[bRuTaLs]poboi vs. [ПСИХО]zaska
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
добра битка жалко за звездите
аз не бих постьпил така
но както и да е успех и по бьрзо вьстановяване
аз не бих постьпил така
но както и да е успех и по бьрзо вьстановяване
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
1 - 22:08:56Taison написа:Цитат(Taison @ Mar 25 2007, 12:06 AM)
Голямо мазало, но втората атака колко секунди след парвата пристига ?
2 - 22:08:56
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
И как се определя коя от двете флоти да мине по-рано през планетата?!
Това късмет ли е или се дължи на лаг в сървъра?
Просто питам,не целя да се заяждам с никого.Браво на заска-според мен той заслужава поздравления като по-слаб откъм точки,но според мен е постъпил по-мъдро в създалата се ситуация!
Редакция Serial_H:
При съвпадащо до секундата време на пристигане на атаки на един и същи координат, първа минава тази, която е пусната по-рано.
Редакция Serial_H:
При съвпадащо до секундата време на пристигане на атаки на един и същи координат, първа минава тази, която е пусната по-рано.
Последна промяна от Nicson The Fearless на вт мар 27, 2007 8:18 am, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Къде пък го видя това заяждане и тоя спам?GeNeRaLiSiMuS написа:QUOTE(GeNeRaLiSiMuS @ Mar 26 2007, 10:07 PM)
Ако видя още един коментар, който е заяждане или спам, темата се заключва.
Иначе добро меленце са си спретнали, отдавна не бях виждал интересна битка, тези двете определено радват окото.
Последна промяна от EvilForce на вт мар 27, 2007 6:40 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]