Проучвания
-
Diver
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон май 02, 2005 2:40 pm
- Контакти:
както каза генералисимуса в една друга тема , бягаме по тоя начин от идеята за "проучването". Идеята е, докато бълваш флот/защита от фабриките, нещо да задържа свръхпродукцията до определени нива. И аз съм чакал ония часове за гравитация...неприятно е, но счита се че след като това е едно "ултимативно" проучване за "оръжието на възмездието" - както преди 2-3 години някой нарече любеницата, редно е да си почакаш.
предполага се че след като си стигнал до гравитации няма да ти е необходимо да изобрятяваш бенокела и парния двигател...
предполага се че след като си стигнал до гравитации няма да ти е необходимо да изобрятяваш бенокела и парния двигател...
Послепис:
2.11 Писане на по100ве с цел по-голяма бройка може да ви донесе предупреждение или в краен случай директно блокиране на акаунта.
2.11 Писане на по100ве с цел по-голяма бройка може да ви донесе предупреждение или в краен случай директно блокиране на акаунта.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Ами за хората на защита може да им е добре да си пускат 5 проучвания на куп и да си гледат тъпо монитора докато са готови. Но не знам на обикновения флийтър защо му трябва тая опция, при положение, че ако се направи така, и се увеличат базовите времена за правене на дадено проучване - играта ще спре. Времената на проучванията са нормално дълги за момента - ниските нива стават за относително кратко време, а високите - скъпо удоволствие, за много време. А ако се увеличи времето за дадено проучване? Ами дори да мога по 5 на куп да ги пускам - не виждам какъв е смисъла, след като ще станат другия месец да речем, когато ще ми трябват нови проучвания - на по високо ниво, т.е. тези ще са ми недостатъчни вече.
А да не говорим, че да пуснеш 5 проучвания на куп - на 5 колонии на практика е невъзможно, дори и да е позволено като опция... Замислете се малко и ще видите, че е така...5 флоти на 5 колонии - да пазят ресурса!
Смях в залата. Или другия вариант - да са живи и здрави миньорите! Ще си скрият ресурса добре.
Флийтърите - да мрат от глад, или да се преквалифицират - и да хващат здраво мотиките.
Не знам, променя се цялата игра, според мен, и то не за по-добро!
Това е моето мнение, ако има значение изобщо.
А да не говорим, че да пуснеш 5 проучвания на куп - на 5 колонии на практика е невъзможно, дори и да е позволено като опция... Замислете се малко и ще видите, че е така...5 флоти на 5 колонии - да пазят ресурса!
Не знам, променя се цялата игра, според мен, и то не за по-добро!
Това е моето мнение, ако има значение изобщо.
Последна промяна от steff1 на нед мар 18, 2007 12:23 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
-
skorpionbg
Джак, приеми го така. Имаш един екип от учени(което всъщност е твоя акаунт) ...дали ще ги преместиш в съседния институт, те все едно само върху едно нещо ще могат да работят. Няма как едновременно да се занимават с тестовете за якост на метала и същевремнно да са във въздушния тунел и да разработват скорости 
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Нали на другите планети (колонии) също имаш изследователски център? Там какво правят? Симулират дейност? Там също се обучават учени, които да могат едновременно с тези от другите планети да проучват нови техники. Когато станат достатъчни добри (вдигне се нивото изследователски), ще могат да ги стигнат по време, дори да ги надминат...
[url=http://nemexia.bg][/url]
-
skorpionbg
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Идеята е много добра.Ама ако нестане трябва да се измисли някъква полза от иследователските центрове на колониите,защото аз съм сигурен че най-много 1% от сички играчи строят иследователски на колониите.
Ако нестане работата да пускаме повече от 1 проучване наведнъж,то поне като строим иследователски на колониите да се намаля времето за строене на проучванията.Сеедно се изучават на сички колонии учени и те се събират заедно да работят.
Понеже така ще стане много малко времето за искарване на проучване,то в колониите да се искарват по малко иследователи на даденото ниво,даречем с 50% а може и 60%.
Мисля че и тоя вариант и другия вариант ще осмислят иследователските центрове на колониите.
А ако и това нестане трябва да се измили някъква полза от тях иначе са бесмислини.
При тоя случай можете направо да ги махнете.
Това също е вариант

Ако нестане работата да пускаме повече от 1 проучване наведнъж,то поне като строим иследователски на колониите да се намаля времето за строене на проучванията.Сеедно се изучават на сички колонии учени и те се събират заедно да работят.
Понеже така ще стане много малко времето за искарване на проучване,то в колониите да се искарват по малко иследователи на даденото ниво,даречем с 50% а може и 60%.
Мисля че и тоя вариант и другия вариант ще осмислят иследователските центрове на колониите.
А ако и това нестане трябва да се измили някъква полза от тях иначе са бесмислини.
При тоя случай можете направо да ги махнете.
Това също е вариант