BG POWER vs NO SAVEN :P

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Danny
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:36 pm
Контакти:

Мнение от Danny »

Добре де, вие за бекъп да сте чували някога? Играчите, които не играят в трета как да видят битката? Или дори и да играят, ако не са логнати - пак немогат.
Айде направи бекъп, за да може всички да я видят, иначе само да се пускат темички с некви битчици, няма смисъл.

Уважавай си колата, за да те уважава и тя!
The Ripper
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
Контакти:

Мнение от The Ripper »

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим!
gergana
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт мар 29, 2005 5:21 pm
Контакти:

Мнение от gergana »

Добра битка,няма да ти давам съвети кое да качиш като %,продалжаваи да :crazy_pilot:
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Поредното "саморециклиране" в името на трибуната. Не е добра битката, шест рунда стрелба, загуба на 40 кръста и печалба на 500к метал... 500/20=25 кръста възвръщаемост - дори собствените ти кръстове са дали малко рециклаж... Абе тея елки за какво са ви???
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

а на теб главата защо ти е?с тия кристали се дигат скорости а със гас-та лети флота...я поразмърдай сивото вещество и спри да дрънкаш глупости

@такси...ти да не си бот бе?на всяка тема в трибуната 1 и също!
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
The Ripper
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от The Ripper »

Jenshen73 написа:Цитат(Jenshen73 @ Mar 22 2007, 07:41 PM)
Поредното "саморециклиране" в името на трибуната. Не е добра битката, шест рунда стрелба, загуба на 40 кръста и печалба на 500к метал... 500/20=25 кръста възвръщаемост - дори собствените ти кръстове са дали малко рециклаж... Абе тея елки за какво са ви???
Са използвай твойта елка и сметни 500к метал + 500к кристал + 7-о търговски(ако е решил да си възтановява флотата де) = ???
А па с газта ще си пърпори насам натам
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Айде стига толко, Туз. Сега ше поотнесеш малко критика. Добре-ти изнесе 3-ма за малко време, дигна % и ся какво ? Айде дай некоя стойностна битка ! Некоя при която завършваш наравно, губиш или печелиш с малко. Сега я ми кажи къде е тръпката тука ? В 360-те РУ на защитника или в лазерите му ? В 100-те скаута ли ? Значи-ше те черпа, ако качи' некоя битка, която да ме изкефи !
So we crawl.
The Ripper
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от The Ripper »

CooL написа:Цитат(CooL @ Mar 23 2007, 07:18 PM)
Айде стига толко, Туз. Сега ше поотнесеш малко критика. Добре-ти изнесе 3-ма за малко време, дигна % и ся какво ? Айде дай некоя стойностна битка ! Некоя при която завършваш наравно, губиш или печелиш с малко. Сега я ми кажи къде е тръпката тука ? В 360-те РУ на защитника или в лазерите му ? В 100-те скаута ли ? Значи-ше те черпа, ако качи' некоя битка, която да ме изкефи !
Тръпката е че е напреде с ресурсите!!!
На тебе как ти не писна само да спамиш ве???
Ааа да-що ти не качиш нещо стойностно???
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”