За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
krom написа:QUOTE(krom @ Mar 18 2007, 04:56 PM)
Аз изчетох писанията на всички и само тук намерих нещо положително.....и практично.....за всички които искат да стане по интересно а не само да се чувстват като мъже пред деца само щото са с повече време за игра и имат по голям флот......
Не ми е ясно как ще стане контрола на касата при положение че в съюзите членуват играчи от различни градове....те не се познават или поне мнозинството са си непознати освен по ника в играта.
Лидера...може да се окаже момченце на13- 14 години което има много свободно време и и виси по 18-20 часа пред компа и прави голям флот и точки.......мисля че е малко несериозно да се очаква че той ще може да разреши нещата така че да няма реване после защо даде на този а на мен не...и аз съм ударен и искам да ми се помогне.....ама касата не е бездънна....а загубите може да са огромни ако съюза е от 30-50 играча и са ударени 5-6 примерно за 1-2 дни при война
много по просто е да се разреши обединяване на 2 флота по волята на 2 играча....независимо дали са от 1 съюз, може да съм в голям съюз но до мен да няма никой от съюза..а да има друг играч който да ми е познат или да е готов да се съюзим против общ противник в нашия район щото сме заплашени и двамата рано или късно той един по един ще ни издебне щото сме по малко точки..............просто единия предоставя толкова и толкова кораби 10,20 50 броя от този и този вид меги,кръстове, унита...... за съответната операция .....като и двамата по всяко време ще могат да отзоват корабите.....командващия флота нараства веднага с толкова точки колкото са му добавени от новите кораби и може да атакува само тези които са му в зоната на атака......
така като ме атакува някой с 500 кръста може и да се изненада че не съм лесна плячка щото мога да повикам подкрепа и да ОБЕДИНЯ моите с пристигналите кораби.....ама хищника ще го заболи много като се надене на засадата.....
предполагам и че затова ще се надигнат викове.......ПРОТИВ.......просто много хора дето висят по доста часове ще се окажат заплашени да не могат така лесно да грабят ....и затова ще се ревне че всичко си е ИДЕАЛНО и така.....ако може едно меню да се добави тук или там нещо дребничко ...там ама да не се пипа там където ще стане опасно и за нас.......
И какво някой с 100к точки ще може да си прати армията на някъв с 10к точки.Така ли?
По тая логика то секи ще има флота.И секи ще може секиго да нападне.Или примерно някви 2-ма на по 100к точки се съюзяват и нападат някъв на 400к точки и му трошат флота.То така вече ще стане бесинтересно.Няма смисал тогава да се играе.
krom написа:QUOTE(krom @ Mar 18 2007, 09:50 PM)
абе няма да стане точно така като го написа ням да нападнеш всеки а само този който ти влиза в точките след като си на 100 000 максимума ти е по 2....... флот не се намира лесно ...... и не всеки ще ти даде 200 кръста само като го помолиш......но с времето хората се опознават и се разбира кой с кого се сработва.....и с кого не, а това ,че ще стане по интересно за мен не подлежи на съмнение...щото сега се крия от по големия а като се съюзим ще имаме възможност и ние да го изненадаме......
Да ама май забравяш че тия които са над 350к точки могат сички да ги нападат дори и някой на 100 точки(колкото да се изгаври нали се сещаш).И някой си примерно на 400к точки ще даде на някъв си на 10к точки и кой ще го спре според тебе,от тия които са му в точките.Та дори ще може да намели и армиите на тия които са на 350к точки.
Идеята е интересна ама мисля че нетрябва да се прави.Няма да бъде честно спрямо някои играчи.
(Неговоря за себе си.)
Stankata написа:Цитат(Stankata @ Mar 17 2007, 10:20 PM)
Ами просто е - въвежда се ограничение на ресурса в касата примерно 10м , пък колкото искат да си менкат ресурс топазжиите ( а и повечето вече са си вдигнали повечето неща на макс )
Тук ли си а, може би ?! Съюз с 20 души за колко време ще съберат 10М ресурс ? Дали на 2 тура няма да ми се съберат ресурси за сателитчетата ? А как ти се струва звездичка на 12-15к ? Бъгаво е нали....
Майчице, хора научете се сами да играете. Много е лесно друг да ви обира рециклажите(айде да видим колко от всичките 10 000 души могат сами да си съберат една битка). С корабната търговия се даде правото и друг да ви строи корабите, сега искате и друг да копа вместо вас. Ами както е тръгнало съвсем скоро ще искате и друг да ви организира атаките...
И какво, за всички тука ще остане само тупането в гърдите и реването по форума.
Ахахахах, пийте по една мастика и идете на доктор.
The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Mar 19 2007, 06:02 PM)
Тук ли си а, може би ?! Съюз с 20 души за колко време ще съберат 10М ресурс ? Дали на 2 тура няма да ми се съберат ресурси за сателитчетата ? А как ти се струва звездичка на 12-15к ? Бъгаво е нали....
Майчице, хора научете се сами да играете. Много е лесно друг да ви обира рециклажите(айде да видим колко от всичките 10 000 души могат сами да си съберат една битка). С корабната търговия се даде правото и друг да ви строи корабите, сега искате и друг да копа вместо вас. Ами както е тръгнало съвсем скоро ще искате и друг да ви организира атаките...
И какво, за всички тука ще остане само тупането в гърдите и реването по форума.
Ахахахах, пийте по една мастика и идете на доктор.
Следи предложението , 10м но от тях може да се отстъпят само половината на съюзника демек 5м , а и едва ли като направиш звезда на 15-20к точки ще можеш да я опазиш ако не си добър играч - а тези едва ли ще искат помощ от съюза .
Мисля че достатъчно се дискутира , добре ще е и някой админ да се изкаже по темата
И даже да се позволи тегленето на 1/2 от ресурса в съюзната каса, аз може ли с мойте ора (аз, брат ми, сестра ми и баща ми) да си правя съюз на всеки 10мин а ?
Пък колкото до ЗНС-то, кога на 20к извадиш 600 кръста, дето летят по-бързо от Звездата, ела се обади и ще те призная
Последна промяна от The.Devils.Own на пон мар 19, 2007 6:50 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Mar 19 2007, 06:44 PM)
И даже да се позволи тегленето на 1/2 от ресурса в съюзната каса, аз може ли с мойте ора (аз, брат ми, сестра ми и баща ми) да си правя съюз на всеки 10мин а ?
Пък колкото до ЗНС-то, кога на 20к извадиш 600 кръста, дето летят по-бързо от Звездата, ела се обади и ще те призная
Е аз нали съм си честен човек не бях помислил и за тези неща
И все пак нали и мен ми помага съюза - аз на 20к мога да имам и повечко кръстчета
Последна промяна от Stankata на пон мар 19, 2007 9:24 pm, променено общо 1 път.