[BG POWER™]TuzPower vs [42] nqkoq
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Xstrem
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
- Контакти:
Ми няма да те уча само ще ти кажа ще без % си зананикъде явно играеш от доста скоро тая играCeko написа:Цитат(Ceko @ Mar 17 2007, 09:10 PM)
А ти не ме учи % за мене не са от голямо значение аз харча ресурса си повечето за флот сега нема да се правя на селянин я !
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
- Maimuna
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
- Контакти:
Пича е прав ! Ся без тея проценти ти спада доста силата на атаката ! Вземи ги оправи ! На твоите точки имах 75/60% ! Иначе за битката : Имаш доста кръстове, НО като защитника е с 1 бойни почти няма интрига . . .Xstrem написа:Цитат(Xstrem @ Mar 17 2007, 10:31 PM)
Ми няма да те уча само ще ти кажа ще без % си зананикъде явно играеш от доста скоро тая игра![]()
Хайде чакам Ви следващата битка ! Че ми се оценява . . .
So we crawl.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
crusader2000
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Нямаше ли правило да се публикуват битки с не по-малко от 6 рунда??? Щото това си е грабеж, а не битка...
LoaD: Имаше такова, но още не сме направили темата Battles of Round, така че това къде ще иде? Може би от следващият рунд
LoaD: Имаше такова, но още не сме направили темата Battles of Round, така че това къде ще иде? Може би от следващият рунд
Последна промяна от crusader2000 на нед мар 18, 2007 6:45 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084