Хехехе
Радвам се че акаунта който почнах е в ръцете на подходящият човек.
Обе чакам още планети да сваляш
Поздравления на бившите съотборници за задружната игра
За хората чудещи се за какво тази омраза е толкова силна ще обясня от моя гледна точка - като основател на bRuTaLs. И за да е максимално ясно ще започна от самото начало.
В навечерието на стартирването на 2-рият рунд във 3-та вселена с побой решихме да създадем Фанатици и в 3-та. Идеята ни беше да изиграем последен рунд в 3-та вселена по начин който ще ни накара да забравим всичките недостатъци на 2-ра вселена - и двамата сложихме край на акаунтите си там доста преди края на рунда, за което не съжелявам.
Та основахме Фанатици със тази идея , но повечето от вас са стигнали до извода ,че да играеш бф от време на време неможе да се случи . Така и ние по време на първият месец се мотивирахме за един достоен край в бф...
Доста от съюзниците ни се отказаха , за което не ги виня , а желанието за отборна игра беше огромно.
Именно това доведе до създаването на bRuTaLs . Бяха приети хора споделящи мисленето и стремежите ми - един последен рунд , в който да смажем всичко живо и да се оттеглим. Рунд който ще играеш на 100%, рунд в който всички ще те мразят и ще се обърнат срещу теб, рунд който ще запомниш завинаги и към който ще се връщаш...
Найстина съюза постигна целите си - доста хора се обърнаха срещу нас , смело мога да заявя - даже и самият екип на играта. Доста хора (включително и аз ) именно заради това се отказахме. Отказаха се и cufto и Noxis и DoNNuTcHo.
При странни обстоятелства none1988 напусна съюза....
Политиката на съюза беше - всичко дръзнало да се опълчи срещу нас ПОД НОЖА .Вярвам , че ще се придържат към нея.
Та войната с психотата е от самото начало на рунда. Повечето от досегашните и бившите членове бяха подложени на натиск от страна на Бегълците (сега ПСИХО) - съюз сформиран да плаши всичко което не е с тях , многоброен съюз рециклиращ акаунти , съюз подкрепян от екипа на играта.
Именно тези неща доведоха до огромната омраза. Няма как просто да влагаш нерви, време и пари, да играеш честно, да се изправиш пред съюз в който си обеден и имаш доказателства , че не играе спортсменски ... няма как да няма омраза.
Това е причината за омразата...
Поздравления за това че играете спортсменски и карате психотата да бягат !
JPS: По тънак лед вървиш синър, нямаш право да съдиш кой какъв е и какъв не е, доколкото съм запознат и двата съюза са се докладвали многократно, но оранжевите са били бруталс винаги !!! Поправи ме ако бъркам.