Bulfleet Weekly 19.03 - 25.03.2007 г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Статистика

Вселена 1

Играчи:

Код: Избери всички

№      Съюз        Играч       Бойни Точки   Точки
1     ШАХМАНИЯК    palavkoch     38,467     332,387
2     Insomnia     faget         26,096     331,170
3     Insomnia     *XAHC*        30,533     280,286
4     Insomnia     EverDream     3,387      250,835
5     фирма УЖАС   nelity        11,159     178,982
6     JollyRoger   dios          610        175,645
7     Insomnia     VooK          9,982      170,090
8     ДЕФЛОРАЦИЯ   nero          743        157,382
9     Insomnia     slackware     632        151,316
10    Insomnia     JPS           22,816     147,769
Съюзи:

№      Съюз      Членове  Точки    Коефициент
1     Insomnia     20     2025566    101278
2     ШАХМАНИЯК     9     687625     76403
3     фирма УЖАС    3     221679     73893
4     /*****/       3     193644     64548
5     X            11     673636     61240
6     3nity         3     158586     52862
7     ДЕФЛОРАЦИЯ    7     367843     52549
8     adventure     2     103554     51777
9     ERASERS       5     234834     46967
10    Криеница      3     134703     44901

Вселена 2

Играчи:

№      Съюз        Играч      Бойни Точки  Точки
1     Archangels   dingo        1,117      33,441
2     DeathRow     JPS          2,090      23,083
3     DeathRow     dindo        285        22,785
4     DeathRow     MACKATA      36         22,100
5     Тамплиери    korahmor     82         21,812
6                  hYpN0tic     37         19,721
7     THE HYENA    CORWIN       699        14,134
8                  Pamche       2          11,636
9     DeathRow     sayron       51         11,007
10    PARAMOUNT    kiit         2          10,836
Съюзи:

№      Съюз       Членове  Точки    Коефициент
1     фирма УЖАС     3     18628      6209
2     Archangels    14     76360      5454
3     DeathRow      25     133614     5345
4     ШАХМАНИЯК     27     143178     5303
5     Шкембе         5     23743      4749
6     PARAMOUNT     11     50322      4575
7     WAR            2     8078       4039
8     I.G.W.T.       4     15225      3806
9     Азрудите       2     7266       3633
10    CPD_RaCinG     6     19815      3303

Вселена 3

Играчи:

№      Съюз      Играч     Бойни Точки   Точки
1     bRuTaLs   taz          11,838     462,619
2     ПСИХО     Sucreto      40,580     428,529
3     bRuTaLs   Niky_Vas     51,926     415,879
4     bRuTaLs   OBERON       75,071     398,006
5     bRuTaLs   Milena       80,162     384,940
6     ПСИХО     zaska        210,816    361,142
7     bRuTaLs   poboi        56,873     259,987
8     SEYMOUR   topi         10,285     243,143
9     EMPERORS  Rumili       41,229     238,463
10    Matadores Haralambiev  5,120      229,836
Съюзи:

№      Съюз      Членове    Точки    Коефициент
1     bRuTaLs        5     1903510     380702
2     Matadores      3     574876      191625
3     ПСИХО         12     2065463     172122
4     TheRockers     5     716630      143326
5     Прасмос        2     223011      111506
6     Demi-Gods     14     1534203     109586
7     City Watch     2     210163      105081
8     EMPERORS      11     1034061     94006
9     ™PITBULLS™     5     445684      89137
10    MASSACRE       4     332082      83020

Крайно класиране на Вселена Hardcore, рунд 7

Играчи:

№  Играч     Точки
1  PaKaTa    482914
2  Кратос    415285
3  xako      289609
4  delux     211354
5  jadai     152767
6  alex09    108086
7  maznioo   106468
8  REKTORA   95312
9  4anko     90387
10 imitator  86644
Съюзи:

№    Съюз      Коефициент
1    WAR        282575
2    ШАХМАНИЯК  104314
3    DA         101700
4    PUNISHERS  60087
5    SCARELESS  54306
6    SPEED      39045
7    СМЕРШ      36994
8    THE POWER  34402
9    РуДнИк     28522
10   TARIKAT    21726

Автор: GeNeRaLiSiMuS
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 11:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Вселена 1

В Първа Вселена нещата не са се променили - палавкоч продължава да е на върха, следван от faget и *XAHC*. При съюзите нещата са си същите - на 1во място продължават да бъдат Insomnia, следвани от ШАХМАНИЯК, като при шахманияците атмосферата е прекраснa, както винаги, но в съюзите след тях се случват интересни неща. В Х нещата не вървят както трябва. Tunjo, един от основателите на съюза, ги е предал, но ето какво каза един от членовете на съюза:
"Неговата версия е, че не сме му зачитали мнението. Истината е, че той не си пишеше с никой от нас... Дори, не знам защо. Писал съм му лично, но така и не направи усилие да ми отговори... Е как да го питаме, дали иска нещо, като дори не ни пише. Не знам, може да има проблеми... нямам си ни най-малка представа. Премести се в Insomnia."
Засега вселената е в малка ваканция, тъй като повечето от играчите в топ 100 са във мод , но да се надяваме, че ще се събудят след някой друг ден.

-----------------------------------------------------------

Dieus, лидер на GodsofWar:
Съюз като другите. Старите хора с новите никове в камерен състав. Както много други съюзи преди нас. Вътре в съюза е подредено. Покриваме доста широк точков диапазон. Малките точки се бият здраво. По-високите са по-затруднени. Заплахи винаги има, за да се веселим и ние. Някой от нас се весели на чужда сметка. Ето един интересен наш член, който се е разиграл напоследък и почиства вселената доколкото има време и сили. Трима на първа пролет после 2 дена ближе рани и от днес е пак във фирма "Чистота" :)

Интервю с JackDaniels

Ж. Как се казваш?
JD:Илиян - JackDaniels / JDaniels.

Ж:На колко си години и от къде си?
JD:22 годинки, роден съм в Бяла Слатина, Врачанско.

Ж: С какво се занимаваш?
JD:Студент съм, занимавам се с студентски работи(пиене, купони, пак пиене и малко учене), лятото ходя да работя в чужбина, където живее цялото ми семейство(Португалия)...

Ж: Как върви играта във втора до момента, в началото беше в ШАХМАНИЯК, сега играеш сам, какво мислиш да правиш за напред?
JD:В трета напуснах временно съюз Шахманяк поради морални различия с някой играчи, но след време като поизпадат по-несериозните се надявам да се върна, ако лидера им ме приеме разбира се, тоест ти :) . В момента във втора пробвам стратегията леки лазери и щитове, въпреки че не са ме занулявали като съм играл на защита, мисля, че тази стратегия сега е още по добра, поне според калкулатора де.

Ж: Какво е играта според теб?

JD:Играта е загуба на време и нерви, май съм малоумен, за да я играя... :)

Ж:Кой е първия съюз в който си се подвизавал?
JD:Първият съюз, в който съм играл е PUNISHERS, впрочем аз съм го създал, вървеше чудесно, но един играч ме предаде и разформировах съюза. В харда в момента PUNISHERS е на 4 място, но лидер е друг, аз на време осъзнах, че тоя рунд в харда е безсмислен и оставих лидерството на Yani.

Ж:Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
JD:Булфа ми даде много разочарования от хората, помогна ми да осъзная колко жалки могат да бъдат хората, внася много разнообразни скандали в семейния ми живот, абе накратко направи живота ми по интересен откъм негативни преживявания, ама какво да направя пристрастен съм към него и все не мога да се откажа :)

Ж:Как разбра за булфлийт от приятел или...?
JD:Случайно от БГТОП

Ж:Кое е най-предното класиране което си заемал досега?
JD:Ами мой патент е да не завършвам рунда, накрая се разбивам в най-големия защитник във вселената, в която играя (за последно нинджа в 2), но мисля сега да завърша в трета поне в топ 50

Ж: Някакви хобита или интереси освен булфлиийт имаш ли?
JD:Отговора тук със сигурност завършва с многоточие, но все пак: футбол(играех в Чавдар(Б.Сл.), риболов(любимо хоби), шахмат, тенис....

