Малко разнообразие
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
Тъ предложението ми е да се сложат някакви нови работи. Играта става все по-еднаква и скучна.
Имам предложение за кораб и проучване. Тъ кораба е някакъв вид стелт. Невидим кораб за атаки. Да е с силата на боен кораб или кръстосвач. И преди да сте казали "пфу, тоя е много тъп", давам предложението за проучване. Проучването е нещо като спец. шпионаж, да е нещо като контра на стелта. Примерно бонуса му да вижда стелтовете по някъв специален начин... или там нещо такова... айде не спамете много а дайте смислени предложения ако имате такива.
Имам предложение за кораб и проучване. Тъ кораба е някакъв вид стелт. Невидим кораб за атаки. Да е с силата на боен кораб или кръстосвач. И преди да сте казали "пфу, тоя е много тъп", давам предложението за проучване. Проучването е нещо като спец. шпионаж, да е нещо като контра на стелта. Примерно бонуса му да вижда стелтовете по някъв специален начин... или там нещо такова... айде не спамете много а дайте смислени предложения ако имате такива.
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Контакти:
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Mor7aLSho7 написа:Цитат(Mor7aLSho7 @ Mar 26 2007, 06:40 PM)
Тъ предложението ми е да се сложат някакви нови работи. Играта става все по-еднаква и скучна.
Такам . . . този стелт като е невидим всички ще правят само от него . Също не е логично да не виждам по никакъв начин как ме атакуват - колкото и да вдигам спец шпионажа играч на 2х точки едва ли ще има проблем да е над мойто ниво , а и кораб между боен и кръст не е проблем да ти е основната флота . Но идейката си я бива и ще разнообрази много геймплея , тъй че ето малко предложения :
- Значи самият кораб се казва стелт . Метал -18 000 , Кристал - 7 000 , Газ - 5 000 . Сила - 2700 . Структура - 30 000 . Скорост - 10 000 . Карго - 500 . Разход - 500 .
9 корабостроителница , 4 хиперскорост , 4 свръх , 1 специален шпионаж .
Това за стелта сега за специалният шпионаж .
- Необходими неща - 8 изследователски , 9 шпионаж , 8 компютърни системи . Максималното ниво на специалния шпионаж - 10 . 1 ниво струва - 200 000 метал , 100 000 кристал , 50 000 газ , после както другите проучвания . Този вид шпионаж НЯМА да влияе на шанса сондите ти да изкарат пълен доклад .
И за атаките :
- Ако има друг кораб освен стелтовете атаката не може да бъде невидима . Шансът атаката да бъде невидима зависи от нивото на спец . шпионаж , като дори и при макс ниво да атакуваш някой , който дори няма и първо ниво на специалния шпионаж пак има шанс атаката да ти бъде ВИДИМА . Когато пусне атаката нападателят не знае дали тя е видима или невидима , така примерно защитника може да види атаката и да унищожи стелтовете
Айде добавяйте и още неща
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]