[TheRockers]wildcat vs [ПСИХО] Alemora

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

The Ripper
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
Контакти:

Мнение от The Ripper »

аве обероне, не че се заяждам ама мноо добре помна как как във 1-и рунд на 2-а кисна на 149 900 точки като бабичка във външен кенеф, щото бая звезди вече беха подгрели двигателите.....
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим!
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка
wildcat много хубаво го е изчислил , браво за което :bravo: :bravo: :bravo:
Гледам заяждането е на ниво :P нека не си затваряме очите и се каже Сукрето колко взе и колко върна на заска от битките му като :girl_witch: Хмм много просто аз ги сметнах 00000000 :dizzy: да безкрай и пред тия нули няма и друга цифра различна от тях :lol: :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

мухахаха тоя направи 100 правописни грешки и 1000 емотиконки :lol:
Битката както казах рулира,страхотно меле,браво за което,Обето си е пич,нищо че се държи така :P
И сийпо 1000 унита...мани/мани добре си ги имал,но та прибиха с чисто новия акаунт от ПИК,защото алемора не го беше направил 10к му беше вдигнал :crazy_pilot:
Та не се обяснявай,занулен си и .
Последна промяна от Mr Max на ср мар 21, 2007 11:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

seepo написа:Цитат(seepo @ Mar 19 2007, 10:02 PM)
Как да не направа, тоиа ме вбеси , а за 1000 унити тои знае за кога става дума не е за този рунд. А алемора кво е дигал незнам ,техна работа .Приатна игра от мен спирам да пиша 4е станаха много постове . :a055:
Приятна ти вечер,и не се захващай с повече акаунти стига съсипвал,съвет :lol:
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Seepo друже влизай и развивай асс имаш думата ми една седмица няма да те пипна.

seepo
:) zabaven tip si ti , Днес, 10:26 PM
Delete Post Quote Post

Редник (Private)

Група: Members
Коментари: 81
Потребител No.: 5,135
Регистриран: 7-July 05

ti mai si prai6 maitap s men a a114.gif 1 4e tova ve6e 4ast ot flotata pk i ako iska6 pitai ako moe6 de seki de ne e velikden a114.gif gorata sa kazali ae uspeh imam rabota dosta taka 4e 6te vida koga ma 6te se cka ae uspeh
Последна промяна от amigo на пон мар 19, 2007 9:34 pm, променено общо 1 път.
buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

Четох и се дивих,дивих се и четох и реших и аз да напиша мнението си!
1.Чудесна битка,добри % и кръстове къртещи мивки!Браво wildcat! :p020:
2.Сташен боец си seepo! :lol: Помниш ли как ме нападаше нощем за 30-40к ресурс?Евала на такива"играчи"!Сигурно си мислеше"Ееее тоя голяма каса бил!"А?Ненавиждам такива изпълнения!
3.Всякакъв вид изказвания от рода "играта не е всичко";"ми пих биричка и за това ме занулиха";"не се надявах,че някои ще ми посегне" са меко казано несериозни за "сериозен"флийтър!
4.Гледам,че пишеш за някакви 1000 унита дето си ги имал!Може,ама като ти гледам играта сигурно са ти били подарени пак от някой!??
Това е което имах да кажа!Сигурно сега ще има изказвания от рода"Ей ти пък кой си бе?";Ще те смачкам...." и всякакви други!А дано не се окажа прав,ама се съмнявам! :crazy_pilot:
The Ripper
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
Контакти:

Мнение от The Ripper »

OBERON написа:Цитат(OBERON @ Mar 19 2007, 08:30 PM)

Рипъре а и кой си бе мойто момче? - кой те помни тебе че ми смяташ точките ?
ти битки каквито аз съм водил САМ СРЕЩУ ПЕТ СЪЮЗА МОЖЕШ ДА ГИ СЪНУВАШ САМО без модове без протекции

даже и шпионките ми наказваха ... :lol: :crazy_pilot:
на мен са ми наказвали сичко що мое да се накаже по планетата ми у 2-а!
а наистина никой неме помни защото така и не завърших рунда(но все пак незануляван на 100 и малко к) а и не съм играл от 1-и рунд, но аз помня теб и не го казвам за да се заяждам защото сам знаеш че е истина!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим!
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Поздравления за добрата битка на съюзника wildcat и скорощно възстановяване на защитника.
Последна промяна от Kashmir на ср мар 21, 2007 11:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
Alemora
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср сеп 28, 2005 8:14 am
Контакти:

Мнение от Alemora »

Да в действителност не играех с акаунта, дадох го на сеепо след няколко седмичен мод и той добре го разви ХАХАХАХ :) . Мене ме боли за акаунта, аз съм се доказъл не веднъж в играта и стига да играя няма кой да барне птичките :) . Сеепо какво да кажа предопредих, го че спи много ама дреме ми това са само кораби найстина не е цялата флота нито е болка за умиране ама все пак си е загуба да не говориме, че падна и една от дините :) , но бирата с приятел струва явно толкова. Пожелавам на сеепо бързо възтановяване и след малко като ми дойде в клуба, почерпката ще е от него :) )). Ае приятна ви игра и ще ме виждате още дълго време ако не в играта, поне при форумните лъвове :) . Пожелавам успех на всички играчи в този прелестен рунд, който ще е пореден за мен, който не съм довършил, но какво да ви кажа обичам играта, но много повече обичам живота. За вас от под - масата ваш ЛЮБИМЕЦ Алемора :) .
Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

cuf написа:QUOTE(cuf @ Mar 18 2007, 11:27 PM)
Браво радвам се че психично болните се топът :c022:

Ей брутален , споделям радостта ти :)
Поздравления за котката , надъхан пич :)
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”