Ж: Занулявали ли са те досегаБ?
JD:Никога не са ме занулявали, както казах сам се занулвам на края на рунда, не мисля, че бих позволил да ме занулят, принципен човек съм, би ме било срам да ме занулят.

Ж: Понеже знам че си женен ще те питам как разделяш времето си между БФ и нежната си половинка и в конфликт ли са те?
JD:Не мога да го разделя, големи скандали стават, не ти е работа да знаеш.

Ж: Как съчетаваш работата с играта?
JD:Не успявам да си съчетая живота с булфа, само се мъча с тая игра, в известен смисъл съм мазохист.

Ж: Има ли нещо което искаш да кажеш на нашите читатели?
JD:Успех в живота...

Легенда : 
Ж -> журналист
JD -> JackDaniels

Дедо Поп, лидер на съюза Криеница, вселена 1

1.Много кратка история на съюза ти.
- Кратка,няма да мога,малко по-дълга. Криеница я има от миналия рунд в 2 вселена, името на съюза е както повечето знаят от филма Криеница с Робърт Де Ниро... Реших да си направя съюз, в които да сме не повече от 10/15 човека, в началото бяхме аз и vura, след това много малки съюзи (състоящи се от 2/3-ма члена) се присъединиха към нас... така станахме повече, някои от играчите, които останаха докрай с нас бяха под никовете :vura, aaaa, divmaks, vasko_va, Xploziv, Syni и още много други, които поради ред причини се отказваха от играта... Съюзът Криеница завърши на добра позиция в 2, както се очаква и за текущия рунд в 3, в които имаме реални шансове за топ 10. Сега сме 3-ма основни бойци, стари кучета, нямаме много време за игра, но пък, както виждате, сме напред в класацията... Надявам се и този рунд да покажем на какво сме способни!

2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
- Еми всички играчи сме различни, едни играят с флота, други с мини, трети със защита, а четвърти от всичко по-малко, има ветерани. В сегашния съюз в 1 всички сме играчи от 1 рунд. Иначе като цяло всички сме равни, на всеки се разчита!

3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
- Еми като цяло в 1 вселена засега всеки за себе си, аз и Мариела играем с флоти, а
Асхура на защита, миньорство. Нататък ще има изненади, обещавам.

4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
- Еми войни няма да има врагове имаме много, едни от тях са КТ. Приятелските отношения са много... но най-засилени са с ШАХМАНИЯК и фирма УЖАС.
Имаме и други познати/приятели бойни другари, но с тях поради ред причини не искаме открита политика !

5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
- Срещу мен интрига не очаквам, но аз не прощавам на никого, вероятно ако УиП-чо не ми позеленее, както стана в 3 вселена, с него ще спретнем някоя друга гореща битка. Друг основен враг ми е Porter, но той твърде много яде бой, вероятно ще ми светне зелен след седмица... Конфликти винаги може да се създадат при \"подходяща\" обстановка

6. По избор.
- Пожелавам успехи на BF weekly, както и на всички флийтъри, миниори, защитници и ламета, но най-вече на съотборниците ми !!!

Интервю с RoYaL

Ж>Аз съм от екипа на вестника и имам няколко въпросчета към теб. Ще ми отделиш ли малко време?
Р>Да, кажи

Ж.Как се казваш?
Р>Казвам се Иван

Ж>На колко си години и от къде си?
Р>от Бургас и съм на 14, за някои е общоизвестен факт, за други - може би не :) .

Ж>Как върви играта в първа, до момента в началото на рунда съюза ти беше един от най-силните, какво е положението сега?
Р>Ми играта в първа, като че ли приключи. Почти целия съюз е в мод. Добре се справихме в началото и беше така до скоро, просто на повечето ни писна в първа и се пренесохме във втора.

Ж> Явно интригата ще бъде до края на рунда между съюза Insomnia и палавкоч кой мислиш, че ще излезе като краен победител?
Р>Не мисля, че ще има интрига. Не съм много запознат, но до колкото знам ШАХМАНИЯК и Insomnia не са във война, още по-малко да има военни действия между челната петорка с първия

Ж>Какво е играта според теб?
Р>За някои начин на живот, за други допълнение към свободното време, но под едно общо наименование - наркотик :) Аз лично от година и нещо се опитвам да се откажа и ще си повзволя да цитирам Кери, по спомен "Този рунд за последно, обещавам... и така вече 2 години..."

Ж>Кой е първия съюз в който си се подвизавал?
Р>Първия съюз, в който съм играл е ANSR.Това е съюза, който винаги ще остане в сърцето ми :) Играл съм в Returned, DreamTeam, които сформирахме играчи, които също сме играли в ANSR и други, които бяхме навили да играят, с мечтата за един звезден отбор и така се сформираха съюзите и се запознах с доста добри играчи и хора :) .

Ж>Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
Р>Какво ми даде... трудно е да се каже. Даде ми доста положителни емоции, нови запознанства и приятели...

Ж>Как разбра за булфлийт от приятел или...?
Р>Еми чиста случайност.Бях болен през есента на 2004-та... та тогава не ползвах нищо друго освен icq, но трябваше да питам един съученик за домашните и не му знаех телефона, знаех обаче, че ползва IRC. Влязох през един чат клиент на bgteen.us (сори за рекламата) и от там то директно ме вкара в канала на BGTeen където Ravenheart, с който се знаехме от преди ми пиша на query че преди малко почнала някаква игра, онлайн с кораби и т.н. Та така се въведох в един нов свят... булфлийт.

Ж>Кое е най-предното класиране което си заемал досега?
Р>Първо място.Никога не съм завършвал рунд из класациите, то имам и само един завършен рунд - първи рунд, през всички други - вечен мод или се трия или подарявам акаунта.

Ж>Как върви играта във втора, сам ли ще играеш или по някое е време ще се включиш в някой съюз?
Р>Еми почти същото като в началото на първа.Доста е монотонно - мини, рецикалжи, и-та... не искам да играя така, но обстоятелствата го налагат. А с кой и как играя ще си запазя в тайна.

Ж>Някакви хобита или интереси освен булфлиийт имаш ли?
Р>Ми - уеб-програмиране и булфлийт :) . Перфектно се съчетават пред 20 часовото стоене пред PC.

Ж>Има ли нещо което искаш да кажеш на нашите читатели?
Р>Еми много неща може би - сега нe се сещам.Успешна игра на всички!!!

Легенда:
Ж -> журналист
р -> RoYaL

Автор: Xstrem
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пон мар 26, 2007 2:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Вселена 2

Анкета

Полезна ли е Корабната Борса

Да видим какви са мненията на водешите играчи във втора вселена.

Цитатkorahmor:
според мен е полезна - прави играта по-интригуваща... бъг все още не съм открил... има хляб в идеята... [/quote]

ЦитатMACKATA:
идеята е добра, но много хора злоупотребяват, освен това лошото е, че не се дава възможност на всеки играч да участва във всяка сделка. да не говорим, че би било добре да се виждат офертите на всички кораби на един екран. така е на практика невъзможно да отмъкнеш сделка, защото е много трудно да рефрешваш офертите.[/quote]

ЦитатCORWIN:
в момента борса де факто няма.... необходимо е да има оборот и силно търсене и предлагане за да говорим за борса в чист вид.... към сегашния момента мисля че достъп до нея имат ограничен брой акаунти - не вярвам да са повече от 50... предлагането е минимално и спорадично, де факто няма конкуриращи се оферти... Надявам се с развитието на играта Корабната борса да
е развие и да се появят нормалните субекти за нея - производителите, потребителите (купувачи) и най вече дилъри и боркери, които де я развият в нормалния за всяка борса вид...

