[ПСИХО]R2.Vs.[SEYMOUR]Gunner
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
arsenal
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:19 am
- Контакти:
Нека малко коментар и от защитника - за всички неразбрали и непрочели беше 13:00 и трябваше да ходя на училище но преди това да пусна сеивън.когато рефрешнах В3 беше леш и нямаше никакъв начин за сеивън затова помолих за разбиране при евентуално зануляване да ми бъдат върнати точките и флотата и мисля че това е справедливо защото аз нямах как да се предпазя !
Последна промяна от arsenal на пон мар 26, 2007 6:33 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f]http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f[/url] - музикален идол
-
crusader2000
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Битката е добра, но от краткия ми опит със защитника мога да заявя - момчето беше свръх редовно със сейвъните. Не е имало случай да успея да му нацеля флота, когато е бил офлайн. После направихме алианс и ... не се е налагало да го дебна, но знам, че е добър играч.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
Ц Е П И М Р А К А
нях нях нях както каза хищникът някои трябва да черпава за мазалото
аууу харесва ми тва че старите ми съотборници си мажът скички
битката мнооооого ми харесва и особено защитникът хахаха кокошкарин ще да е бил с тея полевки хартиени чивечета
в друга тема гледам засито пак звездолети чупил аууууу яко яко яко
хатака кучета лепите там канчетата на рибетата и ламетата
Продалжавайте в същият дух момчета и натрошете още някоя звездица брутална
п.с. До жеисан пич ти ако и в бф прекарваше толкова време колко в форума нямаше да си форумен боец ми щеше си бф боец
не се засягай
нях нях нях както каза хищникът някои трябва да черпава за мазалото
в друга тема гледам засито пак звездолети чупил аууууу яко яко яко
Продалжавайте в същият дух момчета и натрошете още някоя звездица брутална
п.с. До жеисан пич ти ако и в бф прекарваше толкова време колко в форума нямаше да си форумен боец ми щеше си бф боец
-
crusader2000
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Тралала, аз СПРЯХ булфа. Отказах се докле е време, щото iuda и nero правилно казаха - няма бивш флийтър. Сега съм ФОРУМЕН боец и не ме е срам, а и слабо ми пука от обидите на един ЗАНУЛЕН голямоуст пич от кво беше, ГОЦЕ Делчев???
П.П. Тралалайко, ника ми във форума се произнася Женшен - като оня корен за потентност и още 100 хиляди измислици
П.П. Тралалайко, ника ми във форума се произнася Женшен - като оня корен за потентност и още 100 хиляди измислици
Последна промяна от crusader2000 на вт мар 27, 2007 12:38 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
- Darkmatter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
- Контакти:
Благодаря за поздравите, м/у другото май найстина пиратът не е могъл да вдигне флотата на сейв по обяд и затова я е оставил и бягал на даскало...нека не ми се сърди на мен за което...
...
Ай наздраве!
P.S.
Darkmatter are you trying to propitiate?
I'm joking of course...
...
Ай наздраве!
P.S.
Darkmatter are you trying to propitiate?
I'm joking of course...
Последна промяна от R2-D2 на вт мар 27, 2007 7:40 am, променено общо 1 път.
- Darkmatter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
- Контакти:
Who me? Would I do something like that? LOL
Your more then welcome to compete with Haralambiev, Savich_77, Porkotan, and Rumilli to catch me. But you will only end up looking as they do, like this:

[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]
I was joking as I said...Darkmatter написа:Цитат(Darkmatter @ Mar 27 2007, 02:47 AM)
Who me? Would I do something like that? LOLYour more then welcome to compete with Haralambiev, Savich_77, Porkotan, and Rumilli to catch me. But you will only end up looking as they do, like this:
![]()
I've already had a personal experience of how "easy" is to get you!
Anyway, the only reason I'm not your neighbour by system are the above-mentioned players!
Let's see what they can or cannot do!Good luck!!!