[Криеница]baracuda vs [ARMAGEDDON]toro

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

След печелившия за нас и БрУтАлС ден,срещу Сукре и Предатор от ПСИХО,Криеница реши да запълни бойната си задача,с една доста доходна и красива битка,на наши,врагове,ако мога така да се изразя от армагедон,най-вече Ворхеес и денипоп,който също беше отнесал малко бой,от безизвестния за вас,побойник от Криеница,подвизаващ се с ник Баракуда,самата битка е това,рециклажа е доста голям,вероятно обран от съюзника,нямам още инфо...
Но битката радва окото,лет'с плей Дъ Гейммммм :girl_witch:
Та ето гледайте кои са играчите и кои комплексарите :a055:
Пожелавам успех на нападателя и да трупа още бойни точки !!! :lol:
Последна промяна от Mr Max на вт мар 20, 2007 8:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Gmurni_se
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 14, 2006 4:00 pm
Контакти:

Мнение от Gmurni_se »

ей тва е майна е тва е деснячката :) само така евала съотборник ... успех за напред :a055: :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1145889][/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка :bravo:
Много добър рециклаж е паднал за което може да се радва баракуда и да :a055: ако не друго то поне :girl_witch: към още някой ПСИХО-веЦ :crazy_pilot:
Приятна игра и усвояване на ресурса :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
denipop
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 11:40 pm
Контакти:

Мнение от denipop »

мислех да не поствам, но от съображения да не се счете за наливане (а за по-скоро за хита на сезона, а и вече съм замесен в тази тема) ще кажа само, че част от реца поради недоглеждане или незнам какво попадна при мен преди има няма 10мин.

Флота от 2:492:5 разтовари товара от 0 метал, 1200000 кристали, 250000 газ на доковете на 2:481:13
Флота от 2:492:5 разтовари товара от 0 метал, 0 кристали, 220000 газ на доковете на 2:481:13.

където 2 492 5 е djindj от криеница а 2:481:13 съм аз на съседен координат до баракуда (победителя в битката) за когото вероятно е бил предназначен транспорта. :lol:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Ейййй Баракудоооооо, ти жива ли си бряяя.... и гледам здраво пак трошишшш....поздравления приятел... ако се пуснеш някъде другаде - свиркай :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
gergana
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт мар 29, 2005 5:21 pm
Контакти:

Мнение от gergana »

denipop написа:Цитат(denipop @ Mar 21 2007, 12:20 AM)
мислех да не поствам, но от съображения да не се счете за наливане (а за по-скоро за хита на сезона, а и вече съм замесен в тази тема) ще кажа само, че част от реца поради недоглеждане или незнам какво попадна при мен преди има няма 10мин.

Флота от 2:492:5 разтовари товара от 0 метал, 1200000 кристали, 250000 газ на доковете на 2:481:13
Флота от 2:492:5 разтовари товара от 0 метал, 0 кристали, 220000 газ на доковете на 2:481:13.

където 2 492 5 е djindj от криеница а 2:481:13 съм аз на съседен координат до баракуда (победителя в битката) за когото вероятно е бил предназначен транспорта. :lol:
Ей на това му се вика "ШЕСТИЦА"от БУЛФЛЕЕТ,да ти пребият съотборник,и поради объркване да ти дадът рециклажа на теб,евала,с здраве да си го харчиш :a041:
Последна промяна от gergana на ср мар 21, 2007 5:34 am, променено общо 1 път.
Taxi

Мнение от Taxi »

Моето мнение е:
1.Битката става но много кораби са използвани за 1 атака.
2.Мисля 4е по добре само кораби използвани за атака би трябвало да се използват за по добрата атака.

Поздравявам те за добре постигнатата битка.

Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 3367104 метал, 3367104 кристали и 1683552 газ.

Нападател намалява свойте точки с 7556
Защитник намалява свойте точки с 24820

Защитникът въстановява 60% от защитата си.

От цялата битка това според мен е най-важно.
Последна промяна от Taxi на ср мар 21, 2007 3:15 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”