Във всеки случай вкарването на икономически елементи в играта само може да я развие.[/quote]

Цитатloveyou:
Ще има много изненади с нея аз заради нея се регистрирах . Представи си момента какви изцепки ще има . оставям нарочно ресурс за 50 кръста на някоя планета и оставям 5 кръста за заблуда и никакви трансове. Решаваш ,че ще ме изгориш и тръгваш и хоп удар в стена (греда) поръчал съм си 50 в последната минута. Мисля че е добре ще има емоции.[/quote]

---------------------------------------------

Въпросите на Serial_H

loveyou, Вселена 2, лидер на "фирма УЖАС"

Преди да ти отговоря много ми се иска да поясня нещо. Аз съм ВЕС и както винаги дъщеря ми все се регва преди мен и от три рунда играя със страни никове .Казвам го защото някои младежи искат да си свалят ЧИЧКО С БРАДИЧКА . Дано повече хора четат форума.

1. Много кратка история на съюза ти.
Да на този е кратка. Създадох го една сутрин миналия рунд на вселена 1,докато си пиех кафето и се дразнехме с Тралалайко в форума. Така ,че може да се каже ,че той и ДЕБЕЛ са създателите ПРЕДИ ТОВА бях в АПОКАЛИПС от 2ри рунд.

2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
Хора не вземаме взех БАТ ПЕЦ с когото се познаваме от 10 дни за да се видя в класацията и сега разбрах, че играе вдин стар съотборник от АПОКАЛИПС и станахме трима.

За голямо мое съжаление играчите на които разчитах вече не играят булфлиит.

3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
Трудно е да плануваш рунда зависи дали ще си намериш добри врагове да се заформи интрига . А по принцип играя транно някой дрен може би ще обесня но съм си летец изпитател (старо какикадзе) А
съотборниците ми се надявам да последват примера ми.

4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
Не обичам НАПове и особено АЛИАНСи. Това за мен е много обвързващо особено АЛИАНС . Бих си потрошил всичко заради съюзник без значение последствията . Въпрос на чест.

5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
Ами има летци но засега са малко. Интрига ще си направи да е интересно, че не съм си купил лопата.

6. По избор
Надявам се да си заформим добър рунд ако тук стане интересно ще набия вечен мод в 1 ва вселена ( няма да ми е за първи път )

УСПЕХ ЛЕТЦИ И КАМИКАДЗЕТА
желая успех на всички.

ЧИЧО ВИ ВЕС

Автор: Mor7aLSho7
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пон мар 26, 2007 2:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Както винаги, вселена 2.
Като за начало, започваме с ШАХМАНИЯК. Много добри битки се образуват около тях. Ту нападат, ту падат. Доброто за тях е, че само под-съюза им е атакуван.

[INsTINcT]Afroman vs [ШАХМАНЯК2]BSG

Afroman каза:
Няма кои знае каква история... Шпионирах го преди няколко дена видях какво има сметнах, но имах много загуби, а и не знаех %-ти те му направих някой друг кръстосвач, следях го, докато вчера не пусна Пиратски полет срещу мен, изчаках да ме удари пуснах атаката и се молих да го хвана и да не избяга отново както миналите опити правеше си редовно сейв, но този път сгреши и резултатът е на лице.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
33184 кристали
28296 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
нямаше как трябваше да го ударя и времето за което стигаха рециклаторите беше около час след битката . Важното е че още един съсед падна.

[ШАХМАНИЯК]NickStriker vs M0oFo0

ЦитатИ така...Днес явно денят се развива добре за мен . Ставам сутринта и преглеждам в меню галактика-за радост в обсег ми влязоха няколко човека на по 700 точки .Реших да проверя единият и се натъкнах на доста ресурс и защита... Тъй като корабчетата отдавна не бяха излизали от корабостроителницата реших да ги поразходя .Пичът явно не влиза много често и не можа да реагира на атаката... Aтаката мина без никакви усложнения,въпреки че бях навън с класа си да празнуваме по случай празникът на Велико Търново...

37560 метал
37560 кристали
18780 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
[/quote]

[ШАХМАНИЯК]NickStriker vs [Zenom]t0t0

Цитатлед това погледнах другият пич,който ми влезе в обсега.Той също си беше оставил флотата и малко съжалявам,че и него го постигна същата участ... :( Мислех да му дам още време да се развие,но май и 5 дни бяха достатъчни... Ето и какво се случи малко по-късно днес.

36780 метал
36780 кристали
18390 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Това е от мен засега :) Пожелавам бързо възстановяване на защитниците и бъдещи успехи и ще спомена една китайска мъдрост:
Силен е не този,който винаги побеждава,а този,който винаги се изправя след като губи![/quote]

И ето сега няколко битки на M_tel от ШАХМАНИЯК

[ШАХМАНИЯК]M_tel vs [I.G.W.T.]guro

M_tel каза:
Видях, че се е похвалил с битка срещу един от подсъюзът ни реакцията беше мигновена.
Откраднати са: 45041 метал, 12927 кристали, 12732 газ

123984 метал
123984 кристали
12032 газ

0 метал
0 кристали
49960 газ.

[ ШАХМАНИЯК ]М_tel vs [ CPD_RaCinG ]OTO

ЦитатИстория на битката на този етап няма, шпионирам го и какво да видя известен брой флота:

Доклад от шпионирането на [5:151:13]
метал: 31694 кристали: 29610
газ: 3156 Енергия: 2578

Информация за флотите / защитата:

Кръстосвач: 23 (2 ниво)
Ш. Сонда: 2 (0 ниво)
Спийдър: 1 (0 ниво)
Ракетна у.: 1

Шанс за неуспех 23%

Започвам да смятам битката с моите скромни 31кърста което не ме устроиваше реших да изчакам и останалите 7 да станат пак сметнах и атака резултата е промоция

Докладът за битката при [5:151:13]
Откраднати са: 16056 метал, 14894 кристали, 1595 газ.

121084 метал
121084 кристали
37832 газ

0 метал
0 кристали
22710 газ.
Това е от мене засега черпя някои с газ.[/quote]

[ ШАХМАНИЯК ]M_tel vs [DeathRow]Chengo

M_tel

2007-24-03 10:38:51 Докладвай

Битката си е на загуба, от където и да я погледнем, но това е война все пак. А бтв стана много яка битка - 11рунда не очаквах толкова мн и рециклажа не излезе колкото трябва, ама както и да е.
Пожелавам бързо възстановяване на защитника и да се пази повече следващия път.

[ ШАХМАНИЯК ]М_tel vs [PARAMOUNT]SpaceRuler

M_tel каза:
От сутринта го гледам така искаше ми се да го нападна, но нямах рецки, нямах достатъчно кръстове, затова почнах да търся рециклатори от съюза, продадоха ми 6 които бяха достатъчни от пазара си взех 10 кръста и литнах битката е на лице мисля, че е добра за този етап, малко ми са слаби процентите, но съм вдигал доста скорости така че мисля, че не съм сгрешил с развитието си.
Ето и рециклажа :

230784 метал
230784 кристали
98432 газ

0 метал
0 кристали
16960 газ.

Айде да оставим на мира малко ШАХМАНИЯК и да преминем нататъка. ;)

[Paramount] Tazz VS [TeTeBeH] Itso

ЦитатПича ме заплашваше в началото на рунда ама доста време ми беше зеленичък...светна в бяло и пак ми е зелен Процес - Озеленяване

Рециклажа си го прибрах :crazy_pilot: [/quote]

[KillerTeam] wip vs [CORSARS] Seeker

ЦитатДебнах го от 2-3 дни :girl_witch: снощи ми избяга, но днеска на обяд не успя

69020 метал
69020 кристали
34510 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.[/quote]

[Тамплиери]kingdivaka & [Protoss]Cyurus

ЦитатБеше ден 20-ти от рестарта на вселената , навън беше валяло и беше много приятно . Дипломат Кинг Дивака беше решил да си ляга вече , но нещо не му даваше мира . За тези 20-сет дена той все неможеше да намери жертва , която да срази . И ето , че реши да провери комшията си дали не е забравил нещо на планетата си за да пусне кръстосвачите да се разходят малко , че взеха вече да ръждясват и така сондата полетя и донесе следното :

Доклад от шпионирането на [3:110:8]
метал: 45442 кристали: 32752
газ: 17673 Енергия: 1978

Информация за флотите / защитата:

Скаут: 1 (0 ниво)
Изтребител: 7 (0 ниво)
Колон. кораб: 1 (0 ниво)
Ш. Сонда: 2 (0 ниво)
Сателит: 17 (0 ниво)
Ракетна у.: 30
Л. лазер: 29
Т. лазер: 8
М. Щит: 2

Без много да се замисля стария пилот обяви бойна тревога , след секунди кръстосвачите и спомагателните отряди бяха на път . Дипломата реши да иде да изпие едно кафе докато флотите достигнат целта . И така , когато се върна на командния пулт , до удара вече оставаха няколко секунди . Рециклажа се оказа доста повече от колкото беше преценил , но с малко повече късмет след малко и той ще е в складовете . Ето я и самата битка

65388 метал
14612 кристали
0 газ

0 метал
50776 кристали
32694 газ.

