Вечерен бюлетин 16.03.2007г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Вселена 3

Здравейте отново :) Днес ще ви представя интервю, взето от най-скандалната личност в булфлийт: ОБЕРОН.

Преди 3 дни се случи нещо неочаквано - martinio, падна с 30к и хвърли мод. Малко ме озадачи това, че няма нито битка и никoй нищо не споменава :( , трябваше да търся сам. След като 2 дни се опитвах да изкопча информация за битката, а след това и позволение за да ви я представя, най-накрая доживях и мога да ви представя с удоволствия историята на един звездопад осъществен от ОБЕРОН. Моля, наслаждавайте се :)

OBERON:
Цитат
http://www.exbg.com/kurkapanza%20ZNS.HTML

Ами враго - ее му помня ника- марио не6то там си напраил колония до мен - засадил я с домати царевица, боб, наръгал едно друго, мини нахакал, ток .. много от аец да му завидят .. и си викам чакай и аз една до него да си направя ... и така до него хоп ...

Kaos е виновен ...
Същата вечер в десет часа си викам пускам си една мод почивка и ще се наспя като пич, че да мога утре да дрънкам ...

обаче немам кредити ... пускам смс- таратанци няма нанокредити - чакам час два доскуча ми и тъкмо викам да пусна още един смс и КАОСА МИ ВИКА НЕДЕЙ НЕМА СМИСЪЛ пак няма да дойдат .. и аз викам ок, ко да правя ко да правя, чакай да се позабавлявам малко ...
пускам 5 атаки с 200 изтребителя на пиратско да си крадна малко метал това онова, ама пратих по погрешка една атака и айде смс .. оня влиза и аз викам еми сега вместо да спя ще трябва да се правим на интересни ...

пускам му една атака със звездите по една от неговите планети .. като през това време го заривам със шпионки ама той с две нива над мене спаи и моите падат на гроздове - от 10 я се върнат три 4етри я не ... за едно инфо умираха по 20 30 пилота .. вечна им памет ...

та така той разбира се нали трябва да отвърне на удара пуска неговите три дини
по моята нова колония до него ... и аз като всеки примерен играч избрах 250 доброволци унита и им обясних на кратко или вие дините или те планетата барабар с вас ... и унитата надъхани са юрнаха .. другата флота я вдигнах все едно съм сейвън ...

та така момчето до последно пращаше шпионки ама аз ги дигах като замервах и газта да не си личи че нещо има на колонията нов и 3 секунди преди удара те чакаха ...

Той си е виновен направи няколко грешки - първата пусна звездите сами, за да не похарчи 50к нафта ... второ много груба грешка- не ме познава и се хвана на номера че съм 12 годишен и не разбирам отиграта много което му поясних с няколко тъпи лсъобщения че сега моите знс ще разбият неговата планета и ще я рециклирам абе простотии ама се хвана и разбира се беше по спокоен че няма сериозен враг пред него
и последната грешка след като му бутнах звездите беше че излезе в мод и ме остави да си прибера всичкия рециклаж за мен / без газта / без изобщо да ми попречи да го усвоя а аз там имах 2 склада на първо второ ниво голяма лудница ама се справих ...
успокоих го с думите че все пак до кра на рунда има много време да не се притесняв аще ми го върне
та това е ...
и пак да кажа нека се срдят на каос и на смс-сите не на мен те са виновни - линчувайте ги !!!

никакви планове няма освен забава не искам класация - не съм свикнал да имам мини ...
мисля да дразня наода спиратски изпълнения ... и да се наспя че от ч дена по 2 -3 часа сън само

а опоненцията лошо не мога да кажа за тях освен че сукрецио ли е как му е ника много неразговорлив бре - 100 лс му прати х да си чатнем ма тои не и не ни ма обича тоз човек и това си е - дори си направих колония до него с яркото име ИДВАМ С МИР !!! за да разбере мирните ми намерения -

и както се казва не се знае нищо всичко е на кантар - по добрия ще победи
АЗ СЪМ ОБЕРОН КРАЛ НА АМБЪР- НЕКА СИЛАТА НА ЕДНОРОГА ВИ ЗАКРИЛЯ ![/quote]

Мартинио макар и не от съюза ПСИХО беше в алианс с тях, качествата на бруталс показаха за пореден път, че като индивидуални играчи са по-добри. Този път отборната игра беше безсилна да спре падението на марто. Резултатът вече е 3:2, очакваме нови битки, ето ги и коментарите на ПСИХО:

Sucreto:
Цитат
В момента заска седи на съседния до моя компютър и само се киска ....

Колкото до звездите на Мартинио: жалко просто нямам думи подценил е врага...[/quote]

Въпреки загубата обаче ПСИХО не се навеждат, а напротив. СУКРЕТО излезe на 2-ро място. Заинтересувах се какво би направил таз, за да спре сукрето и в негов интерес ли е да се провежда битка в момента.
Ето и неговия коментар :)

taz: Цитат
със знс няма да атакувам
освен ако не ме атакуват с тях

е се трябва да се дърпа над 350 к а то тез дет крадат до месец кат минат 350 6е ревнат здраво [/quote]

След като разгледахме върховете на класaцията отново ще се насочим към хората, които са малко по-ниско в таблицата, запознавам ви с zlokobni и неговата история.

zlokobni: Цитат
Здрасти, аз не играя с този акаунт играя с Rosen_00 но синчето реши да се отказва рано рано и нямаше как за честта се включих и такава е историята за акаунта, мисля че скоро ще има разместване по върховете, политиката на съюза засега е неутрална но мисля не за дълго [/quote]

A сега малко малко хумор :) Xнаете ли как пилотите кръщават корабите си? По принцип е прието всеки кораб да има име, но през дългите системи пилотите са лишени от женска любов. Ето какво е забелязала случайно прелитаща сонда покрай една случайна битка, докато битката е в разгара си сондата забелязва специфичния начин, по които са боядисани корабите, а именно :Zz013: така :Zz013:

Автор: blade_6363

[ТАРАЛЕЖИ]zapcho срещу [s-light]phaseshifter
Zap написа: Историйката е, че след като се събудих по никое време поради изпищял телефон (нападаха ме) реших да поровя малко и дано намеря нещо. Според калкулатора битката си беше доходоносна, но ми излезна малко на загуба - здраве да е получих си стойностна битка по никое време :) Интересното е, че танкерите ми изгориха почти 40 хиляди газ, а бойните - 60-тина хиляди. Обрах целия рециклаж и го вложих във фабрика за Тертети. Защитника не съм го видял Он-Лайн от снощи.

Интересн факт от деня също беше, че около обяд заска беше излезнал от съюза си и беше създал свой собствен. Отначало човек би се зачудил какво става и защо лидера на един от водещите съюзи напуска и основава нов, обявявайки война на стария, но в последствие се разбра, че било само шега (докато си признае, че ме базика бях получил инфаркт за 1-та бройка).

Автор: GeNeRaLiSiMuS, с любезното съдействие на zapcho

Главен редактор: GeNeRaLiSiMuSАко искате и Вашата новина да намери място при нас, свържете се с новинарите!Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения можете да добавяте ТУК.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пон мар 19, 2007 11:21 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”