За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Защо да не сложим примерно мисия SOS, тоест изпращаш си флотата от едната планета до тази която атакуват и остава там докато не мине атаката но не можеж никъде да ги пращаш докато са с тази мисия имам предвид това:
Вражеска флота наближава вероятно с мисия атака 0:20:00
*-*-*- мисия SOS пристига след /:/:/ + 0:20:00
* е бройка
- е кораб
/ е време
Съгласни ли сте?
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Аз по скоро бих предложил например да има модифицирани сонди които да могат да докладват нивата на мините на шпионираната планета или нивата на проучванията ...
ferrata написа:QUOTE(ferrata @ Mar 21 2007, 06:14 PM)
Аз по скоро бих предложил например да има модифицирани сонди които да могат да докладват нивата на мините на шпионираната планета или нивата на проучванията ...
Драги ми ferrata,
1.Това въобще няма нищо, ама нищо общо с темата и трябваше да си направиш нова тема
2.За кво ти е тоя шпионаж?За да видиш колко ми правят на час мините.И за какво?
СПАМ -> Само Преча на Админи и Модератори
Последна промяна от n96 на ср мар 21, 2007 6:34 pm, променено общо 1 път.
milanoff написа:QUOTE(milanoff @ Mar 21 2007, 09:39 PM)
А стационирането за какво е, а!
Еми стационирането пък иска 2 пъти повече газ защото има резерва в случай че решиш в последния момент да си върнеш флота и на всичкото отгоре после не ти връща резервата.