Ето я и другата част вече при мен

0 метал
50776 кристали
29224 газ

0 метал
0 кристали
3470 газ.[/quote]

[ HeavyMetal ] Dimorese vs. [ I.G.W.T. ] cTaHucJIaB

ЦитатcTaHucJIaB си мислеше, че приличното му количество кораби спрямо точките, ще му помогнат на планетата. И така ден след ден. Естествено и ние работихме. Трупахме рецки, малко бойни и други дребни екстри. Снощи дойде спирането на атаките, което само забави неизбежното с няколко часа.
БИТКА
Естествено решихме да дедем напразни надежди и на галактическите хиени. [/quote]

Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 8:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Вселена 3

След започването на новия рунд във Вселена 3 имаше 3 главни съюза. Това бяха съюзите на Бегълците, AERTON и Клуб ПОРНО. След проверката на Адмидистраторите се оказа, че лидера на Клуб ПОРНО biohazard играе нечестно, а Бегълците успяха да изпреварят AERTON. Сега нещата са други. AERTON се разпадна, а Бегълците се преименуваха на ПСИХО. Когато вече рунда не раждаше добри битки се появи един съюз на име The Rockers. Техният лидер wildcat е един неуморен боец, който няма спирка пред нищо. Като цяло той бе перфектния лидер. В трибуната на Вселена 3 във форума има множество негови битки, които са много популярни. В съюза царува истинска йерархия и всички съюзници си помагат взаимно. Най-високо оценяван от съюза си остава лидера wildcat, въпреки че той не е с най-много точки от съюза. С най-много точки е играчът zlokobni. Той не води много битки и няма битки в Bulfleet Tribune, но въпреки това си остава неразделна част от съюза. В момента съюзът не води официална война с никой. Политиката им се води само с Алианси. В момента те имат Алианс със съюзите SEYMOUR и StarDragon. На съюза пожелаваме още много успехи и спечелени битки.

През изминалата седмица наблюдаваме някои изменения в класирането на 3та вселена. kisibg вече не е в игра, а на негово място се появи нов играч - Milena. Попитахме я някои въпроси, а ето ги и тях:

Новинар: Виждам, че си поела акаунта на киси. Би ли разкрила коя си и защо всъщност пое акаунта?

Milena: Казвам се Милена на 19 год от Враца, с Киси сме приятели, на него не му се играеше и реши да ми го даде.

Новинар: Какви са прогнозите ти за рунда до края? Как ще се развие войната бруталс-психо според теб?

Milena: Ми аз война не знам да има, до сега виждам един разбит психически и физически съюз от страна на ПСИХО, а от друга - Брутал по-силни от всякога, според мен резултата е ясен :)

Новинар: А кой мислиш ще се окаже първи в класирането в края на рунда?

Milena: Не знам, ще видим...

Автор: GeNeRaLiSiMuS, CooL

--------------------------------------------------

Драги читатели, днес ще изневеря на титулярната ми втора вселена и ще ви пренеса на бойното поле на вселена 3. В последните няколко дни войната между bRuTaLs и ПСИХО се задълбочава след поредната динамична седмица, в която вторият в класирането Sucreto загуби една от своите планети след добра отборна акция от страна на бруталите - OBERON vs Sucreto. Обръчът около Сукрето беше затегнат допълнително от многото хора, които са колонизирали до него на една планетите му в 4-та галактика. По-късно през седмицата същата слънчева система имаше нов гост - Mr.Max, който също изрази като своя цел.
Но в края на седмицата отговорът на ПСИХО не закъсня и звездопада, който сътворява този рунд заска продължи с поредните 3 звезди на сметката му, този път собственост на poboi Eто ги и тях , но секунди след това през същата планета минават разминалите се с атаката на знс-тата бойни кораби на poboi и оставената от заска флота бива премазана poboi vs zaska

Скуката в вселена 3 е доста нетрайно нещо и това се потвърди и днес след като беше бутната втора планета на Сукрето този път късметлията (атакуващият) беше Niky_Vas vs Sucreto
Ето и разговорът ми с заска за всичко около войната и изобщо всякакви въпроси.
ЦитатНовинар:Здравей, ще ми отделиш ли няколко минутки за 1,2 въпроса относно последните събития около войната ви с bRuTaLs?

zaska:Kажи

Новинар:След предизвиканият от теб звездопад Сукрето загуби планета на която доста хора се точеха а нямаше човек да му помогне(защо)?Да очакваме ли същият ответен удар(т.е опит за бутане на планетка) на някой от противниците?

zaska:за всичко си има време ще видим какво ще става не мисля, че ще успеят да му бутнат друга планета

Новинар:А относно звездопада, който организираш в този рунд...да очакваме ли продължение или вече атаките с дини ще са от твоя страна?

zaska:аз дини нямам, а ако някой реши да ми пусне звездички, няма да се дигам и ще го посрещна с удоволствие, пък каквото стане

Новинар:И ако може да те върна малко назад и да те попитам за това как се зароди самият конфликт с бруталите?

zaska:знам ли, едно време бегълците имаше друг лидер беше обявил война на аертон, сигурно щото само те ни бяха конкуренция,
после по силните се преместиха в бруталс и войната си остана, ама така е по-интересно, иначе е скука - само флот да правиш, да копаш и да не те притеснява никой..

Новинар:Какви са ти очакванията за развитието на рунда?Кой ще победи в битката?

zaska:се тая, важното е кеф да има, на мен тоя рунд най ми харесва от всички до сега дето съм играл и знам, че ще има още хубави и лоши моменти, само че има една разлика в наште 2 съюза или поне в мен сукрето и бруталите, аз и сукре играем от началото на рунда, доста зомбясваме и сме изморени, а те на акаунт се въртят по 3-4 човека, което е тъпо, щото не играем срещу един, а срещу 3-4 и сам се сещаш, че всеки, който вземе акаунта, е починал и има сили, докато при нас положението е друго, ама кефа като удариш 1 е четворен, щото се едно си пребил 4 играча изключвам само таз и ники, те са си играли само те с акаунтите

Новинар: А за битката между Сукрето и Таз за първото място?

zaska:сукрето е голям и знае как се играе, прави по 20 часа на ден, не спира да лети по и-та и да строи и нормално е да е по-напред, ама до края на рунда има време, ще се види кой първи, кой втори

Новинар:Благодаря ти много за отделеното време и до нови срещи :) [/quote]

