[bRuTaLs] vs. [ПСИХО]Sucreto

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

OBERON
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
Контакти:

Мнение от OBERON »

sucreto написа:QUOTE(sucreto @ Mar 20 2007, 05:16 PM)
Враговете днес показаха добра организация.

Както винаги обаче преувеличават и отново прекалено се вживяват.
Престанете да оцветявате тибуната в жълто.
Може да се провери как качвам точки... Ми с преценени полети по 20 часа на денонощие близо.
Ако се замислите добре наистина взехте дръжки от тази планета ... Не сте на печалба от цялата работа
нито от гледна точка на вложения ресурс, нито от гледна точка на класирането ,нито ще ме спрете по някакъв начин...написал съм си и аз домашното.. :crazy_pilot:

MA TAKA E :) ПРАВ СИ СКУРЕ .. ама .... загуби 20% от капацитета си :)
все пак не ни отнемай тази малка радост :) знаем че си номер едн - БИ ЛИСПОДЕЛИЛ СЪС ВСИЧКИ ТУК КАКВО ЗАГУБИ ВСЕ ПАК ЧЕ НИЕ ИНТЕРЕСНО :)

освен соларни 24-то :) разбира се - ей така направи ни кефа :) и сподели - ние празнуваме

Все шпак ако теб те няма няма да я има тръпката :0 )
а класацията какво ти дава- кухи точки ?
ние си имама човек за класацията :) надеждите ни са в taz :) А НИЕ СМЕ ПРОСТО ПУШЕЧНОТО МЕСО :lol:

ХМ И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ ПОКАЗАХА ПЪЛНА ПОДКРЕПА :)

още един психомародер се раздели с ПИРАТСКАТА СИ ФЛОТИЛИЯ :

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3439192a

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА НАШИЯТ СЪЮЗНИК: awsedr от MASSACRE

п.п. скуре? интересува е искренно какво имаше в корабостроителницата която я няма вече? :lol:
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

OBERON написа:Цитат(OBERON @ Mar 20 2007, 04:30 PM)
още един психомародер се раздели с ПИРАТСКАТА СИ ФЛОТИЛИЯ :

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3439192a

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА НАШИЯТ СЪЮЗНИК: awsedr от MASSACRE
Чак не вярвам, че гарван гарвану око вади. :crazy_pilot:
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво на съюзниците :bravo: :bravo:
Добре са пилотирали :girl_witch: :girl_witch: но къде е защитата ? Ааа да избягала ясно , лошо няма той в горния пост си го каза че играе за класация :lol: :lol:
Хмм както гледам не сам хора сукрето се преставят добре но и Предатор :P
Пожелавам им успех и един красив рунд да се получи както е тръгнал :galletos:
Хмм сукрето неможе да не си имал поне тертери там неможе да е само солапки 24-то ама айде ти не си :a066: като казваш :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
gergana
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт мар 29, 2005 5:21 pm
Контакти:

Мнение от gergana »

Браво на всички нападатели,но я даите и някой занулен да има и ние по-малките от кой да крадем :P
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Чудесна организация момчета,очаквам и продължение, :girl_witch:
Съжалявам че не взех участие , но... :a055:
Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

Хехехе :)
Радвам се че акаунта който почнах е в ръцете на подходящият човек.
Обе чакам още планети да сваляш :)
Поздравления на бившите съотборници за задружната игра :a055:

За хората чудещи се за какво тази омраза е толкова силна ще обясня от моя гледна точка - като основател на bRuTaLs. И за да е максимално ясно ще започна от самото начало.
В навечерието на стартирването на 2-рият рунд във 3-та вселена с побой решихме да създадем Фанатици и в 3-та. Идеята ни беше да изиграем последен рунд в 3-та вселена по начин който ще ни накара да забравим всичките недостатъци на 2-ра вселена - и двамата сложихме край на акаунтите си там доста преди края на рунда, за което не съжелявам.
Та основахме Фанатици със тази идея , но повечето от вас са стигнали до извода ,че да играеш бф от време на време неможе да се случи . Така и ние по време на първият месец се мотивирахме за един достоен край в бф...
Доста от съюзниците ни се отказаха , за което не ги виня , а желанието за отборна игра беше огромно.
Именно това доведе до създаването на bRuTaLs . Бяха приети хора споделящи мисленето и стремежите ми - един последен рунд , в който да смажем всичко живо и да се оттеглим. Рунд който ще играеш на 100%, рунд в който всички ще те мразят и ще се обърнат срещу теб, рунд който ще запомниш завинаги и към който ще се връщаш...
Найстина съюза постигна целите си - доста хора се обърнаха срещу нас , смело мога да заявя - даже и самият екип на играта. Доста хора (включително и аз ) именно заради това се отказахме. Отказаха се и cufto и Noxis и DoNNuTcHo.
При странни обстоятелства none1988 напусна съюза....
Политиката на съюза беше - всичко дръзнало да се опълчи срещу нас ПОД НОЖА .Вярвам , че ще се придържат към нея.
Та войната с психотата е от самото начало на рунда. Повечето от досегашните и бившите членове бяха подложени на натиск от страна на Бегълците (сега ПСИХО) - съюз сформиран да плаши всичко което не е с тях , многоброен съюз рециклиращ акаунти , съюз подкрепян от екипа на играта.
Именно тези неща доведоха до огромната омраза. Няма как просто да влагаш нерви, време и пари, да играеш честно, да се изправиш пред съюз в който си обеден и имаш доказателства , че не играе спортсменски ... няма как да няма омраза.
Това е причината за омразата...
Поздравления за това че играете спортсменски и карате психотата да бягат ! :a055:

JPS: По тънак лед вървиш синър, нямаш право да съдиш кой какъв е и какъв не е, доколкото съм запознат и двата съюза са се докладвали многократно, но оранжевите са били бруталс винаги !!! Поправи ме ако бъркам.
Последна промяна от Sinner на ср мар 21, 2007 3:04 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
OBERON
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 25, 2005 10:56 pm
Контакти:

Мнение от OBERON »

МАНИ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ КОГА И КАК :) СТАНАЛОТО-СТАНАЛО :)

нали ще ги ОПУХАМЕ ТОЯ РУНД :) Другото е без значение ): :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Окей, темата се отключва, но при следваща обида - на темата пак нищо няма да и се случи, просто провинилият се ще отнесе един голям дебел... читателски статус :) .

Obe, без лиготийки :) . Тях - в играта.
Последна промяна от LoaD на пет мар 23, 2007 7:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”