vorhees написа:Цитат(vorhees @ Mar 18 2007, 10:41 PM)
жалко за сегашния алемора
надявам се да се възтанови и да покаже на котката какво може.
иначе битката бива ;-))...Поздравления момчета..Още по хубави
гледам оплюхтеме е ми сщиа сум си да така е това пиене заради него немога да искарам 1 рудн до краиа с алемора отидохме да пиенеме и факта е на лице не вярвах че 6те се осмели да ми ско4и но явно сум граешал е се пак мисла да доиграиа очакваите вкюлуване ,браво на нападателя но това ниама да е края !!
Realnosta e iliuzia porodena ot lipsa na alkoxol.Ako alkohola prech na rabot zaebvame rabotata. :)
zaska написа:Цитат(zaska @ Mar 19 2007, 03:29 AM)
както ти се стопи и наля киси ли хахахахха
а и той не е истински психар за по малко от 24 часа го показа
И както ваще планети с сукрето ще започнат да се топат
Cлед дълъг мод алемора са завърна, но се оказа, че с този акаунт играе друг. Ето и неговия коментар:
КодАлемора:
не четеш ли кво пиша, вече не играе алемора, негов фр съм, а амбиците са ми големи... гледай само
ГЛЕДАХМЕ И ВИДЯХМЕ ВСИЧКИ
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]
seepo написа:QUOTE(seepo @ Mar 19 2007, 06:35 PM)
OBERON траи молиати се и тебе те знаеме ква мишка си оште от 1 рунд на 2 ра с сафо дето биахте така 4е не ми се праи на игра4 !!!
удари ли са ме и кво от това не сичко е игра пк и има доста време до краиа на рунда
ахахахахахахаххаха ти беше двойно повече точки от мен иумираше от страх при всяка моя атака
теб те почупиха от занулявания - а мен ?
ти си ял толкова бой че ората които са чели тая тема общо не са яли толкова
че сега нестига че твоите си акаунти потроши- ами и на хораата хубавите акаунти почупи
просто си УНИКАТ
[b]Мили деца, току що лошия спамер OBERON, осра този чист като невинна детска сълза топик...
Моля, не вземайте пример от него...[/b]
--------------------------------------или-------------------------------------------
[b]”Осрахте ми форума” - изкрещя модератора и си изтри гъза.[/b]