war точките

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

От сега ти казвам да забравиш за идеята си :)

Защо?

Защото първите са миньори - трябват им екстри като протекция, купуване на ресурс, генералство, смс модове и други разни щуротии, т.е. дават най-много пари за играта, т.е. пълнят джоба на РР, т.е. няма да стане :)
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пет мар 16, 2007 8:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
faget
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 17, 2006 1:30 pm
Контакти:

Мнение от faget »

Първо да спомена, че и двамата сте много заблудени...

После да си кажа - подкрепям идеята за класиране по бойни точки и вдигам идвете си ръце :bravo: , даже да няма и статистика относно изхарчения ресурс ...
Коефициентите за атака да зависят от бойните точки, съответно делено на 2 или умножено на 2 ... купона ще е ЖЕСТОК ! :c022:
FUCT
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Засега класацията ще се определя само от похарченото. За бойните точки се умува друго :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
n96
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 4:35 pm
Контакти:

Мнение от n96 »

Аз съм против!
Щото нямам и една бойна точка! :c046: :k030:
gibel
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 19, 2007 3:56 pm
Контакти:

Мнение от gibel »

къде се виждат тези бойни точки, за да си ги следя, когато почна да карам да гостуват корабите ми?
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Крайното класиране в играта да се определя от точките в играта + бойните точки, но само от бойните точки - пална глупост.
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Има класиране по бойни точки, ако желаеш популяризирай го като си мислиш че първия по бойни точки е спечелил рунда.Защо в нито едно предложение в тоя раздел не видях някаква гражданска отговорност относно играта и съдбата на другите играчи, винаги се гледа "АЗ", престанете да доказвате че българина мисли само за себе си, не бъдете малоумни, помислете малко и за останалите.В тази игра има не само 10 годишни лапета с цялото време на света, има възрастни хора, семейни, с деца, със свекърва, има хора играещи на защита, има миньори, много нямат време сериозно да играят нокси и да правят огромна флота за битки, не защото са нещо по малко от теб, напротив повече са, ти тепърва ще трупаш техния житейски опит, има всякакви, а ти колкото и да се мъчиш, каквото и да правиш няма как да направиш че да спечелиш рунд каквито и промени да измислиш за да ти улеснят играта.Помисли малко и за останалите, а?Вместо да мислиш как да измислиш предложение което да ти помогне да напреднеш в играта, помисли за предложение което би могло да улесни всички играчи, недей да чертаеш планове за революций, революционните предложения се измислят от други хорица, грижещи се за благото на всички.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
faget
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 17, 2006 1:30 pm
Контакти:

Мнение от faget »

Напълно те подкрепям !

Всеки пречупва нещата по свой начин ... не трябва да се опитват да правят революций, а да се замислят малко. Точно за това се опитах да намекна какво ще стане когато се гледат само бойните точки и ако коефициента на атаките зависи от тях - ще се съсипе играта заради разбиранията на някой заблуден индивид ...

А за българите... какво има да говориме ... всички писали тук сме българи, не трябва да съжаляваме, а да се опитваме да промениме циганския си манталитет !
FUCT
msk94
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 27, 2007 10:03 pm
Контакти:

Мнение от msk94 »

:c018: Според мен за сега е по умно да си остане така класацията,не че съм минйор или нямам флота ама така е било вече много време така и да си остане,ако сте толкова назор нека да се направи 2ра класация по бойни точки и в победители вече да се показват и двете! :P :k038:
[color=red]Нимуй ма гледай от та изплющя [/color]
Отговори

Върни се в “Предложения”