[Robbers]The_Best vs [Нетрезвени]vageto

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

white_shark
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от white_shark »

Eто нещо прясно от best-a , който обаче този път е направил според мен дсота голяма грешка при акцията....а именно около събирането на рециклажа, но вижте първо : БИТКАТА
Eто и рециклажът , който си е прибрал сам:

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1305936 метал
714064 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
591872 кристали
652968 газ.
Но човекът , който е трябвало да му помогне с останалата част се забавил прекалено и това довело до изгубването на остатъка....все пак като още един + са и кражбите:
ЦитатОткраднати са: 4252 метал, 111268 кристали, 134480 газ.
Откраднати са: 8501 метал, 222537 кристали, 204962 газ.
Откраднати са: 2126 метал, 55634 кристали, 52240 газ.[/quote] Важно е меле да става :crazy_pilot:
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

:bravo: Супер биткаааа :dizzy:
Mar7o16
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 07, 2007 10:50 pm
Контакти:

Мнение от Mar7o16 »

много добра битка и яко печалба :bravo: :a055:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Добре е битката..

Бест-а да не е в библиотеката, че не пише той за битката си :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

хубава битка :a055: БРАВО :a055: :a055:
Dread
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 15, 2006 6:47 pm
Контакти:

Мнение от Dread »

Правиш си битките радвай им се и не коментирай начина на игра на другите ..............това все пак не е твой проблем ......... или може би ще се пукнеш от яд че човека ти е взел рециклажа :P

Немисля че си дорасъл още да коментираш кой е слабак и кой не е ............ къде по-класни играчи от теб не си позволяват да дават такива коментари :p140:

А иначе битчицата е страхотна , ама ако беше взет и рециклажааааааа , ехееееееееее кеф :lol:
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

ХА ХА ХА ХА ХА ХА :P айде да ви дам малко инфо за битката която МЕ КЕФИ БТВ нях нях нях та събута вечер с вагето и приятелите отиваме на механа атаките са спряни и този кратун истопорва на масата че на другият ден ще колонизира до мене щото имам огромен добив на ресурси и аз му викам добре ама тва утре сега сме на маса/той се мислеше за непобедим между другото/ОБАЧЕ КАКВО СТАВА ми кратуна му с кратун се напорка както обикновено хахахахаха НА ТИ СЕГА R&B-ракия с бира :) от там на дискотека и атаките бяха спряни до 12 на обяд ама нали знаете като те гони пиянска вечер как е сладък сънят и как не се чуват алармите на гсм-те та така и стана с ВАГИНКАТА както аз му викам хахахахаахха лудницаааааа еи тва е радост за очите ми :)

Вагинко сега ще имаш мноооооооооого белички поне брат :) и фнимавай аз сега да не доида до тебе ауаухаухаухаухаухаухауха и внимаваи с флотата дето правиш че тази събута пак сме на механа :) :lol:
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

vageto е в нов съюз и няма да го барате , да не ядете дървото :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”