Автор: white_shark

--------------------------------------------------

Кратка история на съюза ARMAGEDDON, Вселена 3

След поемането на акаунта на viktoriqangel (който за кратко пък е бил на Burrows) Vorhees бива поканен в съюза -=FATE=- от Darkmatter, който е негов стар приятел. Vorhees приема и постепенно става основна част от съюза, който по това време е доста активен. Има ясно изградено ядро - Darkmatter, Panzerwaffe, XOPMOHa, Superfly, h2opolofreak, а по-късно и Vorhees. Така той намира нови приятели, с които играят задружно. В чата на съюза Vorhees се запознава с denipop. С времето става ясно, че те си допадат и стават добри приятели. Междувременно denipop подарява акаунта си на приятел и започва да играе отначало. Този път в собствен съюз, но всъщност подсъюз на -=FATE=-. В същото време Vorhees напуска -=FATE=- и минава през няколко съюза и накрая създава свой собствен – ARMAGEDDON. В началото в съюза са само приятели – чужденци, сближили се с Vorhees и няколко негови познати от България.
След известно време, когато Vorhees и denipop провеждат обичайните си разговори, на Vorhees му хрумва страхотна идея. Той предлага на своя приятел да обеденят съюзите си, като по този начин стават по-силни и са опора един за друг. Естествено, denipop приема и не след дълго това става факт.
Сега ARMAGEDDON е с ясна външна политика и добра структура, изградена от сериозни играчи. Съюзът разчита на всички негови членове без значение от точките им. ARMAGEDDON е в алианс със SEYMOUR и война с NightWisH, която става факт, когато toro занулява ff (играч на NightWisH). Лидерът им обявява войната, а от своя страна Vorhees отвръща, въпреки че според него тя е предварително решена.
Vorhees написа:Този рунд е много интересен. На мен доста ми харесва :) . Миналият също беше адски интересен лично за мен, защото тогава играех за първи път. Вижда се, че конкуренцията е между ПСИХО и bRuTaLs. Те правят рунда интересен.
Горещи точки - 4.267 засега .Там bRuTaLs са налегнали Сукрето
Тук можете да видите по-добрите битки на съюза, които ни бяха любезно предоставени от Vorhees.

Автор: GeNeRaLiSiMuS
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 9:20 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Опознай България

Никола Вапцаров

Никола Вапцаров е роден на 7 декември (24 ноември стар стил) 1909 г. в град Банско. Учи в гимназията в Разлог (1924-1926), след това в Морското машинно училище във Варна (1926-1932), по-късно наречено на негово име. Той е на практика, първо на кораба „Дръзки“, а през април и май 1932 г. с кораба „Бургас“ посещава Цариград, Фамагуста, Александрия, Бейрут, Порт Саид и Хайфа.
Вапцаров постъпва на работа във фабриката на „Българска горска индустрия“ АД в село Кочериново — като огняр и после механик. Избран е за председател на професионалното дружество, защитаващо правата на работниците; вероятно по това време става член на БКП. Едновременно с това организира, пише и играе роли в любителски театър. Уволнен е от фабриката през 1936 г. след авария. Премества се в София, където дълго време остава без работа; тогава умира синът му Йонко. В периода 1936-1938 работи като техник във фабриката на братя Бугарчевиза кратко, след това като огняр в Български държавни железници и в Софийския общински екарисаж. Успоредно издава стихотворения в различни вестници, спечелва литературния конкурс на сп. "Летец" със стихотворението "Романтика".
През 1938 г. Вапцаров става член и е един от главните активисти в Македонския литературен кръжок в София. През 1939 подготвя единствената си стихосбирка "Моторни песни", излязла от печат 1940 г. Същата година събира из Пиринска Македония подписи, в подкрепа на т. нар. Соболева акция. Заловен за това, той е съден и интерниран в Годеч. След завръщането му от Годеч (септември 1941 г.) се занимава с минноподривни дела срещу немските войски, вече в качеството си на ръководител на Централна военна комисия при ЦК на БСП. Организира снабдяването с оръжие, документи и квартири нелегалните, за което е арестуван е през март 1942 г. На 23 юли е осъден на смърт и още същата вечер — разстрелян.
Световната награда за мир получава посмъртно през 1952.

Автор: velina

-----------------------------------------

Знаете ли, че на 19 Март...

1474 г. — Във Венеция е приет закон за защита на изобретенията — първият в света закон за защита на авторското право.
1915 г. — Направени са първите снимки на Плутон, който (правилно) не е определен като планета.
Родени са:
1955 г. — Брус Уилис, американски актьор
1976 г. — Алесандро Неста, италиански футболист

Знаете ли, че на 20 Март...

1792 г. — Законодателното събрание на Франция официално одобрява използването на гилотината за екзекутиране.
1852 г. — Публикуван е романът на Хариет Бичер Стоу Чичо Томовата колиба.
1916 г. — Албърт Айнщайн публикува своята Теория на относителността.

Знаете ли, че на 21 Март...

1684 г. — Италианският астроном Джовани Доменико Касини открива Диона и Тетида - спътници на Сатурн.
1908 г. — Френският пилот Анри Фарман пилотира първия самолет с пасажери
1999 г. — След 478-часово пътешествие Бертран Пикар и Брайан Джонс стават първите хора обиколили Земята с балон.

Знаете ли, че на 22 Март...

1879 г. — По предложение на Марин Дринов Учредителното събрание обявява София за столица на Княжество България.
1995 г. — Космонавтът Валери Поляков се завръща, след като поставя рекорд за най-продължителен престой в космоса - 436 дни.
Родени се:
1950 г. — Горан Брегович, босненски музикант
1959 г. — Жан Виденов, министър-председател н България

Знаете ли, че на 23 Март...

1839 г. — В бостънския вестник “Morning Post” за първи път се появява изразът “O.K.”
1903 г. — Братята Райт получават патент за построения от тях в САЩ самолет
2001 г. — Руската орбитална станция Мир е извадена от употреба и се разпада в атмосферата преди да потъне в южата част на Тихия океан, близо до Фиджи.

Знаете ли, че на 24 Март...

1201 г. — Цар Калоян овладява крепостта Варна
1896 г. — В Атина се откриват Първите съвременни Олимпийски игри
Родени са:
1843 г. — Петко Каравелов, български политик и държавник
1966 г. — Милен Велчев, български политик

Знаете ли, че на 25 Март...

1655 г. — Холандският астроном Кристиян Хюйгенс открива Титан, най-големият спътник на Сатурн.
1857 г. — За първи път е фотографирано слънчево затъмнение
Родени са:
1890 г. — Чудомир, български писател-хуморист
1947 г. — Елтън Джон, британски певец
1965 г. — Стефка Костадинова, българска спортистка, председател на НОК
1979 г. — Стойко Сакалиев, български футболист

Автор: nvacov
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 9:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Хумор

Приказката "Чевената шапчица" разказана от различни хора

1.Анонимен тинейджър:

Абе, копеле, к'во да ти кажа, значи дъртата на Червената шапчица я ръга да ходи при баба си, дето живеела насред гората, та да й носи ня'кви кроасани и тем подобни глупости. Значи, копеле, отива мацката, Червената шапчица де, към гората и там я скива вълкът, звяр значи, изверг! Изрода я пита:
- Абе, ти къде си тръгнала ма?
А оная му вика:
- Отивам да вида некролога, щото чакам да хвърли топа всеки момент, та да й взема гарсониерата. Носа й тук няк'во ядене.
А вълкът:
- Добре си тръгнала към дъртата, прати й много поздрави от мен.
- Шъ й пратя, ако не взема да забравя.
И си продължила мадамата към съборетината на дъртата. Ама вълка в това време си вика: "Абе, що не взема да мина напряко и изям дъртофелника, а после шъ вида к'во да права с оная пичка".
И засилил се мутанта, стигнал пръв, потропал на вратата и некролога отвътре му вика:
- Къв си ти, бе?
А вълкът си направил педерастки гласа и й вика:
- Аз съм, ма! Червената шапчица. Отваряй щото брадясах, докато те чакам!
Тогава пенсията му отворила и оня я лапнал от раз, баш като Зуза от петдесет и първи блок, само дето оная не лапа дъртаци. Значи, копеле, лапнал я вълка, взел че й облякъл нощницата и й легнал в леглото. Абе, извратен, ама после ще ти разказвам. Лежи изрода и чака да дойде Червената шапчица. По едно време се хлопа на вратата.
- Влизай-вика оня.
И к'во гледа-оная пичка, Червената шапчица влиза и сяда до леглото. И почва да го разпитва. Що му били такива големи очите, що са му такива големи ушите. Да ти кажа, бабека бил толкова грозен, та Червената шапчица въобще не познала вълка. И по едно време пичката пита изрода:
- Абе, бабек, що са ти такива големи зъбите?
А вълка не се сдържал и й вика:
- За да тъ изям, твойта мама!
И я изял. Ама лафа не свършва до тук, щото по едно време дошъл един ловец в къщата на бабата. Тоя явно й е бил няк'во гадже и дошъл да я наръби, ама като видял вълка с пълен корем извадил мозберга, от ония дванайсет и седем милиметровите, и му теглил куршума. Извадил после чикията и му резнал корема, а оттам взели че излезли дъртофелника и оная пичка, Червената шапчица. Та затова ти разправям за Зуза и лапането на вълка.

