[ПСИХО]R2.Vs.[SEYMOUR]Gunner

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

браво много добра и доходна битка успех и за напред :crazy_pilot:
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
arsenal
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:19 am
Контакти:

Мнение от arsenal »

Нека малко коментар и от защитника - за всички неразбрали и непрочели беше 13:00 и трябваше да ходя на училище но преди това да пусна сеивън.когато рефрешнах В3 беше леш и нямаше никакъв начин за сеивън затова помолих за разбиране при евентуално зануляване да ми бъдат върнати точките и флотата и мисля че това е справедливо защото аз нямах как да се предпазя !
Последна промяна от arsenal на пон мар 26, 2007 6:33 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f]http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f[/url] - музикален идол
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Битката е добра, но от краткия ми опит със защитника мога да заявя - момчето беше свръх редовно със сейвъните. Не е имало случай да успея да му нацеля флота, когато е бил офлайн. После направихме алианс и ... не се е налагало да го дебна, но знам, че е добър играч.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

Ц Е П И М Р А К А :)
нях нях нях както каза хищникът някои трябва да черпава за мазалото :) аууу харесва ми тва че старите ми съотборници си мажът скички :) битката мнооооого ми харесва и особено защитникът хахаха кокошкарин ще да е бил с тея полевки хартиени чивечета :)
в друга тема гледам засито пак звездолети чупил аууууу яко яко яко :) хатака кучета лепите там канчетата на рибетата и ламетата :)
Продалжавайте в същият дух момчета и натрошете още някоя звездица брутална :) :galletos:

п.с. До жеисан пич ти ако и в бф прекарваше толкова време колко в форума нямаше да си форумен боец ми щеше си бф боец :) не се засягай
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Тралала, аз СПРЯХ булфа. Отказах се докле е време, щото iuda и nero правилно казаха - няма бивш флийтър. Сега съм ФОРУМЕН боец и не ме е срам, а и слабо ми пука от обидите на един ЗАНУЛЕН голямоуст пич от кво беше, ГОЦЕ Делчев???

П.П. Тралалайко, ника ми във форума се произнася Женшен - като оня корен за потентност и още 100 хиляди измислици :)
Последна промяна от crusader2000 на вт мар 27, 2007 12:38 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
Darkmatter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от Darkmatter »

Not bad.....a very profitable attack :a016:
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]

Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

Благодаря за поздравите, м/у другото май найстина пиратът не е могъл да вдигне флотата на сейв по обяд и затова я е оставил и бягал на даскало...нека не ми се сърди на мен за което...
...
Ай наздраве! :crazy_pilot:

P.S.
Darkmatter are you trying to propitiate? :)
I'm joking of course... :)
Последна промяна от R2-D2 на вт мар 27, 2007 7:40 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Darkmatter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от Darkmatter »

Who me? Would I do something like that? LOL :P Your more then welcome to compete with Haralambiev, Savich_77, Porkotan, and Rumilli to catch me. But you will only end up looking as they do, like this:

:arg:
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]

Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

Darkmatter написа:Цитат(Darkmatter @ Mar 27 2007, 02:47 AM)
Who me? Would I do something like that? LOL :P Your more then welcome to compete with Haralambiev, Savich_77, Porkotan, and Rumilli to catch me. But you will only end up looking as they do, like this:

:arg:
I was joking as I said... :)
I've already had a personal experience of how "easy" is to get you! :)
Anyway, the only reason I'm not your neighbour by system are the above-mentioned players! :)
Let's see what they can or cannot do!Good luck!!! :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”