Проучвания

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
n96
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 4:35 pm
Контакти:

Мнение от n96 »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Mar 17 2007, 07:24 AM)
Пробвах да сложа анкета ама нещо не ми се получи, иначе мисля че предложението наистина е смислено, както строим кораби сгради и т.н на всяка планета така и проучванията би трябвало да стават на всяка планета, или другият вариант е изследователският център да се строи на която си искаш планета но нивата да са вдигат на всички колонии.А относно натоварването на сървъра, ами само трябва да се замислите и ще се сетите че това което твърдите е смешно, като пуснеш 3 проучвания на 3 планети не означава, че ще натовариш сървъра, защото ако ги направиш 3 едновременно няма да ти се налага да пускаш едно по едно и натоварването на сървъра ще си е същото, докато ти строиш твойте 3 проучвания някой вече ги е направил и сега няма достатъчно рес за нови или не му трябват, ти така или иначе ще си направиш проучванията, дали ще е заедно или не, няма голямо значение.
>>>>>хаха какво си написъл, не осъзнаваш ли че в момента за всяка планета се изследва поотделно, в смисъл откриваш огъня на всяка колония, всмисъл правиш едни и същи изседователски центри на всяка колония.И обясних докато се правят проучвания на главната то на колония няма да излезе отворено проучване преди да е свършил строежа на главната.
Еми ако е така то аз съм: ЗА
Отговори

Върни се в “Предложения”