги правя за кеф най-вече...