2.Майор Петковски от мотострелковия полк в Елхово:

Майката на Червената шапчица й възложила задача да проникне в тила на вълка нанасяки му изпреварващо доставяне на продоволствие и запасни части и прибори на бабата на редник Червена шапчица. Червената шапчица се отправя към изпълнение на задачата, когато бива засечена от визуално наблюдателен и оповестителен пост на вълка. След кратка размяна на шифровани съобщения вълкът успява да узнае възложената задача на Червената шапчица. Той предприема ответни действия изразени в ускорено придвижване към кота 322-домът на бабата. В резултат бабата е поставена в обкръжение и принудена да се предаде. Вълкът изконсумирва бабата и използва униформата й като камуфлаж, за да привлече в близост до разположените около кота 322 огневи точки с цел да порази и/или унищожи Червената шапчица. В това време ударното съединение на Червената шапчица, неподозиращо замаскиралия се противник, се доближава на пределно близка дистанция до него. Червената шапчица се опитва да се свърже с него и започва размяната на позивни, през което време тя е нападната изненадващо и унищожена. Загубите вече възлизат на баба-един брой и Червена шапчица-един брой и двете използвани като тилово осигуряване на продоволствени ресурси (изконсумирани).

Но по липсата на съобщения намиращата се наблизо войскова еденица Ловец предприема операция, наречена с кодовото име "Разпори и извади", чиито цели са:

Първо:Унищожаване на вражеското съединение "Вълк";

Второ:Спасяване на подразделенията "Баба" и "Червена шапчица";

Ловец е подкрепена с допълнително доставени двеста и десет милиметрови гаубици, както и от специализирана рота за рязане и пробождане. Операцията е успешна, главно поради занижената бдителност и бойна подготовка на вълка. И двете цели са изпълнени с минимални загуби.

За проявена небрежност по време на изпълнение на бойна задача бабата и Червената шапчица са наказани съответно с по пет и десет денонощия арест.

3.Програмист

Още докато е под DOS юзера "Mother" подава сигнали към шината на Червената шапчица да копира малко банички в директорията на старата версия Баба 1.2. Червената шапчица започва незабавно да отделя процесорно време за обработка на сигнала и копирането. Но в това време се оказва, че в оперативната памет се е намъкнал вируса "Вълк" версия 2.11, и започва да чете хекс-кода на Червена шапчица. Така Червената шапчица преминава в режим на времеделение и процесора й започва да работи по-бавно. Вълкът, който е ъпгрейдвана версия, (добавена му е командата Search) се оказва с по-голяма производителност и пръв файндва архивните копия на Баба 1.2 и дава ирейз на цялата версия на Баба 1.2. Вълкът настанява свои файлове в директорията, която остава със същото име и така си осигурява свободен достъп до архивите на Червена шапчица. При достигането на обработените данни на Червена шапчица, той ги делейтва, като игнорира опитите й да ги разпознае от архива.

Обаче в това време антивирусния пакет, последна версия "Ловец" 6.29, снабден с ъпгрейдавана версия за унищожаване на вируси "Автомат Калашников 4.7", открива вируса Вълк и го изтрива, като го маркира като бед сектор. По-нататъка Ловец 6.29 ъндилейтва успешно изтритите фаилове на Баба 1.2 и Червена шапчица, които остават годни за по-нататъшна експлоатация.

-----------------------------------

Bulfleet - Free Multi... :lol: :lol:

-----------------------------------

Цитатзначи вчера 1 ме атакува и стига до мен за 1 час и 50 минути.чакам го докато стане 1 минута и го атакувам стигам до него за 1 час и 35 минути.може ли да ми кажете как стана този номер? :k030: :p018: [/quote]

Автор: Mor7aLSho7, xepa
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 9:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Спорт

Това е новата ни рубрика в неделния борй на всехаресвания ни вестник ;)
Тази рубрика ще ви запознае с по-важните спортни събития от "по света и у нас" :)

Роналдиньо в Милан ?

Колажът с Роналдиньо, облечен с екип на Милан.

Братът на звездата вечеря с Адриано Галиани
Звездата на Барселона Роналдиньо ще премине със сигурност в Милан. Това съобщава днес италианският вестник „Кориере дело спорт", като дори е направил колаж на бразилеца с червено-черния екип.

Братът на Роналдиньо Роберто де Асис Морейра е пристигнал вчера в Милано. Той се е срещнал с вицепрезидента на „росонерите" Адриано Галиани. На делова вечеря са били уточнени детайлите по преминаването на загубилият усмивката си футболист от Испания на Апенините.

Както е известно шефът на Милан Силвио Берлускони не веднъж е заявявал, че иска Роналдиньо в своя отбор. А както е известно бившият премиер на Италия не приема „не" за отговор в такива случаи.

Според „Кориере дело спорт" преминаването на магическия играч на „Сан Сиро" било неминуемо.

Реал слага на масата 80 милиона евро за Кристиано Роналдо

Испанският гранд Реал (Мадрид) е готов да счупи световните рекорди, изваждайки 80 милиона евро за португалската звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, пише "Ас". Най-скъпият трансфер в историята на футбола е идването на Зинедин Зидан на "Бернабеу" от Ювентус за 75 милиона евро през 2001 година. Ръководството на "червените дяволи" желае силно да задържи техничното крило, но президентът на кралския клуб Рамон Калдерон е готов да стигне до лудост.

Контрактът на Роналдо на "Олд Трафорд" изтича през 2010 година. Португалецът нееднократно изрази аспирациите си към испанския футбол и няма да му е трудно да се приспособи към стила на игра, тъй като и той самият е родом от Иберийския полуостров. Интерес към футболиста има и от страна на другия гранд в Примера Барселона, но спортният директор на каталунците Чики Бегиристайн призна, че не смятат да привличат Роналдо поради огромния арсенал на отбора в нападение.

Матераци обича да бъде мразен

Марко Матераци заяви пред италианските медии, че омразата на множеството фенове на противниковите отбори към него го зарежда позитивно. Любимецът на тифозите на Интер заяви също, че тимът няма да бъде повлиян от това, че ще спечели Скудетото до няколко кръга и ще дава всчико от себе си до 28 май, когато първенството свършва, за да бъде постигната друга цел – рекордни 100 точки в Серия „А” и завършване на сезона без загуба:

„Докато печеля мачовете, няма да ми пука, че ме освиркват. Те го правят, защото ги е яд. Никой не обича Интер в момента. Този сезон мнозина се опитват да ни изкарат от равновесие, като си измислят различни скандали, но на терена ние правим така, че всеки да замлъкне. Разправяха, че сме служебни шампиони, да ги видим сега, когато пак сме първи. Не ме вълнува, че ще спечелим титлата след 3-4 кръга. Това, което ме радва най-много е, че на 28 май „Сан Сиро” ще е претъпкан и ще празнува 15-ато ни Скудето” – завърши световния шампион.

