[INsTINcT]Afroman vs [ШАХМАНЯК2]BSG

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

3cqloi14
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от 3cqloi14 »

А ако пуснеш атаката 30 минути по-късно(за да има 30 минути разлика с рециклаторите) и той влезе 25 минути преди удара, к'во правим?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

3cqloi14 написа:Цитат(3cqloi14 @ Mar 24 2007, 12:11 AM)
А ако пуснеш атаката 30 минути по-късно(за да има 30 минути разлика с рециклаторите) и той влезе 25 минути преди удара, к'во правим?
Къде споменах, че пускаш по-късно атаката, прото пускаш по-рано реците.Да не говорим, че да си със скорости, с които да правиш дупка 1 час е недопустимо
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
3cqloi14
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от 3cqloi14 »

Аха, сега разбрах. Значи отивам на врачка, тя ми казва кога точно ще хвана играча офлайн и аз 30 минути преди това пускам рециклаторите. Благодаря за разяснението! Другия вариант е да го питам той кога точно ще влезне... А за скоростите... Човека сам си избира стратегията и те нямат общо със спора... То и спора няма общо с темата де ама... :)
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Mar 23 2007, 02:17 PM)
JPS: Малки букви моля !
Каде пише че немога да пиша с големи букви ????????????????
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

3cqloi14 написа:Цитат(3cqloi14 @ Mar 24 2007, 01:31 AM)
Аха, сега разбрах. Значи отивам на врачка, тя ми казва кога точно ще хвана играча офлайн и аз 30 минути преди това пускам рециклаторите. Благодаря за разяснението! Другия вариант е да го питам той кога точно ще влезне... А за скоростите... Човека сам си избира стратегията и те нямат общо със спора... То и спора няма общо с темата де ама... :)
Питахте ме защо е нескопосано, казах ви защо, недопустимо е да направиш ненам си колко часа дупка между рецките и флотата.
И ти каза ДЕБНА, дебнене е да следиш играч в продължение на седмици, кога спи, кога ен прави сейв.Т.е. ще намериш момента, когато той излиза оффлайн и се надяваш точно в тоя момент да е същото... ае няма кво да пиша повече, който ме е арзбрал - разбрал, който не - негов проблем.
Просто казах, че е нескопосано, искахте разяснения - получихте ги.

M_tel

Цитат
2.4 Дразнене, обиди срещу други играчи и екипа, както и груб език подлежат на санкции. Да не пише за по-голяма убедителност постове и теми само с главни букви, което според ”нет-етикета” се счита за ”викане”. Такива постове ще бъдат редактирани или отстранявани,[/quote]

тук примерно го пише :)

end offtopic

RoYaL out
Последна промяна от RoYaL на пет мар 23, 2007 11:08 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Mar 24 2007, 12:06 AM)
Питахте ме защо е нескопосано, казах ви защо, недопустимо е да направиш ненам си колко часа дупка между рецките и флотата.
И ти каза ДЕБНА, дебнене е да следиш играч в продължение на седмици, кога спи, кога ен прави сейв.Т.е. ще намериш момента, когато той излиза оффлайн и се надяваш точно в тоя момент да е същото... ае няма кво да пиша повече, който ме е арзбрал - разбрал, който не - негов проблем.
Просто казах, че е нескопосано, искахте разяснения - получихте ги.

M_tel
тук примерно го пише :)

end offtopic

RoYaL out
Благодаря чел съм правилата на форума 10x все пак мога ли да помня всичко а и мисля че от контекста трябва се разбере че аз не викам .
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
georgi92
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон май 22, 2006 7:22 pm
Контакти:

Мнение от georgi92 »

битката бива
ма другия път не атакувай без да знаеш че ще вземеш поне загубите щото сега си взел 30к кристали,ама другия път може и да не успееш
[color=grey]If you want to survive...don't disturb us![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”