[SEYMOUR]Aisha vs [STEEL]smuka.htm
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Mitio_krika
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
- Контакти:
- nOnA-HapkoMAH
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 30, 2005 5:40 pm
- Контакти:
Браво, колежке...
С тея тупалки, дето ги раздаваш, незнам как ще те догоня по Вар точки, но давам всичко от себе си.. А колкото до тези, играчи дето не отлитат с флотата, когато някой по-силен кацне да ги дебне, лошо за тях.. има още много да учат за тази игра...
Когато Storm ми кацна на Бетона, аз веднага литнах.. летеше за 10мин до мен, постоянно ме спайваше и види ли нещо, пускаше атака... накрая успя все пак да ме накаже, като ми бутна 6 меги
С тея тупалки, дето ги раздаваш, незнам как ще те догоня по Вар точки, но давам всичко от себе си.. А колкото до тези, играчи дето не отлитат с флотата, когато някой по-силен кацне да ги дебне, лошо за тях.. има още много да учат за тази игра...
Когато Storm ми кацна на Бетона, аз веднага литнах.. летеше за 10мин до мен, постоянно ме спайваше и види ли нещо, пускаше атака... накрая успя все пак да ме накаже, като ми бутна 6 меги
Последна промяна от Jones на ср мар 14, 2007 8:04 am, променено общо 1 път.
- viktoriqangel
- Редник (Private)
- Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
- Контакти:
Ами и от мен едно ЧРД. Голяма гълъбица да пораснеш!viktoriqangel написа:QUOTE(viktoriqangel @ Mar 17 2007, 06:21 PM)
Браво, Аиша ми е направила подарък за рождения ден)
![]()
А на Верони: готина битчица, макар и тривиална. Хубаво е когато още един неук шаран попадне в тигана на изпечените играчи (и играчки
Последна промяна от sifon на съб мар 17, 2007 7:08 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...