България
Резултати
Ср, 21.03.2007 г.
Рилски спортист - Левски 2:1
0:1 Телкийски (13-дузпа)
1:1 Александров (47)
2:1 Костадинов (50)
Беласица - Локомотив (Сф) 1:2
1:0 Маркиньос (17)
1:1 Генков (22)
1:2 Караджинов (78)
Спартак (Вн) - ЦСКА 1:3
0:1 Евгени Йорданов (53)
0:2 Трика (63)
0:3 Тунчев (83)
1:3 Кунчев (87)
Родопа - Черноморец 1:0
1:0 Пеев (34)
Марек - Вихрен 0:1
0:1 Дяков (72)

Рилски спортист приземи Левски, върна интригата в шампионата

Отборът на Рилски спортист хвърли бомбата на 19-ия кръг в "А" група, след като победи с 2:1 шампиона и водач в класирането Левски. Възпитаниците на Ангел Славков направиха сензационен обрат в рамките на три минути след началото на втората част, нанасяйки първо поражение на "сините". Първо Кирил Александров изравни след грешка в "синята" отбрана, а две минути по-късно Стефан Костадинов хвърли в екстаз публиката, правейки 2:1. Нищо не предсказваше такъв развой, след като през първата част шампионите владееха напълно инициативата и водеха в резултата. Попадението отбеляза Димитър Телкийски в 13-ата минута от дузпа.

Реферът Александър Костадинов отсъди 11-метров наказателен удар, след като бранителят Цветков спря с ръка центриране на Телкийски. Попадението даде спокойствие на играчите в "синьо", които до края на почивката можеха да водят доста по-убедително. Пропуски обаче на Коприваров, Домовчийски, Боримиров, Телкийски и Бардон, уцелил гредата след удар от 25 метра, лишиха гостите от по-голяма преднина. В същото време играчите на домакините демонстрираха много слаб футбол, като нямаха идея как да стигнат до вратата на Георги Петков.

В самото начало на втората част всичко се преобърна с главата на долу за шампионите. Първо Кирил Александров се възползва от грешка на Игор Томашич. Нападателят стреля, но топката рикошира в Елин Топузаков и се върна в краката му. При последвалия удар Александров не сгреши и възстанови равенството. Не бяха минали и три минути, когато домакините стигнаха до пълен обрат с попадение на Стефан Костадинов, възползвал се от втора грешка на "синята" отбрана. Бившият играч на Ботев бе оставен от цялата защитата на задната греда и с удар от 4 метра не даде шанс на Пектов.

Наставникът Станимир Стоилов реагира светкавично и замени Ричард и Коприваров с Йовов и Миро Иванов. В 57-ата минута Йовов можеше да израни, но ударът му с глава се удари в страничния стълб на вратата, пазена от Бело. Гостите опитаха тотална преса, но липсваха свежи идеи, които да пробият бетониралия се тим на Рилски спортист. В 70-ата минута Домовчийски бе изведен сам срещу вратаря на домакините, но не успя да преодолее вратаря, след като стреля в него. В последните минути се игра на една врата, което не помогна на шампионите да се спасят от срамно поражение.

Така интригата в шампионата се завърна, след като преследвачите ЦСКА и Локомотив (Сф) постигнаха важни победи при гостуванията си на Спартак (Вн) и Беласица. Сега разликата на върха е едва 3 точки в полза на "сините".

Топузаков: Не е станало нищо фатално
Капитанът на Левски Елин Топузаков заяви, че късметът е бил изцяло на страната на Рилски спортист при днешната загуба на тима в мача от 19-ия кръг на "А" група. "Късметът беше на страната на домакините. Имаха два удара и ни вкараха два гола. Докато ние пропуснахме много положения. След втория гол на Рилски спортист не успяхме да отбележим въпреки добрите ни възможности и затова загубихме. Беше нормално противниците ни да лежат по-терена, опитвайки се да задържат преднината. Не ни е приятно, че загубихме. Имаме само три точки разлика пред ЦСКА и Локомотив (Сф), но не се е случило нищо фатално, все още сме първи", сподели Топузаков.

Боримиров: Сами се бихме
Ветеранът на Левски Даниел Боримиров бе много разочарован след първата загуба в шампионата с 1:2 от Рилски спортист. "След почивката може би не бяхме достатъчно концентрирани. Така както си водехме с един гол за пет минути се оказахме догонващи. Освен това не успяхме да вкараме множеството си положения. Сега намалихме разликата на 3 точки и нямаме право на грешки. Надявам се поражението в Самоков да ни бъде обица на ухото за в бъдеще", завърши 27-годишният халф.

Сираков: Не е станало нищо страшно
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви, че не се е случило нищо страшно след първата загуба на "сините" в шампионата от Рилски спортист с 1:2 от 19-ия кръг на "А" група. "Не съм очаквал да загубим в Самоков, но това е футболът. През първата част мислех, че ще победим, като гледах развоя на мача и множеството ни пропуски. За съжаление обаче след почивката допуснахме два гола в рамките на няколко минути. Въпреки това създадохме още доста положения, които не реализирахме. Не се е случило нищо страшно. Важното е, че играчите играха добре. Проблемът ни днес за пореден път бяха многобройните пропуски пред противниковата врата", коментира Сираков на излизане от стадиона в Самоков.

ЦСКА би лесно Спартак с 3:1 и доближи Левски

Отборът на ЦСКА съкрати дистанцията до лидера Левски на 3 точки след победа над Спартак във Варна с 3:1 в мач от 19-ия кръг на "А" група. "Армейците" постигнаха първа победа в морската ни столица срещу "соколите" от 1999 година насам след попадения на Евгини Йорданов (53), Трика (63) и Тунчев (83). За домакините се разписа Кунчев 4 минути преди края. Варненци доиграха мача с човек по-малко след директен червен картон на Маринов в 67-ата минута.

Това е втора поредна победа за ЦСКА под ръководството на Стойчо Млааденов, която се оказа много по-сладка заради фиаското на Левски в Самоков срещу Рилски спортист - 1:2.

Пред около 6 хиляди зрители на стадион "Спартак" двата тима започнаха доста нервно и не бяха малко фауловете в средата на терена. В 13-ата минута дойде първото положение за гол, след като Боян Илиев от домакините се опита да изненада вратаря Ивайло Петров от повече от 20 метра и топката мина на сантиметри от дясната сглобка на вратата. До 30-ата минута Йордан Тодоров и Еуген Трика изпуснаха 2 изгодни положение за гол.

Българинът навлезе в наказателното поле, но би слабо и ударът бе париран от стража Генко Славов. Десетина минути след него (30) голмайсторът на ЦСКА за настоящия сезон стреля опасно с глава, но топката облиза дясната греда на противниковата врата. "Армейците" се опитаха да се настанят по-трайно в половината на домакините, но изпитваха сериозни затруднения от насрещния вятър. В края на полувремето "соколите" можеха да открият резултата, но Котев изби топката от голлинията след спасяване на Ивайло Петров, излязал очи в очи с Маринов от домакините.

Второто полувреме започна с промяна в атмосферните условия, след като над стадиона във Варна заваля дъжд. ЦСКА натисна още в първите минути, като стигна до 2 ъглови удара. В 53-ата минута Тиаго Силва направи много добър пробив отляво, центрира в наказателното поле и Евгени Йорданов засече кълбото с крак в мрежата на противника. Десет минути по-късно "червените" удвоиха преднината си след много красиво попадение на Еуген Трика, който прехвърли вратаря Генко Славов от 35 метра. След гола румънецът изтича да прегърне наставника си Стойчо Младенов.

В 67-ата минута всичко тотално приключи, когато Венци Маринов получи директен червен картон за грубо влизане в краката на Тиаго Силва. В следващите минути превъзходството на "армейците" бе пълно, като господари в средата на терена бяха Кабус и Данчо Тодоров. Дучето оправда решението на Младенов да му даде свобода в халфовата линия и бе сред най-добрите.

Третият гол за "армейците" обаче не бе резултат от изобретателност в офанзивен план, колкото грешка на вратаря на "соколите" и съобразилтелност на дежурния голаджия Александър Тунчев. Централният защитник се възползва от неумела игра на Славов и след центриране от корнер направи с глава резултата класически. До края на срещата Спартак вкара почетен гол чрез Кунчо Кунчев в 86-ата минута.

