[ ЕДИНАЦИТЕ ] Luffy срещу (Ъпсурд)Monty
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Започнах рунда със закъснение и един от нашите вече го беше минал - човека преди атаката беше на 750 точки, аз на 480 някъде - и беше решил да си отмъсти...но не знаеше какво го очаква - вдигнах си трансовете с реса за всеки случай и реших да го посрещна, без да знам какво идва към мен - не мога да си позволя да бягам, не и в този етап на рунда ....
Коментара е излишен от моя страна .
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=101721d
Коментара на нападателя :
Luffy
2007-17-03 12:56:48 Докладвай
ne se plasha ot teb a ot
silnite ti priateli ot saiuza.
znam che kogato mi izteche
protekciata te shte me
razperdushiniat - zatova veche
osaznal che sum izgubil moga
samo da ti poprecha
napredvash mnogo burzo...
За пореден път доказва оная лоша черта - "Я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му зле"
НО ТОЗИ ПЪТ НЕ Е УЦЕЛИЛ ЧОВЕКА !
И нека знае - Протекцията свършва все някога и тогава става интересно !!!
Коментара е излишен от моя страна .
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=101721d
Коментара на нападателя :
Luffy
2007-17-03 12:56:48 Докладвай
ne se plasha ot teb a ot
silnite ti priateli ot saiuza.
znam che kogato mi izteche
protekciata te shte me
razperdushiniat - zatova veche
osaznal che sum izgubil moga
samo da ti poprecha
napredvash mnogo burzo...
За пореден път доказва оная лоша черта - "Я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му зле"
НО ТОЗИ ПЪТ НЕ Е УЦЕЛИЛ ЧОВЕКА !
И нека знае - Протекцията свършва все някога и тогава става интересно !!!
На твое място не бих останал ако нямам бегла представа какво има този човек (все пак няма спай 8 все още
)
Аз лично бих се дигнал ако нямах никаква информация
@monty : Е нека те заплашват , рунда сега започва
за къде даваш такъв зор :?
Аз лично бих се дигнал ако нямах никаква информация
@monty : Е нека те заплашват , рунда сега започва
Последна промяна от Kisi на съб мар 17, 2007 1:56 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Така е - малко неразумно, да да кажем добре пресметнат риск ....а и не мога да си пзоволя да ме заплашва някакъв хлапак, който сега е учи на БФ и резултаат е добър за мен ...можех и да се вдигна, но оставих само това, което прецених иKisi написа:Цитат(Kisi @ Mar 17 2007, 02:45 PM)
На твое място не бих останал ако нямам бегла представа какво има този човек (все пак няма спай 8 все още)
![]()
Аз лично бих се дигнал ако нямах никаква информация![]()
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
rally
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
- Контакти:
Битката е добра и си имал късмет.Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Mar, 02:45 PM)
На твое място не бих останал ако нямам бегла представа какво има този човек (все пак няма спай 8 все още)
![]()
Аз лично бих се дигнал ако нямах никаква информация![]()
@monty : Е нека те заплашват , рунда сега започваза къде даваш такъв зор :?
браво реца не ми се вярва че си го дигнал ти.
И по повод това което каза КИСИ не мисли че вече спаи 8 няма човека може да няма но изказването ти е доста несериозно!!!!!
JPS: Пиши на кирилица !!!
Последна промяна от Luffy на ср мар 21, 2007 7:09 pm, променено общо 1 път.
защото колкото и да изненадващо аз не обичам да се хваля, нито да злепоставян другите...
жалко само че монти показва само хубавата си страна на ойната...
аз знам че втората битка го победих... той също знае. друго защо ми е. защо ми е и други да го знаят. това само е честолюбие...
хм... междупрочем - личното саобщение явно тука не е "лично"... вече. макар да не съм говорел съвсем насериозно с цел да го подведа да ме подцени - по този начин той само ме показа като глупак. но негова си работа. кой какъв е не е моя работа да обсаждам...
тората битка няма да я показвам - няма защо. ако може да отрече че я е имало - нека...
жалко само че монти показва само хубавата си страна на ойната...
аз знам че втората битка го победих... той също знае. друго защо ми е. защо ми е и други да го знаят. това само е честолюбие...
хм... междупрочем - личното саобщение явно тука не е "лично"... вече. макар да не съм говорел съвсем насериозно с цел да го подведа да ме подцени - по този начин той само ме показа като глупак. но негова си работа. кой какъв е не е моя работа да обсаждам...
тората битка няма да я показвам - няма защо. ако може да отрече че я е имало - нека...