2в1-неочаквано добра комбинация :)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Има ги и на двете места въпроса е дали ще е война като война или секи ще си копа и ще се фука в детмача.
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Поздравления за комшията !!! :p140:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Mar 22 2007, 09:07 PM)
LoaD-добрият играч не се гледа по точките-не мога да разбера как пък заключи,че съюзът на JPS е бил с по-силни играчи от моите хора... В моя съюз също мога да кажа,че има много добри и проспериращи играчи... :girl_witch:
Малко доста отдавна мина времето, в което ме учиха как се играе, но мерси. Относно съюза на JPS... M_tel, след като явно не си играл миналия рунд, ще ти обясня - JPS изобщо не го познавах тогава, доколкото знам - не е и играл тоя рунд. Съюз DeathRow не същестуваше тогава. За какво изобщо го споменавате, най-вероятно и вие не знаете що...

Говоря конкретно за ваш играч, който заплашваше бивш член на HellWings, че ШАХМАНИЯК щели да вдигат някакви 8-ми нива шпионаж (що пък точно 8?), та ще го занулявали, нам-си-какво, целия ви съюз бил в Скайп на конферентен разговор и се смеел на 'враговете'...
Пичът ви праща атака по колония (която е била 2 часов полет, чудно как се е надявал на нещо...), следва обявяване на война от вашия съюз и съобщение до JPS - "след малко ти удрям един от играчите, дано не се сърдиш :) " - и това го казва човек, с видимо жалки скорости :>
Резултата е - въпросния бивш член не беше нито в мод, нито в протекция, за разлика от ваши играчи, вдигна заветното 8мо ниво шпионаж 2 дни преди вашите играчи над 4к точки и нито една успешна атака по него...
За мене това, Nicson The Fearless, е лека излагация на съюза, пък дреме ми за точките, добрите играчи и проспериращите такива... :>

Това е за каквото говоря. А днес забелязах, че играчът на ШАХМАНИЯК позволил си да заплашва бивши съюзници на отбора ви и да праща разни съобщения, е извън съюза, създал е нов и ви е обявил война. И за съжаление е в мод, отърва се...

Каквото казах (написах де) сега - го казах, щото ми будате в устата думи, които не съм казал.
А видимо лидера ти се е стегнал и е махнал подобни, излагащи съюза, индивиди, за което мога да ви кажа браво. А войната - повярвай, не е била добра идея. Поне от историческа гледна точка. А демокрацията - щом се имате за по-добри или равностойни - аз не твърдя обратното, времето ще покаже.

Vorhees затова може би си е дал коментара по-горе... щото дори не знаете кои са ви били съюзници миналия рунд и сега ми плямпате за DeathRow.

Послепис: Кроткия спам е позволен :) .
Последна промяна от LoaD на чет мар 22, 2007 11:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Ами Лоуд-всеки си има мнение-аз казах моето и ти веднага скачаш да се нервиш тука...Първо-това е само игра и НЯМА да си троша нервите със отношенията на няколко съюза :) Второ-ако не съм те разбрал правилно извинявай,защо не искам да споря-точка 1 :) :) :c022: А сега моля да се изтрие спамчето и някой сръчен и точен пич да направи бекъпи на битките :)
бтв-10кс за инфото,някои от нещата не ги знаех...
Последна промяна от Nicson The Fearless на чет мар 22, 2007 10:48 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

ВОРХЕЕС написа:Цитат(ВОРХЕЕС @ Mar 22 2007, 05:34 PM)
бива :-)
Само не знам обаче що се казвате шахманияк ,като нямате нищо общо със съюза и така..
Браво Ники много добри битки а за тва какво ни е общото със съюза шахманияк всичко просто палавкоч реши да се откаже и аз играл доста време с него в тоя съюз му казах че ако никой не направи шахманияк ще го направя аз той се съгласи и така и стана сега остава само да размисли и да започне да играе пак след като свърши рунда във 1ва и отново да си е лидер на един от най-силните съюзи в булфлийт
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Xstrem написа:Цитат(Xstrem @ Mar 23 2007, 01:54 AM)
Браво Ники много добри битки а за тва какво ни е общото със съюза шахманияк всичко просто палавкоч реши да се откаже и аз играл доста време с него в тоя съюз му казах че ако никой не направи шахманияк ще го направя аз той се съгласи и така и стана сега остава само да размисли и да започне да играе пак след като свърши рунда във 1ва и отново да си е лидер на един от най-силните съюзи в булфлийт
/off
Най-силните и най-неорганизираните.Абе аджеба, що тралала и маската едни от най-силните ви играчи избягаха ? Просто Екстрем, присвояваш ис чужда слава, нямам нищо против теб, ама хвалиш се с постиженаията на други играчи, постижения, които не съм видял ти да имаш, най-малкото че тоя рунд нито си на ниво с точките, нито съм видял твоя стойностна битка.Нищо лично

А за битките, ми слаби са, може и още какво да се покаже.Като цяло са на печалба, няма лошо, продължавай в същия дух, Ник :)

И докато класацията се взима на база похарчен ресурса, играчите ще се гледат по точките, не по подвизите :) Но ще си позволя да цитирам Softman "Има играчи, има и полски свирачи, ама като гледам са останали само свирачите".

LoaD: Tralalala понеже е добър играч и понеже много ми се фука, че ще ме занулява, в момента е леко син. Много добра кас... ъъ, играч беше де :) . То и SweeT, и MrQ_PILE не са в съюза сега, между другото.
Последна промяна от RoYaL на пет мар 23, 2007 11:43 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

Никога не съм си присвоявал чужда слава и няма да си присвоявам и незнам откъде го измисли тва че се хваля с някакви постижения на други играчи не би трябвало да говориш неща за коита си нямаш и ни най-малко представа за какво става въпрос
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”