Това е втора поредна победа за "червените" тази пролет след двете грешни стъпки първите 2 кръга, когато треньор бе Пламен Марков. Вицешампоионите успяха да вземат трите точки въпреки липсата на контузените Велизар Димитров и Флорентин Петре и наказаните Георги Илиев и Даниел Моралес. С успеха ЦСКА вече е на 3 точки от лидера Левски, като третият Локомотив (София) отстъпва на "армейците" само по голова разлика.

Баскетбол

Дамският ЦСКА спечели и Купата на България

Само няколко дни, след като вдигна шампионската титла на Адриатическата лига дамският тим на ЦСКА спечели и Купата на България. Тази вечер в зала "Миньор" в Перник "Червените ангели" победиха досегашния носител на трофея и настоящ шампион Лукойл Нефтохимик със 102:72.

Таня Чиров направи невероятен мач и реализира 23 точки, Тифъни Джонсън отбеляза 19, а Латаша Байърс се отличи с 16 за успеха на "червените".
Дион Браун бе най-резултатна с 21 точки, докато Ди Ди Уилър наниза 16 при поражението на Лукойл Нефтохимик.

Двубоят започна равностойно, като през първата четвърт баскетболистките на Лукойл Нефтохимик водеха в резултата, но след кош на плеймейкъра на ЦСКА Бранкица Хаджович 5 минути преди края на частта ЦСКА обърна за 17:16 и поведе за първи път в мача. Оттук нататък "червените" започнаха да контролират темпото, за което до голяма степен им помогна и доброто представяне в защита на тима.

След като ЦСКА дръпна след първата част със 7 точки за 28:21, Лукойл Нефтохимик отново започна добре с два безответни коша на Ди Ди Уилър. Въпреки това обаче фантастичната в тази среща Таня Чиров пое нещата в свои ръце и бе в основата на серия от 9-0 за ЦСКА в следващите минути. Малко повече от 5 минути преди края "червените" водеха с 34:27, като с много силна игра оттук до края на полувремето се отличиха отново Тифъни Джонсън, Таня Чиров и Елена Йоловска. Момичетата на Георги Божков нямаха особени проблеми, тъй като състезателките на Лукойл съвсем свалиха гарда в края на полувремето и ЦСКА се оттегли на полувремето с актив от 17 точки за 53:36. Таня Чиров фиксира крайния резултат с тройка със сирената.

В началото на второто полувреме възпитаничките на Петко Маринов излязоха като обречени, като шампионките на Адриатическата лига набързо дръпнаха с 25 точки за 80:55. Третата четвърт завърши 81:52 за ЦСКА и оттук до края двубоят се превърна в рецитал на "Червените ангели".

Формула 1

Колите на Ферари не отговарят на правилата?

След сагата с подвижните предни крила на тима на Ферари през 2006 година, победителите от първото състезание за година в Австралия отново са обвинени, че нарушават спортните правила на Формула 1. Според Speed.тv, след края на надпреварата в Мелбърн, част от водещите отбори в шампионата начело с Макларън-Мерцедес са поставили под съмнение легалността на болидите на Кими Райконен и Фелипе Маса.

Според тях, подът на автомобила играел ролята на подвижен аеродинамичен елемент, който при висока скорост се спускал надолу и така се намалявало разстоянието между долната част на колата и асфалта. Подобно действие може да създаде т.нар."ground effect", при който въздухът под автомобила създава големи сили на натиск и ниво на прилепяне. Въздухът под автомобила се ускорява и създава зони с ниско налягане под колата, а скоростта на правите участъци се увеличава.

Повече за тази новина и още информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта

Зимни спортове

Албена и Максим защитиха титлата си !

Най-добрите български фигуристи Албена Денкова и Максим Ставийски спечелиха втора поредна световна титла от първенството в Токио, Япония. Родната двойка събра общо 201,61 точки след трите изпълнения, като представи изключителна волна програма. Среброто остана за представителите на Канада Мари-Франс Дюбрьой и Патрис Лозон (200,46 точки), а бронзът за двойката от САЩ Танит Белбин и Бенджамин Агосто (195,43 точки).

Шампиониоте при танцовите двойки от Калгари 2006 излязоха на леда предпоследни, като след тях се представиха само руснаците Оксана Домнина и Максим Шабалин. Българските фигуристи изпълниха без грешка волната си програма ”Седемте смъртни гряха” по музика от ”Реквием” на Моцарт и саундтрака към филма ”Ромео и Жулиета” и за пореден път взривиха публиката. Съдиите им дадоха заслужено най-високите оценки за деня – 102,09 точки (53,22 за техническа стойност и 48,87 за компоненти на програмата), а подгласниците им от Канада и САЩ завършиха последния танц с оценки съответно от 100,96 точки (52,54 и 48,42) и 96,41 точки (50,61 и 46,80). Въпреки че тазгодишните европейските шампиони Изабел Делобел и Оливие Шьонфелдер (Франция) получиха трети резултат за волната си програма, това не се оказа достатъчно и те не намериха място на почетната стълбичка.

Албена и Максим, както след предишните два танца, демонстрираха невероятен синхрон при стъпките и туизлите, а поддръжките им оставиха безмълвни конкурентите им. Японските фенове се бяха подготвили с плакати в наша подкрепа и неуморно аплодираха сребърните ни медалисти от европейското първенство през 2004 година. Малко преди състезанието стана ясно, че местните любители на фигурното пързаляне намират Ставийски за по-красив дори и от бившия капитан на Англия Дейвид Бекъм. ”Хубаво е, че хората намират прилика между мен и Бекъм, но жалкото е, че не получавам толкова пари, колкото той”, коментира пред ”Ройтерс” в типичния за него шеговит стил Максим.

”Чувстваме се изключително добре и сме много щастливи от този успех, заяви Албена след края на състезанието. – Благодарим на всички, които ни подкрепяха през цялото това време.” Фигуристите ни не пропуснаха възможността да изкажат признателност на японските фенове за неуморната им подкрепа по време на цялата надпревара.

Евро2008

Група 7

Люксембург – Беларус 1:2

Албания – Словения 0:0

Холандия – Румъния 0:0

1. Холандия - 11 т
2. България - 8т
3. Румъния - 8т
4. Беларус - 7т
5. Словения - 4т
6. Албания - 2т
7. Люксембург - 0т

Румънският национален отбор има по-серизни шансове от нашите момчета за попадане сред 16 еврофиналисти на континенталния форум идната година в Австрия и Швейцария според залозите на betfair.
Световният букмайкър оценява възможността на северните ни съседи да се класират с коефициент 1,57 към 15,00 часа днес (25.03.07). Заложилите за класиране на българския национален отбор ще умножат парите си с 2.18. Абсолютен фаворит според betfair е Холандия, като коефициентът за успешна кампания на «лалетата” е 1.07. Ние и румънците има равни точки (8) и сме изиграли равен брой срещи. Вчера възпитаниците на Виктор Пицурка завършиха 0:0 като гост на Холандия, а родните "лъвове"

Наско Сираков: България и Румъния ще се класират на Евро 2008

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков изрази мнение, че България и Румъния ще се преборят за първите две места в 7-ма квалификационна група за Евро 2008 година."От нашата група за Евро 2008 година накрая ще се класират България и Румъния. Така ще оставим Холандия вкъщи. Снощи Румъния ми направи много силно впечатление при равенството (0:0) срещу "лалетата" в Ротердам, където можеше и да победи", сподели Сираков пред румънските медии след контролата на Левски с Динамо (Букурещ) завършила 1:1.

Медиите от северната ни съседка припомнят, че преди 15 години Сираков отбеляза гол срещу Румъния в мач от квалификациите за Евро 1992 година. Тогавашната среща на стадион "Стяуа" завършва 3:0 за България, като Николай Тодоров - Кайзера вкарва другите два гола.

Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 9:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Вселена Hardcore

Последните промени по Hardcore Вселената ще ви представим през седмицата във Вечерните бюлетини.

Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 25, 2007 9:26 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”